Zoric kalacak iskender
Tomic in gelme ihtimali bence yok
Ben herhangi.bir tahmini 2 pg demedim
Sanırım önümüzdeki sene çift guard ile oynamak istiyor hoca alternatifler de bellidir
Sanırım hepimiz bu 2 pg lerden 1 tanesinin Calathes olmasında hemfikiriz.. geriye diğer pg kalıyor. 5 6 seçenek içinden 1 tanesi olur sanırım.
Benim her türlu riskine rağmen önceliğim. TEO.
olmazsa Delaney olmazsa Huertel vs vs diye gidiyor. .
Tecessus
Aliağa dsn sonra herhangi bir karşı tez ile gelmiyorum sana 
Bojan durumu vallaha net.degil.givi kafam karıştı birkaç güne herşey neylesir
Cumaya gidelim dua edelim bol bol

Aliağa örneği cümleye vurucu etki katmak içindi

Yani fark yaratacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Pozitif özellikleri de var negatif özellikleri de, hepsini toplayınca Tutku dan daha iyidir sonucunu çıkaramıyorum. Kişisel görüş.
Teo konusunda düşüncelerimi bilirsin, ama Teo-Huertas ikilisi arasında düşünmem bile. Delaney de olur
Ne olur, her anlamda iyi kadro kurarsın, Huertas da bir backup guard olur. Ama ne Huertas bunu kabul eder, ne bütçe yeter
Sen Bojan NBA'e gidecek deyince kafamdaki kadrodan silmiştim. Zaten muhtemel Teo-Calathes-Bogdan üçlüsünde Dragic, Micov, Moss, Macilious tarzı bir 3 numara da iyi gidebilir.
Öte yandan her tür defosuna rağmen Bojan'ı da çok sevdiğimi bilirsin. NBA'e gitsin, biraz tokat yesin, topu nasıl saklayacağını, havada iken potanın yolunu nasıl bulacağını öğrensin, tekrar gelsin bize