rodrigez çok zor açıkcası. ancak m. huertas daha gerçekçi ve gerekli bir transfer. hatta bundan 2-3 ay önce devre arasında m.huertas ve Joey DORSEYi alsa bu takım uçar demiştim. ancak yine de geç değil. önümüzdeki sene için kesinlikle vinner oyun kurucu şart. M. huertas,spanoulis,teodosiç,rodrigez,de colo vs. bu tarz generaller lazım bu takıma. yada NBA'da süre alamayan ABDli yada avrupalı bir oyun kurucu (ABD kökenli oyuncuların Obradoviç gibi sırp ekolünden antrenörle çalışması ve alışması daha da önemlisi takıma entegre olması çok zor. goudelock ve hickman bile onca yıl avrupada oynamasına rağmen 5-6 aydan sonra takımın birer parçası oldular)
bir diğer mesele de pota altında atletik bir ABDli olsa fena olmaz. oğuz savaş-zoriç aynı tip oyuncular savunması zayıf eli düzgün. Vesely bir maç kötü oynasa takım dağılıyor(laboral maçı). Özellikle ligde semihin iyi performansı piyango oldu ancak ELde joey dorsey gibi otello hunter gibi(james gist olmasın ) basketbol bilgisi olan atletik uzunla rveselynin de işini kolaylaştırır. ve durdurulması zor bir takım oluruz.
ve en önemli transfer: bu sene lig kupa ve ELde bütün maçları izledim resmen . şırnakta doğu görevini yapan bir diş hekmi olarak istanbulda olsam her maça giderdim diyorum . tribünler genelde boş. saçma sapan futbol maçlarına giden seyircilerin 4e biri Ülker sports arenayı doldurur. kızılyıldız-partizan -macabbi maçlarındaki gibi bir tribün olmak zorunda. zaten gelenek böyle oluyor. güzel günler yakındır inşallah. doldurun tribünleri yakalım meşaleyi. f4te real madrid beklesin bizi