Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5423012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16410 : 19 Haziran 2015, 22:32:52 »
Abi Dixon yerli sayılacak,farzet ki Melih veya Serhatın rolünde olursa kötü mü olur?
Öyle bir rolde olmayı kabullenecek bir oyuncu değil bence, sıkıntı burdan çıkabilir.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #16411 : 19 Haziran 2015, 22:35:05 »
Öyle bir rolde olmayı kabullenecek bir oyuncu değil bence, sıkıntı burdan çıkabilir.
Kabul etmeyecek olsa bize gelmezdi ki,yerli olarak ben her türlü isterim Dixon u
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı desstrauss

• Üye
  • Yer: Edirne-Kocaeli
« Yanıtla #16412 : 19 Haziran 2015, 22:36:11 »

hoş geldin ama bir şey soracam..Euro cup'ta bile patlayan Dixon ve Strawberry ile EL oynayacağız

öncelikle teşekkür ederim.her ikisinin de eurocup'ta çok iyi oynamadığının farkındayım ama şöyle açıklayayım fikrimi.dixon'ın karşıyaka'da aldığı süreyi almayacağını düşünüyorum.daha nitelikli bir şekilde kullanacaktır obra onu ve şahsi fikrim yerli statüsünde emir'den daha az katkı vermeyeceği yönünde.çünkü iyi bir şutör,savunma bilgisi iyi ve ikinci guard olacak.
strawberry'i istememin nedeniyse çok iyi bir savunmacı olması.avrupa'da bu konuda zaten çok fazla isim yok.benim aklıma direkt gelen üç isim moss,darden ve maciulis.moss 33,darden 34 yaşında.maciulis ise facia bir sezon geçirdi.strawberry de 30'una dayandı ancak gitgide yükselen bir form grafiği var.onu yazmamın nedeni buydu.bir de bogdanovic'e kadromda bilerek yer vermedim.çünkü içimden bir ses her ne kadar çıkış hakkı ikinci yılda gözükse de bu sezon nba yapacağını söylüyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #16413 : 19 Haziran 2015, 22:43:22 »
Abi Dixon yerli sayılacak,farzet ki Melih veya Serhatın rolünde olursa kötü mü olur?
El'de ilk turda iş yapar Top 16 ile birlikte neden bizde diyebiliriz ama denenmeye değer bir kumar bence de..ama çok kalite bir pg ile..Huertas ile falan olursa facia olur

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16414 : 19 Haziran 2015, 22:47:16 »
El'de ilk turda iş yapar Top 16 ile birlikte neden bizde diyebiliriz ama denenmeye değer bir kumar bence de..ama çok kalite bir pg ile..Huertas ile falan olursa facia olur
Abi zaten alınacak guardın Dixonla alakası yok ki.o gelse de gelmese de bence her halükarda sağlam bir guard almak lazım.
O yüzden bence bizim çok kaliteli 5 yabancı almamız lazım(Bogdan ve Vesely kalacağı için)Hickman da 8. yabancı olarak kalır ama dediğim gibi alacağımız tüm oyuncular üst seviye olmalı.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16415 : 19 Haziran 2015, 23:07:22 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
kalinic- preldzic
mitrovic-randolph
vesely-radulija-egemen

benim son kadrom bu , cok daha iyi kadrolar kurulabilir tabi ki ben biraz da durumu goz onune alarak yazdim.
hickman dahil 8 yabanci..kotu durmuyor kadro sanki..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #16416 : 19 Haziran 2015, 23:08:48 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
kalinic- preldzic
mitrovic-randolph
vesely-radulija-egemen

benim son kadrom bu , cok daha iyi kadrolar kurulabilir tabi ki ben biraz da durumu goz onune alarak yazdim.

Bence gecen seneden daha zayif bir takim olacagiz. 

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16417 : 19 Haziran 2015, 23:10:19 »
Bence gecen seneden daha zayif bir takim olacagiz.

bu kadronun gecen seneki kadrodan zayif oldugunu mu dusunuyorsunuz yoksa genel mi ?
yanlis anlasilmasin ben gecen seneki kadrodan daha iyi demiyorum sadece fikrin kaynagini merak ettim.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16418 : 19 Haziran 2015, 23:15:09 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
kalinic- preldzic
mitrovic-randolph
vesely-radulija-egemen

Sloukas yerine Delaney
Kalinic yerine Weems
4 numara da Datome-Hidayet olursa nasıl olur peki:))

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #16419 : 19 Haziran 2015, 23:22:08 »
bu kadronun gecen seneki kadrodan zayif oldugunu mu dusunuyorsunuz yoksa genel mi ?
yanlis anlasilmasin ben gecen seneki kadrodan daha iyi demiyorum sadece fikrin kaynagini merak ettim.

Valla yanlış anlama da Tr'de play-off yapar belki bu kadro..El artık maç kazanırsa tura çıkarız

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #16420 : 19 Haziran 2015, 23:22:37 »
yalnız 3 numaraya Markoshvili'yi yazın bence

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16421 : 19 Haziran 2015, 23:24:22 »
Sloukas yerine Delaney
Kalinic yerine Weems
4 numara da Datome-Hidayet olursa nasıl olur peki:))

weems 2,2 milyon euro net maas aliyordu cska'dan , ben onu alabilecegimizi dusunmuyorum nedense.
alirsak cok buyuk supriz olur benim icin , ilk tercihim nba demis zaten.
dixon'u almasaydik delaney'i tercih ederdim ben de , ama kadroya dixon'u yazinca set temposunu ayarlamak icin sloukas'in daha uygun oldugunu dusunuyorum.
hidayet illa 1000 mac oynayacagim diyor nba'de , o yuzden top16 da gelir belki o zaman da biz istermiyiz bilemem.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16422 : 19 Haziran 2015, 23:24:47 »
kenan, melih, bogdan, hickman ve emirin yanına dixon olmaz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #16423 : 19 Haziran 2015, 23:27:40 »
bu arada bütçe için hesap yaparken en çok parayı alan nemanja ile Goude'nin artık takımda olmadığını unutmayın..Keza Zoric de gitti..yani 2-3 milyon Euro'ya adam almak sorun değil..ha bir de Nemanja'dan gelecek 1.1 milyon $ var

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16424 : 19 Haziran 2015, 23:29:49 »
weems 2,2 milyon euro net maas aliyordu cska'dan , ben onu alabilecegimizi dusunmuyorum nedense.
alirsak cok buyuk supriz olur benim icin , ilk tercihim nba demis zaten.
dixon'u almasaydik delaney'i tercih ederdim ben de , ama kadroya dixon'u yazinca set temposunu ayarlamak icin sloukas'in daha uygun oldugunu dusunuyorum.
hidayet illa 1000 mac oynayacagim diyor nba'de , o yuzden top16 da gelir belki o zaman da biz istermiyiz bilemem.
Weems bize gelecek bence,Sloukas konusunda hiç ümidim yok bence her türlü OLy de kalır ama cidden piyasada alınacak oyuncu fazla yok,şuan alınabılecek oyunculara göre geçen yıl ki kadrodan zayıf olacaz gibi görünüyor.Oysa kadroyu korusak yapılacak 2 hamleyle belkide kusursuza yakın bir kadromuz olacaktı.