Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5214887 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19470 : 11 Aralık 2015, 01:15:23 »
abi coach daha önce batiste,haislip,gist gibi oyuncularla çalıştı.bunlar yüksek ıqlarıyla öne çıkan adamlar değil ikili oyunları iyi bitirebilen oyuncular.petwayinde atletizmi harika .hatta şut olarak bunlardan daha iyi şutör . ayrıca hocanın tabiki felsefesi vardır ama şartlara göre inat etmeden en iyi tercihi yapmaya çalışacağını tahmin ediyorum.rebreca,tomasevic,pekovic prkacin oynatmayı seven adam böyle bir yıldızı yoksa  kalkıp aynı tarz olsun diye çapsız baracı vs.. kovalamadı gitti özel bir savunmacı olan lasmeyi aldı.petway sakattır,kulübün extra bütçe ayırması uygun değildir bunlar ayrı konular.ama hocanın sağlıklı  bir petway e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Batiste Avrupa ta gelmiş oyun aklı hem hücüm hem savunma kısmında en iyi olan Amerikalı uzundur. Belki de en önemli özelliği oyum zekası idi.  Talihsiz bi söylem olmuş :( . Gist ile hiç çalışmadı.  Haislip almış 3 4 maç sonra bundan ni bok olmaz deyip yollamış. Lasme ile de çalışmadı.  Zeljko gittikten sonra onu aldılar
Doğru yanlış demiyorum zaten ama Zeljko böyle bir adam
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 01:16:18 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19471 : 11 Aralık 2015, 01:17:42 »
Ayrıca menajeri petway i çok pazarlamaya çalıştı ama kimse istemedi o da gitti Sassari ye.  Atletizm ve 3 sayılık harici bi numarası yokki ayrıca

Çevrimdışı karnisovas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #19472 : 11 Aralık 2015, 07:29:12 »
Batiste Avrupa ta gelmiş oyun aklı hem hücüm hem savunma kısmında en iyi olan Amerikalı uzundur. Belki de en önemli özelliği oyum zekası idi.  Talihsiz bi söylem olmuş :( . Gist ile hiç çalışmadı.  Haislip almış 3 4 maç sonra bundan ni bok olmaz deyip yollamış. Lasme ile de çalışmadı.  Zeljko gittikten sonra onu aldılar
Doğru yanlış demiyorum zaten ama Zeljko böyle bir adam
kusura bakma abi gisti,lasmeyi karıştırmışım :) ben son senesinde onları almış diye hatırlıyordum.sonuçta biraz muhabbet olduğu için herşeyi ince ince araştırmadım.yinede guard konusunda hep oynatan guard seçen adam bizde mecbur kalınca hickmanla oynayabiliyor.mevcut kadroda sağlıklı bir petwaya hayır diyeceğini sanmıyorum.batiste panada efsaneydi kalkıp bukadar önemli oyuncu gerizekalıydı demiyorum pozisyon almasını bilen bir adamdı ama onu efsane yapan öncelikle patlayıcılığı,gücü,ayak çabukluğu ,diamantidisle kusursuz 2li oyun oynamalarıydı.karşılaştırma amerikalı uzunlar arasında olunca daha zeki şu vardı diyemem.ama daha geçen sene bjelica izledik,garbajosa vardı oynarken doğru anda pas verme,hücumda savunmada faul alma,penetre edeceği anı ayarlama resmen guard gibi adamlardı zekalarını hissetttiriyorlardı.
petway konusunda olympiakos takım halinde harika savunma yapıyordu.bunda heryere yetişen dunstona aslan payını teslim edersek patwayde blok tehdidi ayak çabukluğuyla bu savunmamın bir parçasıydı.şutuda var ikili oyunda ekstra katkıda alırsın.
ben demiyorum ki en büyük hayalim bir gün sarı lacivert forma altında patwayi izleyebilmek.demiyorumki eurolegue i domine eder ama işler ciddileşince savunmalar nefes aldırmamaya başlıyacak ve biz 4nodan şut konusunda konusunda sıkıtı yaşayacağız.datomeyi 4e çekincede savunmada caydırıcılığımız azalacak.bence patway tecrübesiyle alınabilirliğiyle, onun özelliklerine ihtiyaç duymamızla fayda sağlayabilecek bir oyuncudur.alınacak olsa coachunda ya mirotiç ya hiç diyeceğini düşünmüyorum.
iyi niyetle başarılı bir kadro kuruluyor kulübün şartları vardır,herşey kusursuz olamaz, çocuk gibi transfer diye tutturamayız tamam ama iyi bir arabamız var ve bir lastik eksik.kabak olmadığı sürece bir lastiğe ihtiyacımız var.sen şimdi patway kabak diye düşünüyorsun.ben daha iyisi yoksa baya iş görür diye düşünüyorum :-)

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #19473 : 11 Aralık 2015, 07:43:48 »
Bence yapılacak transfer direk ekpe ve vessely'i yedeklemeli bu 5 numara değil de 4.5 numara da olabilir am 4 numara olmamalı;atletizmi olan riboundçu ve savunması da iyi olan bi uzun olmalı

Çevrimdışı karnisovas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #19474 : 11 Aralık 2015, 07:46:21 »
Hocam söylediklerinizden bağımsız olarak belirteyim. Obradovic Lasme ve Gist ile hiç çalışmadı.
haklısın karıştırmışım,yanlış örnek olmuş. :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19475 : 11 Aralık 2015, 09:51:45 »
zeljko bakıyor bir oyuncuya 1 sezon, belki yarım sezon..baktı olacak adam degil bileti kesiyor, baskasına sans veririm basketbolu gercekten seven ve calısan diyor..

melih'e ondan dolayı bir sevgisi var..cunku melih belli ki calısıyor...ama bu sene biraz daha bence gayret etmeli...artık onun da bir seviye daha atlamaıs lazım..1 seviye atladı ama 1 seviye daha lazım...

berk ve omer konusunda da ısık gordu bence..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #19476 : 11 Aralık 2015, 14:06:30 »
Melih bu abi daha seviye atlayamaz..Ondan istenen belli ceza şutu sokacak.. Az da savunma..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19477 : 11 Aralık 2015, 16:21:41 »
Neyse, şu Quincy Miller'ı akşam bir ciddi izleyelim de. Adamın ilk iki maçı ısınma turu sayılsa, son 4 maçta hayvani istatistikleri var. Düzgün bir karakterse Obra'nın elinde kobraya dönüşmesi muhtemel. Gayet temiz de bir 3 sayısı var ve daha 23 yaşında. Epey de iyi blokçu. Vesely'nin acısını dindirebilir seneye.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #19478 : 12 Aralık 2015, 17:01:52 »
Sabah programda m.murathanoğlu fb mutlaka bir uzun alacaktır dedii

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #19479 : 12 Aralık 2015, 17:29:38 »
Sabah programda m.murathanoğlu fb mutlaka bir uzun alacaktır dedii

mm diyorsa vardır bir bildiği.

bunun tahmin ve ya bilgi olduğu anlaşıldı mı söylediklerinden ?
ve ya ipucu verdi mi zirbes mclean falan ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19480 : 12 Aralık 2015, 17:47:19 »
kendi yorumunu yaptı emin.. isim vermedi . buyout ödeyip oyuncu alamayız. alacaksak ya boşta oyuncu alırız yada Zisis gibi denk getirmek gerekiyor

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19481 : 12 Aralık 2015, 18:21:26 »
Murat murathanoplu oyuncu alınacak demedi alınmalı dedi ama parasal kaynaklı alınamıyor dedi,üstelik obra sene başından beri istiyormuş bu uzunu,zirbesin ismi geçti olsa iyi olur diye ki bence de iyi olur

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #19482 : 12 Aralık 2015, 19:23:29 »
Barış'tan hemen hemen hiç katkı alamadık. Udoh epeyce bir süre sakatlıktan dolayı oynayamadı. 4 ve 5 numaraları yedekleyebilecek şu güzel kadroyu tamamlamak açısından zıpzıp bir Amerikalı alınsa bence çok iyi olur.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #19483 : 12 Aralık 2015, 20:51:34 »
bu arada forum'un background'u degismis, cok guzel olmus simdi, kim yapdiysa eline saglik.

obradovic yeter bize , baskasina gerek yok.. nasi da guzel bakiyor hocam be.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19484 : 13 Aralık 2015, 02:33:45 »
Emindesauza obradıvic avrupanın en pahalı coachu,hedefi fianal foura kalmak değil kupayı almak,sen 500 bin-1 milyon dolar için bu adamın istediği oyuncuyu almıyor veya aalamıyorsan bi sonraki sene bu adamı takımın başında göremezsin,o zaman da obra bize yeter diyemeyeceksin,bu adam bu sene bu kupayı istiyor bu kadar basit,alscaksın istediği uzunu,nedir ya bu psra fb için,zaten bu sene olmadı mı karşılıklı frshederler kontratları net konuşayım