Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5423012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenerli20

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #17205 : 30 Haziran 2015, 17:40:34 »
Fenerbahce ülkerle devam ediyor mu halen fb internet sayfasinda daha ülker ismini kullaniyor transferleri duyururken.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #17206 : 30 Haziran 2015, 17:43:11 »
Twitter ve Instagram hesap adları da hala Fenerbahçe Ülker.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17207 : 30 Haziran 2015, 17:46:30 »
obradovic geldiğinden beri kendi açımdan en düşük beklentimin olacağı sezon bu olacak. gerçekten anlam veremiyorum. dixon geldi hadi yerli dedik. barış hersek geldi belki kısa süre de olsa rotasyonu dinlendirir dedik. sloukas bana göre "henüz" ana guard olacak seviyede değilken geldi yatırım yaptık dedik. ama antic'in benim gözümde hiçbir mantıklı ve makul açıklaması yok. şimdi antic'i 4 numara düşünsek yanına datome gelse ribaund konusunda sıkıntı yaşayacağız. randolph gelse dış şut konusunda yine sıkıntı olacak. sadece anlamsız bir oyuncu almakla kalmadık planlamayı da rayından çıkardık bana göre. tek esprisi yayın gerisinde bekleyip eline geleni atmak olan bir adam. sırtı dönük oyunundan başka bir silahı yok. hani düşünüyorum gerçekten aklıma bir açıklama gelmiyor. basketbol konusunda çok bilgili olduğumu düşünmüyorum zaten ama bu hiç içime sinmedi. efes'in 900bin'e dunston'ı aldığı bir piyasada antic için konuşulan 1.5md rakamı doğruysa daha büyük üzüntü yaşarım. üstelik bu adam 33 yaşında ve 2+1 kontrat veriyoruz. kısaca gerçekten üzücü oldu benim adıma. hayırlı olsun demekten başka söyleyecek bir şey kalmadı artık.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 17:54:23 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı drazan petroviç

• Üye
  • Yer: turkiye
« Yanıtla #17208 : 30 Haziran 2015, 17:48:58 »
Antiç,
Sezon Sonunda Attığınız Çamurları Yedirecek..

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #17209 : 30 Haziran 2015, 18:00:22 »
Anderson datome tavaresi alabilirsek top16 önceside hidoyu,  bjelica ve goudelocksuz yeni sezon kadromuzla bence çokta kaybımız olmaz kadro kalitesi olarak gecen seneki final4 yapan takımdan. Tabiki drew gibi bi skorer yada bjelica gibi bi basketbol dehası bulamayız ama farklı yapılarla istenilen sonuca yine yeniden ulaşabilirz. Hatta bu sene rotasyon daha geniş olur yeterki yabancılar katkı versin. Gecen sene hickman ile zorici çok saymıyorum 5 yabancıdan katkı alabildik sadece. Bu sene 8 yabancıda katkı verirse(dixon ı da sayarsak 9) en azından euroleague konusunda çok karamsar değilim sonuçta başımızda oraları en iyi bilen kişi var. Ama tbl için nasıl bi 6 kişilik yerli oyuncu rotasyonu düşünülüyo. Şuan elde sadece dixon melih kenan var. Ksk dan Barışın da geldiği söyleniyo. Semih kalır ve hido gelirse anca rotasyonu tamamlayabiliyoruz. Yoksa yıllardr 1adım bile ileri gidemeyen metecan a ve yetenekli oldukları halde henuz buralar için çok toy olan ömer faruk ve egehan a kalırız. Bu detayda bence önemli yabancı kuralının yarattığı sorunlardan dolayı
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 18:04:36 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #17210 : 30 Haziran 2015, 18:01:59 »
Antiç,
Sezon Sonunda Attığınız Çamurları Yedirecek..

Amin insallah hepimiz bunu ister zaten. Ama burda yazılanlar biraz görünen köy kılavuz istemez. Ha bizi yanıltırsa hep birlikte mutlu oluruz o ayrı.
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #17211 : 30 Haziran 2015, 18:03:12 »
Bence şu ana kadar olan transferleri Aziz Yıldırım yaptı. 33 yaşındaki adama 2+1 yıllık sözleşmeyi ancak o verebilirdi. 1.5 milyon dolara Antic'i alacağıma 2 milyona Brown'u alırdım ben mesela. Ayrıca Avrupa'da bizden başkası sanmıyorum 1milyon üstü para versin Antic'e. Hayırlısı olsun yine de takımın son halini bekliyoruz.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #17212 : 30 Haziran 2015, 18:06:46 »
Şu ana kadar transfer dönemi rezalet biçimde devam ediyor. Datome ve Bargnani de gelsin de takımdan komple umudu keselim Euroleague başlamadan.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
« Yanıtla #17213 : 30 Haziran 2015, 18:11:35 »
Kostas Sloukas hariç diğer transferler benim için hayal kırıklığı oldu. Yine de takımın tamamlanmış halini görmek lazım. Obradovic'e güvenim sonsuz. O yüzden kafam rahat yine savaşan bir takım kazandıracaktır bize. Tek sıkıntı takım yaşlandı biraz. Antic ve  dixon'a verilen 2 yıllık kont. daha sonra sorun olmaz umarım. 4 numara için de domine edecek biri olsa , Jonas Jerebko'nun dönme olasılığı nedir bilmiyorum ama ben çok isterim. Bu hafta içinde diğer oyuncularında durumu belli olur gibi. 

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #17214 : 30 Haziran 2015, 18:12:01 »
Şuanki şartlarda kadro isteğim
 Euroleague için

Sloukas Dixon
Bogdan hickman
Anderson hido
Datome antic
Tavares vesely     11.ve 12.adam olarakta kenan semih yada melih ten 2si.

Türkiye ligi için

Sloukas dixon kenan
Bogdan melih
Anderson hido
Datome barış
Tavares vesely semih
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 18:13:20 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #17215 : 30 Haziran 2015, 18:21:45 »
Antic 4. uzun olarak kullanılacaksa faydalı olabilir. O zaman da rotasyonun 4. uzunu için yıllık 1.5 milyon dolar verilmesi sorgulanır. Üstelik 33 yaşında ve sözleşme 2+1 yıllık. Neresinden bakarsam bakayım mantıklı açıklamasını bulamıyorum bu transferin.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 18:22:48 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #17216 : 30 Haziran 2015, 18:24:56 »
Ben sunu anlamıyorumm pek suan kadro yazan herkes andersonu kadrosuna yazıyor ama bu adam summer league den kontrat kovalıyacak ve alır da... Bence bu adamı cok da düşünmeyin derim. Ayrıca antic için ne parasına ne kantrat süresine ne de kalitesizligine yıl içi tek bir yorum yapmıcam. :-X Son kez arkadas için yorumumu yazıyorum: gelen gideni(zoric) aratır.
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #17217 : 30 Haziran 2015, 18:37:41 »
5 yıllık nba çıkışı olmayan bir sözleşme verip geleceğimizi garanti altına almak varken, 2+1 hiç olmamış....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17218 : 30 Haziran 2015, 19:01:45 »
33 yaşındaki adama senelik 1.5 milyona 2+1 yıllık anlaşma ise bunun adı soygundur.Nba'de yani daha fazla para kazanması gereken yerde bu adam 1.2 milyon alıyorken ve bunun %50sini vergi olarak veriyorken Allah aşkına hangi Avrupa takımıyla yarıştık Antic'i almak için de fiyatı 1.5 milyona geldi.
Basketboldaki Yugoslav mafyasından gına geldi artık.Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama yerinde olsam bu Beobasket denen menajerlik şirketini kulüpten içeri sokmam.
Ha bir de biz ne ara basketbolda tamamlayıcı adama 1.5 milyon verecek kadar uçuk bi kulüp olduk?Katar mı burası?
Obra filan anlamam arkadaş Popovic yapsa bu transferi yine yanlış derim.
Antic'in geçen sene saha içi yüzdesi %36 arkadaşlar.Bir uzun olarak 2lik yüzdesi kariyeri boyunca %50ye ulaşamamış bir uzun.33 yaşından sonra patlamamı yapıcak bu adam?Polyannacılık oynamaya hevesli ne kadar çok adam var forumda.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #17219 : 30 Haziran 2015, 19:05:36 »
Vallaha ben yaşı hariç gelen oyuncu kalitesinden memnunum..çünkü son gelecek 3 oyuncunun daha iyi oyuncular olacağını ve rotasyon un ana parçası olup 3-4-5 numaraların ilk isimleri olacağını düşünüyorum..
Yani ilk beş..
Sloukas-bogdan-xxx-xxx-xxx
İkinci bes
Dixon-melih-emir*-vesely-semih
Üçüncü beş
Kenan-hickman8-serhat/hido-antic7-omer faruk

Olacak diyorum..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi