Abi bence bu sene Fenerbahçe ligi neden kaybetti sorusunun cevabı herhangi bir rakibin performansından bağımsız olarak oyuncuların f4 sonrası yaşadığı konsantrasyon kaybı, sezon içinde gösterilen karakterin play off döneminde gösterilememesi vs. Ki birçoğumuzun anlam veremediği bu radikal değişikliklerin temel sebebini de bu oluşturdu bence. Ama bu Karşıyaka'nın yaptığı işi küçültmez. Öyle ya da böyle iki euroleague takımını hemen hemen her maçın her anında üstünlük kurarak elediler. Üstelik çok da modern ve keyif veren bir performans ortaya koyarak yaptılar bunu.
Dixon'a gelirsek, her transfer belli bir risk barındırır. Dixon üst seviyede test edilmemesi itibariyle biraz daha fazla barındırıyor belki. Yine de yıllardır atan guard sıkıntısı çeken bizim için, üstelik yerli ve formdayken alınabilecek bir riskti. Eğer tutarsa çok da fazla ekmeğini yeriz Dixon'ın.
ilk parağrafa katılıyorum bizimde hatta hakemlerin de bunda çok katkısı var - ama sonuçta 3-*1 ile elendik ,
bu başta hoca olmak üzere oyunculara da yazar ama seninde belirttiğin gibi Ksk 'nin yaptığı işi küçümsemeye gerek yok onu demek istiyorum sadece. öyle veya böyle herifler 8 maçlık bir seride bizi 3*1 Efesi 4-1 ile geçtiler. EFesi daha acı geçtiler. 16 sayı fark ile geriden 2ni maç olsun 3ncü maç olsun çok büyük karakter koydular.
Obradoviç ksk elendikten sonra basın toplantısında '' normal sezonu 1nci bitiren bir takımın yarı finalde kaybetmesinin başlıca sorumlusu hocadır demişti '' kadronun baştan aşağı yenilenmesinin türklerden çıkılmasının ana sebebi bu olduğunu düşünüyorum ..
dixon da diğer her bir trasnfer gibi risktir. ben aksini iddia etmiyorum zaten. tutmama ihtimali tabiki var.
ama benzer örneklerde hep olumlu taraflar konuşurken , kendi transfer ettiğin ligin MVP sini itin götüne sokulmasına sinir oluyorum..
ya datome yi savunmasından dolayı vuran insanlar twitterda Maccabinin saldığı RAndle a yürüdüler. daha bundan büyük komedi olurmu ,
ya misal Pero Antic - kendisini sevmiyorıum hiç kıvırmayayım. tipi köt estetik bir adam değil .NBa e gittiği içindeNBa e çok küfür etmiştim. yalan değil alındığı zamanda sevinmedim .
ama şöyle de bir gerçek var.
bu adamın 18 ve 16 dak ortalama ile oynadığı NBa kariyeri hepimizin dilendiği FReeland dden kat kat daha iyi.
sevmiyorum net söyleyim ama leş muamelesi yapılıyor herife çok ilginç...
bu adam zenci olaydı birde sakalları olsaydı şu anda kendisi hakkında çok farklı yorumlar yapılıyordu.
zaten bizlerde zenci fantezisi var.
fazla ebony izlenmekten sebep olsa gerek