Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5440054 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #13530 : 09 Aralık 2014, 10:08:21 »
bu dönemde kolay kolay aradığımız tip lider bir oyun kurucu bulabileceğimizi düşünmüyorum ama savunmacı ceza şutu olan forvet bulunabilir bende bogdanın 1 oynaması taraftarıyım tek endişem ayaklarının ağırlığı top 16da adamını sürekli kaçırır ise çok fazla faul problemine girmesinden çekiniyorum

ama bu durumunda söyle bi dez avantajı olabilir butun normal sezonda 2,5 3 numara gibi oynayan bi oyuncuyu top 16 da bi anda al direksiyon sende demek oyun kurucu oynatmak bence risk. suana kadar oluşmuş düzeni bozmadan transfer yapmak bence daha olumlu olur gibi.
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #13531 : 09 Aralık 2014, 10:36:45 »
Bogdan Panathinaikos maçından beri 3 numaradan daha çok 1 numara yakın oynuyor. Topu kimin getirdiği önemli değil, önemli olan oyun içinde organizasyonu kimin yaptığı Goudelock daha saf ve daha baskın bir skorer olduğu için Bogdan bu  şekilde kullanılması mantıklı..

Ki Bogdan daha önce top-16 seviyesinde Guard olarak oynadı.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #13532 : 09 Aralık 2014, 10:50:29 »
evet gecen yıl top 16 da oyun kurucu olarak oynadı dogru söyluyorsunuz ama bizde suan sanki daha cok emir gibi 3ten oyun kuruyor gibi geliyor. bilemiyorum tabi öyle de olabilir ama bn daha cok oyun kurucu alınmasından yanayım

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #13533 : 09 Aralık 2014, 11:13:34 »
vallaha bu vakitte diot gibi bir guard alacaksak ben hayır demem..daha iyisini cok zor buluruz..

diot'u huertel'le karıstırmayın; ozellikleri cok ama cok farklı..

eger kocun istedigi tarzda oyuncu buysa diyecek laf yok niye huertel'i almadık diye...(sebebi belli...bize sut atan ve super paslar atan degil,daha cok  savunan ve takımı organize eden lazım)

sahsen ben diot ismine ısınmadım degil..istedigim tarzda oyuncu da buydu basından beri..(matkılı dusununce)..taraftar gibi dusununce ne yazık ki akılalr teodosice ve huertel'e kayıyor...

ama koc gibi dusununce diot, de colo ve calathes gibi adamlar bu takımın parcası olabilecek youncular rahatlıkla...

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #13534 : 09 Aralık 2014, 11:15:20 »
de colo deme bana şerefsiz itoudis :)
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

• Üye
« Yanıtla #13535 : 09 Aralık 2014, 11:41:24 »
aynen de colo tam bize gore adamdı...
uvey evlat okkes itoudis...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #13536 : 09 Aralık 2014, 11:49:39 »
de colo deme bana şerefsiz itoudis :)

Sadece o mu? Yav Teo yu da ikna etti süt oğlan!

HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #13537 : 09 Aralık 2014, 12:02:35 »
esasında millet burun kıvırıyor ama heutel ve diot aynı jenerasyonun oyuncuları fransa'da..
ve genc takımlarda hep diot daha iyi istatistikler eulasmıs bir oyuncu..ve hatta daha onde bir oyuncu heurtel'e gore fransa takımı icin her kategoride(a milli ve gencler)..

burada millete burun kıvırtan oaly; heurtel'in daha spektakuler olması ve bu sene cıkısta olması...
diot genelde hep aynı cızgıde bir oyuncu...ne beklrseniz onu alırsınız tarzı..esasıdna bizim takım icin en uygun profil bu kadar yıldız varken takımda..

bu sene dunya sampiyonasında de colo ve parker yokken huertel iyice parladı..ama diot o takımın en az heurtel kadar onemli parcasıydı..

bence diot cok ama cok kucumseniyor...sırf medya gazı ve basın sısırmesi su an..

cocuk muhabbeti gibi..heurtel2i efes aldı fb alamadı gibi..

bu is cocuk oyunu degil..tahminim diot'un ne kadar degerli bir oyuncu oldugunu esasen fransızlardan ogrenmek lazım...emin olun heurtel'e gore daha cok isimize yarayabilecek bir oyuncu oldugunu soyleyen bir dunya ınsan bulursunuz fransa'da basketboldan anlayan..

bu dedigimi heurtel'e laf atmak icin degil, eger alırsak diot'a onyargı ile yaklasmanın anlmasız oldugunu dusuneneler icin soyluyorum...

bence fransa'da heurtel ilk bes basladıgı icin dunya sampiyonasında daha cok goze batıp istatistikelri arttı..cunku oyun tarzları hep parker tarzı oyuncular uzerine kurulu..heurtel o profile daha uygun...
diot ilk bes baslasa daha da iyi istatiskler yakalayabilirdi..
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 12:04:49 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #13538 : 09 Aralık 2014, 12:12:44 »
diot gibi bir üst seviyeye kariyer olarak çıkamamış bir oyuncuyu takımın kabul etmeme riskide var kan uyuşmazlığı olabilir yan rolde versen takım kimyasını bozadabilir calathesi alamıyorsan (lider özelliği olan takımın bir anda kabul edeceği) diotu alma yan parça olarak tamamlayıcı atletik ceza şutu olan bir 3 numara al onu bulmak daha kolay ayrıca diotunda ayakları ağır canda iyi savunmacıdır bence ama bizim aradığımız özellikteki oyun kurucunun sadece iyi savunma yapması yetmez komple bir oyuncu olup bazı şeyleri ortalama üstü yapması lazım bogdanı değerli yapan en önemli şey geçen sene oyunkurucu oynarken gelişim göstermesi

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #13539 : 09 Aralık 2014, 12:27:52 »
ben 2013 deki Parker lı de colo lu diaw lı turiaf lı tam kadro oldukları avrupa kupasında diot daha  fazla sorumluluk alıp ön plandaydı diye hatırlıyorum hatta baya da parlamıştı orada. heurtel ise 2014 de cidden parladı. bide medya bu yıl bayaa bayaa parlattı. belki de bu yıl ki fransa kadronunun heurtel tarzında oyun kurucuya ihtiyacı oldugundan o ön plandaydı bilemiyorum

beyin fırtınası yapıyorum. ben 3 numaraya cok ihtiyacımız oldugunu düşünmüyorum acıkcası ama eger 3 numara alınacaksa GS ın elenmesi durumunda iyileşmiş bi Micov u alsak nasıl olur acaba?

Edit: Diot un 2013 Eurobasket İstatistikleri
Statistics
11.7   Points per GAME
5.9   Rebounds per game
5.2   Assists per game

Turnuva sıralaması
» Ranks #3 in 3 Pts Field Goals Made (2.2)
» Ranks #2 in Assists (5.2)
» Ranks #2 in Steals (2.4)
» Ranks #20 in Minutes (29.3)
» Ranks #9 in 3 Pts Field Goal Percentage (44.4%)
» Ranks #11 in 3 Pts Field Goals ATTEMPTED(5.0)
» Ranks #9 in (0.0) » Ranks #16 in Total Rebounds (5.9)
» Ranks #7 in Defensive Rebounds (5.0
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 12:32:21 Gönderen: daredevil »

• Üye
« Yanıtla #13540 : 09 Aralık 2014, 12:35:21 »
ben 2013 deki Parker lı de colo lu diaw lı turiaf lı tam kadro oldukları avrupa kupasında diot daha  fazla sorumluluk alıp ön plandaydı diye hatırlıyorum hatta baya da parlamıştı orada. heurtel ise 2014 de cidden parladı. bide medya bu yıl bayaa bayaa parlattı. belki de bu yıl ki fransa kadronunun heurtel tarzında oyun kurucuya ihtiyacı oldugundan o ön plandaydı bilemiyorum

beyin fırtınası yapıyorum. ben 3 numaraya cok ihtiyacımız oldugunu düşünmüyorum acıkcası ama eger 3 numara alınacaksa GS ın elenmesi durumunda iyileşmiş bi Micov u alsak nasıl olur acaba?

aynen katılıyorum..senin de gozlemin benim tarzımda bu sene fiba2014'te..

parker olmayınca oyun tarzı olarak batum'a ayak uyduracak; zaten saha icinde diaw gibi bir beyin varken diot yerine heurtel tercihi normal...

ben sahsen cok isterim diot'u..hayırlısı artık..

• Üye
« Yanıtla #13541 : 09 Aralık 2014, 12:46:35 »
zaten su an diot fransa liginde asist ortalamasında 2.; dakikaya gore asist ortalamasında 1.
o yuzden pas kalitesi kotu adam degil kesinlikle...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #13542 : 09 Aralık 2014, 13:01:10 »
Sezon basinda istedigimiz "elit" 1 numaralar bize gelmek istemeyince, diger pozisyonlardaki oyuncularla bunun amorti edilmek istendigini soyledigimizde, "elit 1'e gerek yoktu; nefes alsin yeter" diyen arkadaslarin simdi Diot'yu begenmedigini goruyorum.  Celiskinin bu kadari da olmaz ama!!!!

• Üye
« Yanıtla #13543 : 09 Aralık 2014, 13:10:12 »
Sezon basinda istedigimiz "elit" 1 numaralar bize gelmek istemeyince, diger pozisyonlardaki oyuncularla bunun amorti edilmek istendigini soyledigimizde, "elit 1'e gerek yoktu; nefes alsin yeter" diyen arkadaslarin simdi Diot'yu begenmedigini goruyorum.  Celiskinin bu kadari da olmaz ama!!!!

kesinlikle haklısın...
cok medya gazıyla hareket eden bir taraftar var...
mesela goudeolock kadar bu takımda bogdan ve emir top kullanmaya kalksa bu takım ne hale gelir dusunen yok...
daha emir'in top kullanma sayısını belli bir seviyeye getirince birseyler ortaya cıktı ki; daha bogdan yeteri kadar kullanılamıyor...bir tane daha atıcı 1 numara alırsak bu is yurumez..malum hickman'da top kullanan tarzda 1.5 numara esasen..organize edici degil..

bize kenan'ın isini daha iyi yapacak adam lazım..obra kesinlikle boyle bir adam arıyor...takımın saha icinde organizasyonunu ve yerlesimini yapan, savunmada ayakları cabuk, ceza sutu ceken...acık ve net..

umarım alınır ama bakalım fransa'dan nasıl cıkar bu adam ona bakmak lazım..butce meselesi..ama surası kesin oyuncu gelmek isterde kulubu verir mi?

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #13544 : 09 Aralık 2014, 13:13:25 »

Arkadaşlar,  bence bu saatte Avrupadan oyuncu bulmak zor. Buy- out ödemeden kimse oyuncusunu kolay kolay bırakmaz. Ancak kupadan elenen takımlardan takviye olabilir gibime geliyor. Yada kıta dışı Amerika yada Çin. Calathes işi de pek olacak gibi değil.

Diot meselesine gelince ise bence hiç de burun kıvrılacak bi oyuncu değil. Huertel'e göre daha komple bir oyuncu bence. Savunması daha iyi. Bende dahil çoğumuzun istediği 7 s 5 r 5 a kriterlerine uyabilecek bir oyuncu. Ama benim en hoşuma giden yönü Rigadue'u anımsatan fiziği.