[/b]
Salondan maç öncesi ve maç esnasından
Maç sonu Obra reise tezahürat etmeye başladık, gene her zamanki gibi takımı işaret etti.
Bu arada hem deplasman hem evsahibi taraftar tribünlerinin aynı yerde olmasının saçmalığı da maç sonu iki takım da taraftarlarınca çağırılınca yaşandı. Karşıyakalılar bizimkileri feci bozuverdi.
Alttaki video devre sonu ortalığın gerildiği anlardan, Esteban Uruguaylı olduğu için maç boyu bol bol İspanyolca pratik yapıp kulaklarını çınlatma fırsatım oldu. Karşıyakalılar da inadına ona tezahürat ettiler
Herneyse , bu tartışma sırasında Reis gene sahaya hakim
Yeni menajer Gherardini Nedim abimizin köşesine misafirdi. Maç öncesinde muhabbetlerine , Ahmet Özokur'da katıldı. Dinozor Nedim abi hakem kararına itiraz için kendisiyle fikirbirliği yaparken çekivermişim. Kim ne iş yapacak hala çözemedim.
Kaleci Mert Günok'ta oradaydı, maç sırasında anons edilerek alkışlandı.
Karşıyaka maça fırtına gibi girmiş, 0-11 seri yapmış, salonda çok az taraftar grubu var, Karşıyakalıları dinlemekteyiz ama hala doğumgünü kutlayabiliyoruz
Biletlerin çözülmesi uzun sürdü sanırım, grup boş olan pota arkasına ilk çeyrek ortasında geliverdi. Onların gürültüsü, üstlerindeki Karşıyakalıları nötrledi en azından.