Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5214863 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15675 : 18 Mayıs 2015, 16:38:06 »
Bizim Ömer'in bu taraflara dönme niyeti yok mu ya hiç? Nba i takip etmiyorum ne durumda?

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15676 : 18 Mayıs 2015, 16:44:09 »
Aynen Emin Nadya olmasi zaten olayi daha da vahimlestiriyor. Seneye Kaun da kesin yok diyo kiz muhtemelen dogru.
Teo ayni Cskanin birakmak isteyip de sirf Obra elinde buyur diye Messina yuzunden kalmak zorunda kaldigi sezondaki ruh halinde olacak bu sene de kalirsa. Herkes yilmis artik.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 16:45:17 Gönderen: sambaras »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15677 : 18 Mayıs 2015, 16:58:45 »
Bizim Ömer'in bu taraflara dönme niyeti yok mu ya hiç? Nba i takip etmiyorum ne durumda?

ilk 5 cikiyor takiminda.
en kotu 8 milyon civarinda kontrat bulur nba'de..bu kadar uzun eksikligi varken hem de.
mumkun degil donmesi.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
« Yanıtla #15678 : 18 Mayıs 2015, 17:04:02 »
ilk 5 cikiyor takiminda.
en kotu 8 milyon civarinda kontrat bulur nba'de..bu kadar uzun eksikligi varken hem de.
mumkun degil donmesi.

Anladım hayal olarak kalacak o zaman. :) Nba'in de anasını avradını deyip gelse diye bekliyorum hep tıpkı eskisi gibi Oğuz, Semih, Ömer çok iyi olurdu.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15679 : 18 Mayıs 2015, 17:09:40 »
Anladım hayal olarak kalacak o zaman. :) Nba'in de anasını avradını deyip gelse diye bekliyorum hep tıpkı eskisi gibi Oğuz, Semih, Ömer çok iyi olurdu.

omer nba standartlari icin bile sert pivot sayiliyor , avrupayi dusunemiyorum bile, serbest atislarini da duzeltmis, eskiden vidmar'dan beterdi.
35 yasinda bile donse yine domine eder buralari , ben de bir gun tekrar donmesini cok isterim , yanilmiyorsam sorunlu ayrilmisdi ama bizden
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 17:10:09 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15680 : 18 Mayıs 2015, 17:15:07 »
3-4 sene once Romain Sato'yu aldigimizda nasil sevinmistim hatirliyorum simdi Serrod Teo Calathes falan konusuluyor , bir insan bir subeyi nasil degistirir bunun ornegi Obradovic, sahsen taraftar olarak benim vizyonumu bile degistirdi.
Fenerbahce'nin gozdesi oldu erkek basket subesi.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #15681 : 18 Mayıs 2015, 17:39:17 »
Hickman şuan için kalacak gibi görünüyor. En azından sakatlığı Ocak sonrasına sarkmadığı durumda kalacak diyebiliriz.

CSKA Başkanı, Teo'ya siktiri çekti. Ama Avrupa'da önemli bir takıma gitmesini istemiyorlar.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #15682 : 18 Mayıs 2015, 18:04:33 »
Hickman şuan için kalacak gibi görünüyor. En azından sakatlığı Ocak sonrasına sarkmadığı durumda kalacak diyebiliriz.

CSKA Başkanı, Teo'ya siktiri çekti. Ama Avrupa'da önemli bir takıma gitmesini istemiyorlar.
Hickman kalırsa 8. Yabancı olur herhalde kardeşim,çunku dönse bile nasıl doneceği muamma ona guvenıp oyuncu almazsak ortada kalırız yada Zisis gibi birini kovalarız sezon ortasında.
Teo konusunda ise madem yol verıolarsa bıraksınlar da kimin ihtiyacı varsa alsın😝Onu bir üst seviyeye çıkaracak adam da başımızda umarım bu kez tercıhıni bizden yana kullanır.
Bide sana bı sorum olacak Sergio Rodriguez i alma şansımız var mı?cevap vermeme hakkına sahıpsın ama😝
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #15683 : 18 Mayıs 2015, 19:07:44 »
Teodosic'i Final Four'da kötü oynuyor diye gönderiyorlar ama rakiplerine gitmesini de istemiyorlar. O da iyiymiş. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #15684 : 18 Mayıs 2015, 19:18:49 »
bunlar hep rus oyunu her sene başı aynı şeyi yapıyolar sonra takımda tutuyolar

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15685 : 18 Mayıs 2015, 19:53:15 »
Teodosic transferini istemiyorum.Delaney veya Calathes iyi tercih olur.Aziz Yıldırım'ın looser olması yetiyor üstüne Teo gelmesin.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #15686 : 18 Mayıs 2015, 22:02:05 »
teo dünya kupasında o kadar iyiydi ki herkes galiba bu sefer looserlik falan üstünden atacak dedi ama yine kendini belli etti final fourda.ama bence spa da finalde baya looserlığa oynadı ama önceden kazandırmışlığı olduğu için.(sadece spaya gıcıgım :D )

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #15687 : 18 Mayıs 2015, 22:33:14 »
Yine mi Teo bikkinLik getirdi
O kaybetmekten
Biz onu almaktan yoruLmadik

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #15688 : 18 Mayıs 2015, 22:33:50 »
Bence Bertrans alınmalıdır Zoriç'in yerine. Bir de ben Novgrod'dan Rochestie ve Kinsey'in gelmesini çok isterim.
Hoops and rap

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #15689 : 18 Mayıs 2015, 23:20:44 »
İsmail Şenol @ismailsenoI
Fenerbahçe Ülker, Teodosic ve CSKA Moskova ile anlaştı. CSKA'ya 2.1 milyon euro bonservis ödenecek. Milos, yıllık 2.2 milyon dolar kazanacak
En son umutlar ölür !