cok zor bir transfer ama olurda K-Pap gelirse Kalinic transferini tarzindan dolayi elestirenler K-Pap'a iyi transfer falan derse tutarsizligin kitabini yazmis olur, seytan diyor ki bul o mesajlari tek tek alintila ama neyse bekleyelim gorelim.
Kalinic'i Barca da istiyor diyorlar yalandir belki ama Kalinic zaten 1-2 seneye herkes'in dilenecegi bir oyuncu olacak
fena bok atildi ama adama hayret.
Emin sen Kalinic ile Kostası aynı sevıyede mı görüyorsun?
Hadi diyelim birkaç sene sonra gelişti burada mı kalacak sanıyorsun?
Enes,Ömer,Semih,Solomon(Tanjevic ile kavga etmeside bir nedendi gerçi)Bjelica gitti seneye buyuk surprız olmazsa Bogdanovıc de kesin yolcu,hatta Vesely bile gidebilir.Bütun bunlara rağmen ben bırkaç yıl sonra elıt hale gelecek bırını istemiyorum kardeşim.Kalinic özelinde de demiyorum bunu genel olarak söyluyorum cunku biraz kendini bulan genç oyuncu hemen kaçıyor.
Bide artık milletle dalaşmayı bırakın ya.en ufak birşey de o bunu demişti,bu şunu demişti,o gelirse sevinmeyin,şampıyon olursak falancası sevinmesin gibisinden cümleler kullanmayın.Burası sosyal bir ortam herkes dilediğini düşünür,dilediğini de söyler buna kimsenin karışmaya hakkı yok.Tabi buranın kurallarına aykırı soylemler olursa o başka,böyle birşey olursa da yöbeticiler gerekli müdahaleyi yapacaktır.
Bu yazdıklarım sadece Emin kardeşim içinde gecerli değil,herkes için geçerli lütfen birbirimizi kırmadan incitmeden eleşirilerimizi yapıp,takıma destek olalım