Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5427577 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14805 : 28 Aralık 2014, 01:51:13 »
vay anam neler dönmüş müthiş transfer net. F4 bileti nerden alınıyor yahu  ;D :D

Buyuk ihtimal ciddi sormadiniz ama:

http://www.ticket2final.com/Euroleague-Final-Four

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14806 : 28 Aralık 2014, 04:09:21 »
Daha önce transfer olmayacak dedikodularına inanıp ortaılığı ateşe veren arkadaşlarımıza Zisis ilaç gibi gelmiştir diye düşünüyorum, cidden şu an için 10 numara bir transfer, bu transferde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, artık tek bir imza gerekiyor bize oda koçumuz efsanemiz Obra'nın sözleşmesini uzatması, ondan sonra gelsin F4'ler gelsin kupalar

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #14807 : 28 Aralık 2014, 05:22:10 »
şu transfer öyle noktaya,öyle isimle,öyle zamanla açıklandı ki zisis'in ilk maçında seyirci kocaman Fenerbahçe'nin çocuğu nikos zisis pankartıyla sahaya çıkacakmış gibi hissettim. İnşallah hayırlı olur be.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #14808 : 28 Aralık 2014, 09:06:25 »
We have Maurizio they don't  pankartı yaptırıp açmak lazım CSKA maçında
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14809 : 28 Aralık 2014, 10:31:13 »
Bence F4 ün yolu biraz top 16 dan geçiyor.Eğer grupta 2. olursak yani Oly i geçersek ki en büyük rakibimiz onlar diye yazdım Top 8 de karşı grupta Barça ve Cska hariç kim gelirse gelsin eleriz diye düşünüyorum.İlk ikiye girelim F4 meşalelerini yakalım yani

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14810 : 28 Aralık 2014, 10:31:21 »
Serhatın EL için çok yeterli olduğunu hala düşünmüyorum.Emir ve Bogdan orayı idare eder.9 oyunculu ana  rotasyon ideal
Zisis-Hickman
Gou-
Emir-Bogdan
Bjelica-Vesely-
Zoric-Semih-

Bogdan gerektiğinde 2 3 oynar.Hatta çok lazım olursa 1.Hickman 1 2.Gou nun mevkisi sabit.Vesely 4 5 oynar.Yani demem o ki Serhatı Oğuzu Melihi falan ben olsam çok da rotasyona katmam tabi gerekmedikçe
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 10:36:13 Gönderen: active »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14811 : 28 Aralık 2014, 10:41:52 »
birkac sayfa geride Oly kadrosu ile bizim kadroyu mukayese etmistim , 1-3-5 no'larda bizden ustun olduklarini yazmistim , yine de ayni fikirdeyim ama dun oly-pana macini seyretdim , oly'i hic begenmedim acikcasi , euroleague'de regular sezonda da o kadar iyi degillerdi ama ben top16'da vites artiracaklarini dusunuyordum gecen sezonlardaki gibi ..Tamamen Spanoulis'e bagli durumda oly ..tekbasina takim gibi spa.

bu arada pana son 6-7 yilin en kotu kadrosunu kurmayi basarmis , DD gidince ne yapacaklar bunlar acaba , Calathes'i de biz alirsak muhuru vursunlar kulube.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14812 : 28 Aralık 2014, 10:59:27 »
zisis bogdan kenan
gou hickman melih
emir bogdan serhat
bjelica vesely
semih vesely oğuz zoriç

kenan melih serhat üçlüsü form durumlarına göre kadroya girip süre alırlar bogdan genelde birden süre alır 5-10 dakikada 3 oynar zisisi tamalayıcı bir yan parça olarak düşünüyorum asıl yük yine bogdanda olur
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 10:59:53 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14813 : 28 Aralık 2014, 11:11:25 »
bizim takimin kisa oyuncularindan sabit pozisyonu olan bir tek Kenan var.  Diger oyuncularin hepsi en az 2 pozisyonda rahat oynayabiliyor.
pozisyon onemli degil gorev onemli , hickman'in iyi performans vermemesinin sebebi ona verilen daha once hic yapmadigi gorev idi.
kim pg kim sg bunlar her hucumda degisebilir bizde , birde bakmisiz Bjelica kuruyor oyunu , takilmamak lazim buralara.

bogdan 1-2-3 oynar
emir 1-2-3 oynar
gou 1-2 oynar
zisis 1-2 oynar
hickman 1-2 oynar

kisa rotasyonunda sakatlik olmadigi surece problem olmaz , uzunlarda da Semih'in kafasi oyunda oldugu surece sikinti yasamayiz , ama Semih'in sacmaladigi anlarda onu yedekleyecek pivot yok bizde , top16 seviyesinde hem Zoric hem de Oguz yetersiz kaliyor , en iyisi Semih'in offline oldugu durumlarda Bjelica-Vesely yapip Vesely'i pivota cekmek.
uzun lafin kisasi , takimda defolar buyuk olcude giderildi , simdi cok calismak birlikte antreman yapmak lazim.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #14814 : 28 Aralık 2014, 11:11:38 »
birkac sayfa geride Oly kadrosu ile bizim kadroyu mukayese etmistim , 1-3-5 no'larda bizden ustun olduklarini yazmistim , yine de ayni fikirdeyim ama dun oly-pana macini seyretdim , oly'i hic begenmedim acikcasi , euroleague'de regular sezonda da o kadar iyi degillerdi ama ben top16'da vites artiracaklarini dusunuyordum gecen sezonlardaki gibi ..Tamamen Spanoulis'e bagli durumda oly ..tekbasina takim gibi spa.

bu arada pana son 6-7 yilin en kotu kadrosunu kurmayi basarmis , DD gidince ne yapacaklar bunlar acaba , Calathes'i de biz alirsak muhuru vursunlar kulube.

maçı ben de izledim dün. Oly hiç iyi değil bence ayrıca PAO aşırı kötü durumda Slaughter dışında fark yaratacak bir oyuncuları yok bence. Açıkçası Oly'den hiç çekinmem, Oly dünkü gibi oynasın her türlü yeneriz.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #14815 : 28 Aralık 2014, 11:16:23 »
kisa rotasyonunda sakatlik olmadigi surece problem olmaz , uzunlarda da Semih'in kafasi oyunda oldugu surece sikinti yasamayiz , ama Semih'in sacmaladigi anlarda onu yedekleyecek pivot yok bizde , top16 seviyesinde hem Zoric hem de Oguz yetersiz kaliyor , en iyisi Semih'in offline oldugu durumlarda Bjelica-Vesely yapip Vesely'i pivota cekmek.
uzun lafin kisasi , takimda defolar buyuk olcude giderildi , simdi cok calismak birlikte antreman yapmak lazim.

Semih'in önem düzeyi yüksek olan maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşayacağını düşünmüyorum bundan sonrası için :) Kıpkırmızı sıratıyla kenarda koçu görünce kendine gelir en kötü ihtimal :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14816 : 28 Aralık 2014, 11:20:14 »
Semih'in önem düzeyi yüksek olan maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşayacağını düşünmüyorum bundan sonrası için :) Kıpkırmızı sıratıyla kenarda koçu görünce kendine gelir en kötü ihtimal :D

ahaha dogru ama ben obra'ya ragmen yine guvenmiyorum semih'e ..en cok da ribaundlarda , sanki savunma durmasi gereken yerde durmuyor bu yuzden cok hucum ribaundu veriyoruz semih oldugu dakikalarda ..ama aldigi dakikalari effektiflik olarak en iyi kullanan 2-3 oyuncudan biri Semih.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #14817 : 28 Aralık 2014, 12:04:44 »
ahaha dogru ama ben obra'ya ragmen yine guvenmiyorum semih'e ..en cok da ribaundlarda , sanki savunma durmasi gereken yerde durmuyor bu yuzden cok hucum ribaundu veriyoruz semih oldugu dakikalarda ..ama aldigi dakikalari effektiflik olarak en iyi kullanan 2-3 oyuncudan biri Semih.

Semih son maçlarda Euroleague'in en iyi pivotlarından biriymiş gibi oynuyor. Savunma konusunda yaşadığı zaafı ben de zaman zaman görüyorum,sanırım hoca da ondan kenara alıyor ama boyalı alan içerisinde gerçekten çok iyi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14818 : 28 Aralık 2014, 12:20:10 »
bunun 2 nedeni var birincisi bazen gerektiğinden fazla hareketli oynuyor durması gereken yerde durmuyor ikincisi ise bizim sürekli adam değişen savunmamız yüzünden bazen çok içeri yada fazla dışarı çıkıyor o yüzden ribaundda silindirin dışında kalabiliyor aslında bu iki durum birbiriyle alakalı spacing'i biraz daha oturttuk mu kendiliğinden düzelecekmiş gibi duruyor

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #14819 : 28 Aralık 2014, 12:48:24 »

Zisis sadece oyun anlamında değil tecrübe olarak da çok şey katacak takıma .

Euroleague'de f4 oynayan ve şampiyonluk yaşamış olan ikinci oyuncu olacak . O seviyeleri oynayabilmek ayrı olay . Eurocup ve milli takımı saymıyorum bile .

Yunan olması zaten ayrı avantaj , bence her takımda olmalı bir Yunan .

Ayrıca kupayı kaldırdıkları sezon f4 Madrid'de imiş :)

Milliyetci, irkci falan defilim ama bende takimda fazla yugoslav oldugunu dusunuyorum. Bence birde rus ekolunden birisi olsa takimda super olur. Mesela Zoricin yerine litvanyali yada rus alinabilir.