buralar cok bi durgunlastı ne oldu

herkesin keyfi mi kactı anlamadım. bu arada harbi harbi 3 numaraya adam bakmıyoruz ve daha kötüsü weems barcada!! (david pick)... ki barca saglam gelecek hazırlıklı olun!!
real zaten aynı, oly keza gücleniyor, cska zaten herkese sulanıyor ne yaptıkları mechul ama her türlü f4 yaparlar yani... ayrıca efes keza iyi bir yapılanma içinde ve baslarında ivkovic var. biz ise ileri gittigimiz tek nokta simdilik guard mevkisi haricinde düşüyoruz...
tranafer duyumlarına falan bakarsak bi duraksama içindeyiz ve şu summer league bitişine kadar da aynı duraksama devam edecek galiba... pota altınadatome freeland falan derken cok ilginc adamlar cıkabilir gibi bir his var içimde. bakalımm:/
yalnız şu 3 numara olayı beni cok korkutuyor!!! Her sene bir iki pozisyonu riske edip eldekilerle kapatırız diye basladık ve hep sıkıntı yasadık... Umarım bu hata yine yapılmaz...
bir de biyerde okudum emir fiyatını bedavaya yakın düşürmesine ragmen bizimkiler dixonı ön planda tutuyorlarmıs. emiri ikinci devsirme olarak dönüşümlü oynatma olayı sonuca baglanamaz ise dixon resmen Türk olunca sözlesme imzalayacagız; ki bu da agustos sonuna kadar anca cözülecek, hatta eylülü bulacak bir sürecmiş (ntvsporda okumustum...) yani dixon garanti.. harici emir olursa olacak olmazsa serhat kalacak gibi simdilik.