herkes için söylemiyorum ama bizdeki taraftar mantığı böyledir ne yazık ki en ucuz bileti Alıp en Pahalı Oyuncuları seyretmek isteriz
Eğer en pahalı oyuncular beni, asgari ücretle geçinen bir işçiyi, 10 yaşındaki bir çocuğu kısacası halkı Fenerbahçe'den ayıracaksa ben seyretmek falan istemiyorum en iyi oyuncuları.
Ulaş abi, Hoeness'in bilet fiyatları politikası hakkındaki görüşlerini paylaşmıştı. Ben de tekrar paylaşayım burada.
"Transfer görüşmesi yaparken bir kaç milyon euro fazla harcamaya karar vermek sadece 15 saniye sürer. Masada otururken karar verirsin."
"Bu, bir kulüp için hiçbir şeydir. Ama bir taraftar için 300 euro ile 400 euro arasında çok fark vardır."
"Biz, sadece 15 saniye içinde aldığımız bir kararın bedelini taraftara ödetemeyiz. Bu hiç adil olmaz."
-Uli Hoeness, Bayern'in eski başkanı. Almanya'daki asgari ücret Ocak 2015 itibariyle 1470 euro. Türkiye'nin 4,5 katı.
-Bayern Münih'in en ucuz kombinesi 140 euro. Fenerbahçe'nin sattığı en ucuz kombinenin yarı fiyatından az.
Bayern'deki yıldızlar, Bayern'deki başarılar bizde olsa demek ki stada girmek için vize çıkarmamız gerekecek.
Ufak bir matematikle (asgari ücret-bilet fiyatı oranı) Avrupa'nın gelmiş geçmiş en başarılı 4-5 takımından biri olan Bayern'den 10 kat daha pahalı bilet satıyoruz. Ama satılacak tabii değil mi yıldızlar kolay gelmiyor

Eğer josef de souza gibi kendini ispat etmemiş bir oyuncuya bir kalemde serbest kalma maddesini kullanıp 8 milyon € verirsen ben bilet fiyatında 1 liranın bile hesabını sorarım çünkü bu kulüp kimsenin babasının kulübü değil halkın kulübüdür.