Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5216304 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16935 : 26 Haziran 2015, 12:11:12 »
Ama biz ilk kez F4 yaptık ve o mental gücü verecek tecrübemiz yoktu diğer 3 takım gibi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16936 : 26 Haziran 2015, 12:13:16 »
strawberry i kaç senedir izliyoruz ki . dizi ne kadar götürecek biliyormuyuz
egehan ömeri yazmışsın bugun bunları yazıyorsun ama ligde maçları kaybetmeye başlayınca ozamanda oğuz gönderilirmi yazılır
bu takım nasıl 2 kulvarda gidicek . 6 yabancı + 4 kişi ile lig avrupa nasıl yürüyecek
dixon semih playofflarda sakatlanırsa alternatif fikrin egehan la ömeri mi oynatmak

beni sadece benim yazdıklarım bağlar , bugün birşey yarın başka şey diyecek kadar karaktersiz değilim çok şükür. Bana ne oğuz gönderilir mi yazanlardan.
benim dediğim baış gelip kenarda havlu sallayacağına egehan sallasın ömer sallasın.
daha ucuza sallarlar.
sakatlık bu işin doğasında var , dixon sakatlandığında ne yapacaksın demek doğru bir soru değil.
o zaman sloukas-hickman-kenan oynar , hickman da sakatlanırsa sloukas 30 dk oynar.
gs 5 kişilik rotasyonla bize karşı oynadığı oyun malum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16937 : 26 Haziran 2015, 12:16:21 »
Undersize zaten sadece boy olarak kısa olanlara denmiyor pozisyonu için zayıf olanlara da deniyor. Zoric bize transfer olduğunda şu anki Palacios'tan çok daha iyi bir oyuncuydu.2.03 boyu olan bir oyuncuyu 5 numarada nasıl kullanıcaz euroleaguede? Yardımsız hangi pivotu savunur? 4 numarada hangi atletik oyuncuyu savunabilir? Tamamen arada kalmış bir oyuncu.Sadece orta mesafe şut atan oyuncuya neden yönelir takım anlamış değilim.

undersize konusunda tartışmaya gerek yok , siz kendi bildiğinizi bilin ben de kendi bildiğimi.
palacios sadece orta mesafe şut atan oyuncu mu ?
ayrıca 2-3 kez yazdım eğer bjelica kalacaksa palacios mantıklı hamle aksi halde skandal.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #16938 : 26 Haziran 2015, 12:54:44 »
Ya arkadaslar kusura bakmayin ama--pozisyon farki bir yana--Emir'e kalsin deyip, Baris Hersek'in gelmesini elestirmek benim ne mantigima ne de vicdanima sigiyor.  Nacizane dusuncemdir...
Ya Emir konusunda  anlamıyorum, basketbolu çok iyi bildiğimi iddaa etmiyorum ama Emir gitmeli.
Kalsa ne olur verimsiz ve istikrarsız kaç yıldır hep aynı değişen ve gelişen bir oyuncu değil

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #16939 : 26 Haziran 2015, 12:57:25 »
Adamın dibi Kostas gelmiş hoş gelmiş :) Çok sevindim, hayırlısı olsun, umarım çok başarılı olur burada uzun yıllar.

Bu transfer o kadar iyi geldiki.Calathes olsa bu kadar  sevinmezdim

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #16940 : 26 Haziran 2015, 13:00:45 »
Hocam ne yaptın sen emir sonuçta takıma kaptanlık yapmış biri, emir elimizde büyüdüğü için ben dahil çoğu kişi olaya duygusal davranıyoruz.
Biz emirin her sene bodırogaya bağlaması umudunu sevdik ;)
Sözleşmesinde indirim yapılıp kalması isabetli olur

Kalmasın mumkunse.Futbolda Selçuklar Topuzlar Bekirler nasıl yük olduysa senelerce  basketbol'da da bu hantal yapıyı atmak gerek.İyi para kazanıyorlar ve bunun hakkını vermediler ben hatırlamıyorum Emir'in bizi taşıdığı bir dönemi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16941 : 26 Haziran 2015, 13:04:49 »
Haklısın amaF4 yapan takımların diğer 3'üde kendi liglerinde çok rahat şampiyon oldu. F4 yapınca sezon bitmiyor.
Ne hikmetse f4'te sonra mental yorgunluğu bir tek biz yaşadık o takımlar içinde. Bizimkiler F4'ten sonra kafaca sezonu kapattılar ve böylesi bir takım 0 kupa ile sezonu kapadı. Bu da unutulmamalı.
Gerçi unutulmuyor ki Obradoviç bunca revizyona gidiyor takımda. Belli ki o da rahatsız bazı şeylerden.

ligdeki rezalet dedim dostum
daha başka nasıl ifade edebilirdim ki durumu :(
ama bu takım bu sene benim gönlümün takımıdır. bana hayatımdaki en güzel mutluluğu yaşattılar o yüzden
haklarımı çoktan helal ettim
ben ederim ama Zoc etmez :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16942 : 26 Haziran 2015, 13:08:18 »
emir maaşında indirim yaparsa kalsın , yapmıyorsa gidebilir sorun değil.
1.3 milyon euro nedir allah aşkına.
james anderson'a odaklanalım , çok önemli.

sloukas hala kesin değil , yarın netleşir..oly ile görüşmeden gelmez , nezaketen görüşecekdir en azından.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 13:09:43 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16943 : 26 Haziran 2015, 13:32:08 »
efes doğru hamleler yapmaya devam ediyor, granger'i almışlar, hayırsız olsun.
geçen de yazmıştım avrupada heurtel'i en iyi tamamlayacak oyuncu granger.
granger draper'den kat kat daha iyi oyuncu keşke almasaydı efes.
pivot için de 1-2 hafta önce cska ile efes boban için yarışıyor haberi vardı ruslarda , ama sonra kesildi o haberler , cska muhtemelen Freeland'ı bekliyor.
Efes boban'ı da alırsa şaşırmam

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #16944 : 26 Haziran 2015, 13:49:07 »
Hocam ne yaptın sen emir sonuçta takıma kaptanlık yapmış biri, emir elimizde büyüdüğü için ben dahil çoğu kişi olaya duygusal davranıyoruz.
Biz emirin her sene bodırogaya bağlaması umudunu sevdik ;)
Sözleşmesinde indirim yapılıp kalması isabetli olur

Sporda duygusalligi sinirlamak lazim.  Duygusallik diye diye kac sene Seda Tokatlioglu kulubu maddi manevi her anlamda somurdu.  Sozlesmesinde ne kadar indirim yapacak?  Yari yariya indirirse dusunurum.  Yoksa, yolu acik olsun...  En buyuk faydayi bizden ayrilarak verir.   

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16945 : 26 Haziran 2015, 13:50:58 »

Olimpiakos çok rezil klüp 250 bin usd alan adama git sen 700 bin usd teklif ver. 3 katı kazandıracaklar neredeyse..

Cem, cok muthis bir noktayi yakalamissin.  Demek ki buyuk takimlarin fitratinda var. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16946 : 26 Haziran 2015, 13:52:20 »
Ama biz ilk kez F4 yaptık ve o mental gücü verecek tecrübemiz yoktu diğer 3 takım gibi.

Aynen!  Tespit gibi tespit... 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16947 : 26 Haziran 2015, 13:55:37 »
Ya Emir konusunda  anlamıyorum, basketbolu çok iyi bildiğimi iddaa etmiyorum ama Emir gitmeli.
Kalsa ne olur verimsiz ve istikrarsız kaç yıldır hep aynı değişen ve gelişen bir oyuncu değil

Yav anlayacak bir sey yok ki, abicim  :)  Kaptan 10 mac felaket, 1 mac cok iyi oynar...  Felaket dedigim maclarin bazilarinda da, oyunun kilit anlarinda yaptigi hatalarla maci verir.  Bir de tum bunlar icin ustune 1.3 milyon Euro para veririz.  Fucking hell! 

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16948 : 26 Haziran 2015, 14:02:51 »
oly'nin almak istediği oyuncu gabriel değil , strawberry.
Olympiacos'ta Petway'in alternatifi Kenny Gabriel deniyordu ayrıca.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16949 : 26 Haziran 2015, 14:07:42 »
Heurtel-Granger sahiden inanılmaz bir ikili olurlar.Bu sene bayağı gözüm korktu Efesten.Geçen sene kısa tercihlerinde yaptıkları hataları bu sene pek yapmadılar.Diebler da güzel hamle bence.Bizim nasıl cevap vereceğimiz çok önemli.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 14:08:45 Gönderen: active »