Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5214370 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16785 : 24 Haziran 2015, 13:21:22 »
sıfırdan takım kursam kesin 5 yabancı kısa 3 yabancı uzun derdim ama şuan bize uymaz , 5 yabancı kısa +dixon+kenan+melih çok fazla şişer orası.
hem bu durumda yerli uzun olmadığı için uzun rotasyonu da zayıf kalır , o yüzden bizim için en hayırlısı 4-4 bence.

o zaman
Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan Melih -Ricky
Anderson - xxxxx Türk .. Metecan bile olur kimse alınmazsa.
Randolp yada DAtome  Velsey - ( türkiye de Ömer Faruk oynar. )
TAvares -LAsme -Semih

ne dersin. çok büyük bütçe olmadan makul mantıklı rakamlara kurulabilecek bi kadro.
tabi ki RAdnold çok ktirik rol alır.* Datome de olabilir ki DAtome yi kaldırır gerideki uzunlar ve önündeki kısalar ..

S& A burda çok önemli

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16786 : 24 Haziran 2015, 13:29:19 »
o zaman
Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan Melih -Ricky
TAvares -LAsme -Semih

ne dersin. çok büyük bütçe olmadan makul mantıklı rakamlara kurulabilecek bi kadro.
tabi ki RAdnold çok ktirik rol alır.* Datome de olabilir ki DAtome yi kaldırır gerideki uzunlar ve önündeki kısalar ..

S& A burda çok önemli

randolph çok iyi olur ben çok beğeniyorum onu , atlet , şutu var, 5 numara için biraz ince ama orayı da oynar belirli dakikalarda.
Lasme'yi hiç istemem bize hele hele  efes'deki geçirdiği bu sezondan sonra , tavares-lasme ikilisi biraz risk çünkü ikisinin de aşırı derecede erken faul problemi var.
tavares'i çok isterim ama yanına başka pivot kim olabilir o pivot aklımda bir isim yok.

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #16787 : 24 Haziran 2015, 13:53:48 »
o zaman
Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan Melih -Ricky
TAvares -LAsme -Semih

S& A burda çok önemli

Bana Sloukas,Bogdan,Anderson,Dixon olacak bir kısa rotasyonunun ve Tavares,Randolph,Vesely olacak bir uzun rotasyonun yanına Kaimak çok makul olur gibi geliyor.Bir senesi daha var unics le ama koparamazmıyız abi sence.
5 te de Vesely ile Randolph te süre alır zaten bu kadroda.Lasme çok extra olmaz mı Semih te kalır ve biraz kullanılırsa.

Bir de Randolph ün takım opsiyonu vardı;kullandılar mı ondan da haber yok heralde.
Bjelica bir umut kalsa zaten...

Hidayet i de Aralık-Ocak gibi eklersek
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 13:58:02 Gönderen: Leggenda di Trieste »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16788 : 24 Haziran 2015, 13:58:05 »
emir'in tekrar yabancı sayılması yada devsirme oalrak donusumlu oynama hakkı olursa ve ucreti inerse takımda tutarım emiri...
hatta donusumlu devsirme yapılabilirse quanitra-nevin gibi(donusumlu oynuyorlardı) super olur...o zaman emir-dixon degisir...ricky 7. yabancı olur...oynamayan 8. yabancı alınmaz boylece...

olur emir yabancı sayılırsa 7. yabancı olur; zaten ocak ayında donecek olan ricky gelene kadar arada oynar...

Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan-Melih -Ricky (8)
Anderson - Emir (7)-Birkan yada Serhat
Randolph(Bjelica)-Vesely-Hidayet yada Barıs Hersek
Tavares-Semih-Omer Faruk

Eger Emir ucretini indirmezse ve giderse o zaman;

Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan-Melih -Ricky (8)
Anderson - Hidayet-Birkan yada Serhat
Randolph(Bjelica)-Vesely-Omer Faruk
Tavares-Semih-xxxx

buraya bence dıs sutu olan 4.5 alınabilir gene...freeland super mesela...hatta bjelica kalırsa randolph her halukarda gene alınabilir...

aha kadro...
Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan-Melih -Ricky (8)
Anderson - Hidayet- Birkan yada Serhat
Bjelica-Randolph-Omer Faruk
Tavares-Vesely-Semih

bu kadro emir kalırsa ve devsirme donusumlu sayılırsa en guzeli...hatta 8 yabancıda alırsan mukemmel...

Sloukas- Dixon -Kenan
Bogdan-Melih -Ricky (8)
Anderson - Emir- Hidayet/Birkan
Bjelica-Randolph-Omer Faruk
Tavares-Vesely-Semih

ben emir ve dıxon neden donusumlu oynamayacagını anlmadım..normalde kadınlar liginde oluyordu..quanitra ve nevin donusumlu ligde kullanıldı...
dıxon milli olduktan sonra emir ile beraber donusumlu oynamsına engel yok bildigim..
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 14:03:33 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16789 : 24 Haziran 2015, 14:07:37 »
aynı fikirdeyim emin..

Sloukas - Dixon _Kenan
Melih - Bogdan - Ricky(8- aralık gibi oynar )
Anderson

4 uzun daha iyi

kısa rotasyonu bayağı güzel olur.

bizim için bence en kritik olay Bjelica durumu.
Bjelica giderse sanırım 2 4 numara alırız. kalırsa 4 numarya gerek yok - Bjelica süreleri düşmemesi anlamında söyledim..
Tavares'i almak lazım. biraz Zoc onun üzerinden oynayıp geliştirmek zorunda ama potansiyel olarak bayağı yüksek durumda. Reneses'İn elinden geliyor olması da bi avantaj - post ve pozisyon bilgisi konusunda gelişimi olursa ki Zoc ile gelişmemiş adam yok , çok dominant bir oyuncu olur.
hem çok abartı paralara da mal olmaz diye düşünüyorum...

peki herkese 1 10 puanlık soru..
5 yabancı kısa - Dixon harici çünkü kendisi Türk
3 yabancı uzun  mu tercih edersiniz

4 yabancı kısa
4 yabancı uzun mu tercih edersiniz...

yerli uzun olsa 5 yabancı kısa iyi duruyor ama şu şartlarda 4+4 makul..ama esas sorun Bjelica..kendisi dışında durumunun ne olduğunu kimse bilmiyor...ne oraya ne buraya hala...inşallah en kısa zamanda durumunu netleştirir

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #16790 : 24 Haziran 2015, 14:29:04 »
Bu takıma Emir'in katkıları inkar edilemez. Ama bence onunla yerli olmadıktan sonra yolları ayırmak gerekiyor. Fizik olarak boyuna rağmen pozisyonunda zayıf. Yeri geliyor savunmada oyle bir hata yapıyor ki oyun kopup gidiyor. Saha görüşüne, takımı yönlendirmesine laf yok ama üç numara olarak savunmada aksaması bence çok şey kaybettiriyor bize. Onun yerine Serhat da değil bence Metecan oynasa 5-10 dk sadece savunma yapsa daha iyi.

Ayrıca lütfen Vesely gerçek beş numara olarak düşünülmesin ve vasat üstü bir beş alınsın. Vesely aynı bu seneki gibi kısa aralıklarla beşte kullanılsın. Bu sene hızlı oyunda beşte olunca katkı verdi kabul ediyorum ama yine de esas pivot olmamalı. Ayrıca ben Bjelica'nın bu sene kalacağını düşünüyorum.
Gönlümden geçen kadro.

Sloukas- Dixon- Kenan
Bogdan- Melih- Hickman
Anderson- Metecan
Bjelica- Vesely- Ömer Faruk
Semih- Freeland

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #16791 : 24 Haziran 2015, 14:59:26 »
Ben de yabancı sayısına yorum getireyim.
3 kısa 3 uzun işini halletmek lazım once. Hickman 8. olsun.
Tüm bölgeleri sağlama aldıktan sonra kalan extra yabancıyı nereye kullanacağımız önemli:

Uzunlara kullanırsak 3 kısa 4 uzun yabancı oluyor ki bu durumda ligde 6 yabancı mac kadrosuna girerken uzunlardan birinden feragat etmek demek. Peki Turk uzun var mı elde? Semih'le bu yuzden uzatmak gerek. Sadece Semihle bile sıkıntılı olur o iş.

Kısaya kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Tabi bu durumda Hickman'den ümidi kesmiş olmak lazım iyice. Yalnız şu var bu sene 8 yabancı düşünülmesinin sebebi belki de Hickman'e guvenmemeleri. Bu nedenle oraya (Emir'in de yollanmaya çalışıldığı düşünürse)bir isim daha düşünüyor olabilirler. Misal atlet enerjik bir Kalinic veya atlet sutor Kuric.

Hepsinin ışığında fikrim bir 2-3 veya 3-4 alınması. Böylece joker gibi iki bölgede yedekleme fırsatı verebilir bize. Bu yuzden Datome tarzı bir 3.5 da 3 ve 4 u yedekleme anlamında mantıklı olabilir.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 14:59:55 Gönderen: sambaras »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16792 : 24 Haziran 2015, 16:59:11 »
Başıma bir iş gelmeyecekse Tavares-Lasme kombinasyonunu isterim. Üstüne de Hidayet'i takımda görmek güzel olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #16793 : 24 Haziran 2015, 17:11:47 »
şu yabancı muhabbetine dahil olalımm :D

ülke politikasına da atıfta bulunalım lütfen 4+4+4(Türk) ;D 8)

sloukas
bogdan - hickman
anderson
 ----
randolph-vesely  /   bjelica - randolph
tavares-***        /   vesely - tavares

hem bjelicalı hem de bjelicasız. c biraz toy oldu ama çok hareketli oldu. ;D
goodbye jules we never forget U!!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16794 : 24 Haziran 2015, 17:42:00 »
Herkes Hidayet diyor ve 3 numarada gösteriyor. Hidayet bu yaşında ve o vücutla ancak 4 numara oynayabilir artık...

Sloukas-Dixon-Kenan
Bogdan-Melih-Hickman
Anderson-Serhat
Bjelica-Hidayet
Vesely-Tavares-Dusan

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #16795 : 24 Haziran 2015, 17:46:42 »
Herkes Hidayet diyor ve 3 numarada gösteriyor. Hidayet bu yaşında ve o vücutla ancak 4 numara oynayabilir artık...

Bjelica-Hidayet
Vesely-Tavares-Dusan

hidayet yorumuna katılıyorum sonuna kadar:) ama duşan?? yapmaa ömer faruk daha iyi olur. bir de serhat yerine metecanı denemeliyiz bence. zaten serhatın artısı eksisi cok hissedilmedi. hissedilmeyen kişinin serhat olmasındansa metecan olsun isterim. bir de o çocuk 4e değil 3e doğru evrilmeli bence.

Çevrimdışı bugrauskass

• Üye
  • Milosssssssssssss
« Yanıtla #16796 : 24 Haziran 2015, 18:42:43 »
Dixon - Sloukas - Kenan
Bogdan - Kuric -Melih
Anderson- serhat
Randolph - Vesely
Radulijca - Semih

4.5  ve çember savunması için de hazır boştayken Lasme ideal. Keza Lasme'nin dunston'Dan geri kalır yanı yok. Bence fazlası da var.

Anderson'ın NBA yapma ihtimali var o hamle hayati, o olmazsa Kalinic olur zaten.

Hoş kalinic de bir yazını şut atmaya ayırsa yeni Papanikolau olur. o yaz bu yaz olabilir :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16797 : 24 Haziran 2015, 19:01:35 »
boşverin metecanı serhatı ikisinden birşey olmaz artık.
metecan'ın daha pozisyonu belli değil , 3 için ağır 4 için ince.
serhat da en dandik maçlarda bile şut denemye cesareti olmayan oyuncu, gitmeli kesinlikle.

egehan arna var ona şans verilebilir , çok potansiyelli oyuncu.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #16798 : 24 Haziran 2015, 19:33:25 »
boşverin metecanı serhatı ikisinden birşey olmaz artık.
metecan'ın daha pozisyonu belli değil , 3 için ağır 4 için ince.
serhat da en dandik maçlarda bile şut denemye cesareti olmayan oyuncu, gitmeli kesinlikle.

egehan arna var ona şans verilebilir , çok potansiyelli oyuncu.

Egehan ii oyuncu hakkaten yavastan sure almaya baslasa ii olur cidden. Ama ben metecan icin umutsuz degilimm hala... Beklentim azcik calisip ceviklik ve delicilik katmasi kendine.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16799 : 24 Haziran 2015, 19:42:12 »
ya bu Dusan aşkı nerden geldi foruma merak ettim...