Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5439493 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #13755 : 13 Aralık 2014, 23:42:25 »
Bu oyun kurucu bizim ligde en fazla Karşıyaka - Banvitte oynar ... Ne EL ' i :D
banada öyle geliyor geçen sene bojan yüzünden top 16yı kaçırdık bu adam bizde sadece top kullamazsa oynar öyle bir oyuncuyuda obra istemez ama solak guardları severim o ayrı tabii

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #13756 : 13 Aralık 2014, 23:44:01 »
Rochistie bizim aradığımız adam asla değil ciddi sıkıntı olur..Bence Asla Point Guard değil o adam..bildiğin 2 numara
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #13757 : 13 Aralık 2014, 23:49:42 »
rusyada hakkında ne yorum yapıyorlar takip ediyormusun

ruscam iyi , eger oyuncular hakkinda yorumlar olan forum vs varsa linkini verirseniz memnuniyetle okurum
ama ben kotu birsey yazilmayacagindan eminim , cunku kotu oyuncu degil ustelik de cok formda
daha ilk macinda 17 asist yapmisdi , 30 dakikada 17 asist

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #13758 : 13 Aralık 2014, 23:50:55 »
murat didin micic uyar dedi ama bence onun savunması çok sıkıntı ben beğenmiyorum potansiyeli yüksek ama daha bizlik değil

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #13759 : 13 Aralık 2014, 23:53:13 »
ruscam iyi , eger oyuncular hakkinda yorumlar olan forum vs varsa linkini verirseniz memnuniyetle okurum
ama ben kotu birsey yazilmayacagindan eminim , cunku kotu oyuncu degil ustelik de cok formda
daha ilk macinda 17 asist yapmisdi , 30 dakikada 17 asist
rusçanın iyi olduğunu biliyorum takip ediyormusun diye sordum yorumları ama rus kulüplerinden oyuncu almak imkansız

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13760 : 14 Aralık 2014, 00:00:38 »
Dj Cooper bence de fena oyuncu değil.Daha üst düzey birini alamıyorsak katkı verebilir diye düşünüyorum.Diot a Micic e falan her türlü tercih edilir.Ama Rochestie de bence yabana atılaak bir adam değil.Doğru daha önce başına buyruk oynayan bir oyuncuydu ama  son 2 senede Nizhny de müthiş bir patlama yaptı.Saha görüşü şutu penetresi falan iyidir.Savunması sıkıntı biraz ama yine de isterim takımıma.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #13761 : 14 Aralık 2014, 00:02:24 »
rusçanın iyi olduğunu biliyorum takip ediyormusun diye sordum yorumları ama rus kulüplerinden oyuncu almak imkansız

enisey belediye takimi yuksek butceleri yok hatta rusya'nin en dusuk butceli 3-4 takimindan biri ..istesek rahatlikla aliriz bence

eger bulursam cska-enisey macini full atarim buraya , teodosic , jackson macin son bolumlerinde de fridzon'u savunmustu ..teo ve jackson'u cok iyi savunmusdu , it gibi savunma yapiyor

kisa boylu streetball tarzi amerikan guardlari sevmem normalde ama bu cooper biraz baska , court vision'u baya iyi amerikan zenci guard'lara gore

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #13762 : 14 Aralık 2014, 00:04:46 »
bizim 1. önceliğimiz savunması 2.önceliğimiz saha görüşü olmalı ama bo muamelesi görmeyecek şutuda olmalı

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #13763 : 14 Aralık 2014, 00:06:58 »
rochestie'nin savunmasi heurtel'den de arroyo'dan da iyi ama yine de genelde kotu savunmacidir ..rochestie vasat oyuncu ama cok iyi sezon geciriyor.. nizni'nin thompkins'le birlikte en iyi 2 oyuncusundan biri elenseler bile kolay kolay birakmazlar.
rochestie bize uymaz , o tarz birine ihtiyac yok.
sakatlik raporu temiz ciksa en uygun isim Kalnietis'di aslinda , ama 2,5 ay dediler 3 ay olucak hala donmedi kisa vadede hayir gelmez ondan

dj cooper'e sulanalim o olmazsa raulzinho neto o da olmazsa bogdan pg oynar artik. rochestie'ye diot'a hic gerek yok.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #13764 : 14 Aralık 2014, 00:10:50 »
Bu oyun kurucu bizim ligde en fazla Karşıyaka - Banvitte oynar ... Ne EL ' i :D

gecen sene yunan liginin ilk besine secildi , ncaa tarihinde en cok asist yapan en cok top calan oyuncularin arasina girmeyi basaran oyuncu.
haziran temmuz gibi panathinaikos ilgileniyordu ciddi sekilde , daha cok para verdigi icin Enisey'e gitti , onlar da DeMarcus Nelson'u aldilar.
oyle dediginiz gibi kucumsenecek oyuncu degil.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #13765 : 14 Aralık 2014, 00:11:18 »
enisey belediye takimi yuksek butceleri yok hatta rusya'nin en dusuk butceli 3-4 takimindan biri ..istesek rahatlikla aliriz bence

eger bulursam cska-enisey macini full atarim buraya , teodosic , jackson macin son bolumlerinde de fridzon'u savunmustu ..teo ve jackson'u cok iyi savunmusdu , it gibi savunma yapiyor

kisa boylu streetball tarzi amerikan guardlari sevmem normalde ama bu cooper biraz baska , court vision'u baya iyi amerikan zenci guard'lara gore
valla ben solak oyuncuları severim tek uşak maçını izledim dediğin kadar iyiyse seneye eurolig takımına kapağı atar eğer çıkışı varsa ilgilenebilirizde belli olmaz ama bizimkiler ya calathes yada hiç diye düşünüyorlardır 1 numara pozisyonuna
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 00:16:49 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #13766 : 14 Aralık 2014, 00:20:20 »
valla ben solak oyuncuları severim ben tek uşak maçını izledim dediğin kadar iyiyse seneye eurolig takımına kapağı atar eğer çıkışı varsa ilgilenebilirizde belli olmaz ama bizimkiler ya calathes yada hiç diye düşünüyorlardır 1 numara pozisyonuna

6 ay+ 1 sene takim opsiyonlu imzalayalim cooper'le en temizi , calathes gelirse performansina gore ya hickmani ya da cooper'i yollariz problem degil o

su mac oynadigi en iyi maclardan biri , eger 3-4 dk zamaniniz varsa izlemenizi tavsiye ederim ..1:40 dk'da yaptigi asist'e ozellikle dikkat.

https://www.youtube.com/watch?v=QRr7c7nwL24

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #13767 : 14 Aralık 2014, 00:20:43 »
banada öyle geliyor geçen sene bojan yüzünden top 16yı kaçırdık bu adam bizde sadece top kullamazsa oynar öyle bir oyuncuyuda obra istemez ama solak guardları severim o ayrı tabii

Obradovic hayatta şutu olmayan gaurd almaz , sanmam :) Solaklar her zaman 1 adım öndedir elbet :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #13768 : 14 Aralık 2014, 00:23:21 »
6 ay+ 1 sene takim opsiyonlu imzalayalim cooper'le en temizi , calathes gelirse performansina gore ya hickmani ya da cooper'i yollariz problem degil o

su mac oynadigi en iyi maclardan biri , eger 3-4 dk zamaniniz varsa izlemenizi tavsiye ederim ..1:40 dk'da yaptigi asist'e ozellikle dikkat.

https://www.youtube.com/watch?v=QRr7c7nwL24
sen çok övünce bakmıştım arkadan attığı pası diyorsun heralde güzel pas atmış
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 00:23:49 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #13769 : 14 Aralık 2014, 00:24:20 »
sutu olmayan oyuncu degil Cooper , Bo gibi takimi 5'e 4 hucum etmeye mecbur birakmaz ondan dolayi kuskunuz olmasin
sadece sutu iyi degildir ama bos birakamazlar aninda keser cezayi , mesela jayson granger'den iyidir sutu.