"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galatasaray'da seneye Ergin Ataman olmayacak. Langford için de tek aday Galatasaray değil. Şaşıracağımız bir şey olabilir. Bence hemen oraya göndermeyin
Şöyle bir oyuncuyu hep "kaçırmamak lazım, kaptırmamak lazım" diye sıfatlandırıyoruz ya hayretten hayrete gark oluyorum. Yahu tamam, adam iyi bir skorer de gören de Spanoulis filan sanar. Bu sene Milan sisteminde sivrildi, o kadar. Abratmamak lazım.
Emiliano ile konuştumHangi takım olduğunu bilmiyor ama seneye keskn Türkiye de olacak dedi.ayrica bu sene milano dan 1.6 milyin usd alıyor. Seney 2.2.5 milyin usd arası kontrat imzalar.O parayi verecek 2 takım var 1 biz 2 efes Gerisini siz kurgulayin
Ben olası furkan transferini bu yüzden normal karşılıyorum.Bizim çıkacağımiz paralara onlar çıkamaz
Furkan gelirse Oğuz Savaş ile yollar ayrılır
Eyüp Yıldız birkaç twit atmış.1)Doğuş, GS ve FB ile ilgili acaip dedikodular var.Yeni sezonda taşlar yerinden oynayabilir!2)Ayrica milli takim için devşirilecek oyuncunun TR'de forma giyeceği takimda büyük ihtimal A lisansli olur.Birde bunu rtleyip güzel tespit demiş.şimdilik iki ihtimal var o zaman ya Preldzic Efes'e gider Keith FB, ya da Keith Efes:) Edit:Bugün Gsye çok yakın biri olan Çağlar Torun seneye bütçede kısıntıya gidilecek.Ataman kalır mı bilemem ama bütçe düştüğünde hep bırakıp gitti yazmıştı
Gecenlerde Galatasaray Spor Kulubu'nun bytce gorusmeleri yapilmadi mi? Oradaki verileri bilen biri yok mudur? Butcenin kucultulup kucultulmedigi belli olmustur.
eyup abıyı tanırım yalan dolan ıle ısı olmaz dedıklerı dogru olabılır
Fatih abi Eyüp Yıldız'ın Doğuş ile ilgili attığı tweet'in sebebi,Doğuş Daçka FB ve gs'denyerli oyunculara çökecekmiş