Gönderen Konu: Yetkiniz Olsa Fenerbahçe Ülker'den İlk Olarak Hangi Oyuncuyu Gönderirdiniz?  (Okunma sayısı 5674 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Top-16'da başarısız olduğumuzu ve buna bağlı olarak önümüzdeki sezon kadroda bir revizyonun şart olduğunu düşünenler için açtık bu anketi.

Önümüzdeki sezon için en azından bazı isimlere güle güle demek gerektiğini düşünenler varsa... Yetki sizde olsa, evet, sadece bir oyuncuyla yolları ayırma yetkisini size verseler... Önümüzdeki sezon kadroda düşünmeyeceğiniz, başarısızlığa sebep olduğunu varsaydığınız, varlığının takıma zarar verdiğini düşündüğünüz ilk isim kim olurdu?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Emir Preldzic.Yanına promosyon olarak Bojan'ı eklerim.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
şampiyon belli ikinci kim.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
çok sevmeme ve yeteneklerine inanmama rağmen Kleiza ve vurdumduymaz Emir varken Bo yu bence bu listeye bile koymamak lazımdı aslında.
CAsak aslında son derece doğru tespitler yapmış ama BO yu göndermek cümlesi hoş durmadı ne bileyim
imkan olsa Teodosiç ile beraber Bo yu da kadroda tutsak
BArcelona maçında Tomic'e yaptığı blok halen aklımda gözlerimin önünde , canla başla savaştı belki de top 16 da herkes batırırken o yürek koydu
ne bileyim Bo durumu çok zor yahu :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Koç sene başı Bo ya biraz önyargılıydı sanki ama Bo inanılmaz çıkış gösterdi.Obradovici mahcup etmeyen 2-3 oyuncudan biri oldu.Koç onla olmayacağını biliyor ama Bo nun performansıda gayretide çok çelişkide bırakmıştır bence onu.Severek ayrılan sevgililer gibi olacak Fenerbahçe-Mc calebb ilişkisi malesef :(

maalesef öyle duruyor :(
ama ben kadroda tutulursa mutlu olurum , teo ve bondan hamlesi gelirse '' şut '' sıkıntımızı çözeriz diye düşünüyorum Bo da bir şekilde diğer tempo özelleklerinden faydalanabiliriz

• Üye
McCalebb,Siena'da oynarken Zizis-Kaukenas ile birlike oynuyordu,Teo-Bo sırıtmaz.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ben Bojan-Emir duosunu gönderirdim ama bunu kovmak şeklinde yapmazdım. Emir'i elit bir takıma, Bojan'ı NBAye gönderirdim.

Teorim: bu iki adama sorumluluk vermediğin anda mükemmel oyuncular, double-double yapacak kapasiteleri var. ama gel şu yaralı parmağı işe dediğin anda kalpleri çarpmaya başlıyor

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
Peki o takımın 2 tane 3 numarası vardı onlar kimdi ?
Moss-Hairston-Carraretto

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben Bojan-Emir duosunu gönderirdim ama bunu kovmak şeklinde yapmazdım. Emir'i elit bir takıma, Bojan'ı NBAye gönderirdim.

Teorim: bu iki adama sorumluluk vermediğin anda mükemmel oyuncular, double-double yapacak kapasiteleri var. ama gel şu yaralı parmağı işe dediğin anda kalpleri çarpmaya başlıyor

seneye takımda olacaklar ve dediğin gibi kullanılacaklar okanım.

• Üye
Peki bizde o tarz adam var mı ? Malesef yok.O yüzden Bo ya herşey için teşekkür edip 2-3 oynayabilen Moss tarzı biri şart.Bakalım dün Cem abide yaktı o ışığı 3 numaralı pozisyona çarpıları koydu biri gelebilir niyetine :)
Son yorumunuzda haklısınız.Ben de Moss tarzı bir 3 numara ekleyeceğimizi düşünerek Teo-Bo birlikte oynar dedim
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2014, 14:07:00 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Linas Kleiza maalesef.Keşke bekleneni verse.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Vurdumduymaz dersek kleizadır kesinlikle , bir de emir gitse de kurtulsak hastalığından vazgeçelim. Bu adamı hersene topa yön veren 1 numaralı opsiyon olarak kullanmayalım yeter.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Preldzicoğullarından Emir mutlaka gitmeli.Savrukluğunu geçtim,bu adamla Bojan inanılmaz uyumsuz adamlar bu iki oyuncuyla savunma yapmak imkansız.Preldzic atıyorum Barcelona'ya gitse Papa'nın back-up'ı olarak önemli işler yapabilir ama bizde yapamaz kadro yapımız müsait değil.
Kleiza konusunda Kleiza kalsa ben çok üzülmem.Bjelica-Kleiza biraz uyumsuz bir ikili ama bu ikilinin defoları azaltılırsa bence sorun çekmeyiz.Düzenleri belli bir takımda iyi işler yapar ki kendi de diyor zaten takımda lider yoktu diye.Takımın lideri olan cicişler Kleiza'yı kullanmak niyetinde olmayınca adam kurudu gitti.Böyle büyük bir skor potansiyelini kullanmazsan adam oyun içinde kopup gidiyor.Milletin ayılıp bayıldığı Doellman'dan 3-4 gömlek daha iyi bir adam Kleiza
Bojan konusunda bende sıklıkla sövüyorum hatta kurulacak kadroya göre gönderilmesini de istiyorum ama bu adam 25 yaşında ve şu haliyle bile Avrupa'nın en iyi skorerlerinden biri.
Zoric beklentileri karşılayamadı ama atıyorum takımdaki 2.uzun olsa kenardan gelip ekstra işler yapar,8.yabancı olarak kalmalı.
Bo konusunda da iyi yaptığı işlerde Avrupa'da yanına yaklaşabilecek bir oyuncu yok ama defosu çok fazla ve biz onun defolarını azaltamıyoruz.Severek ayrılmakta fayda var.
İsim isim baktığımızda gerçekten elit bir kadromuz var,3 nokta atışı transferle bile bu kadro adam göndermeden çok iyi bir seviyeye gelir

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Rengim çok net belli bu ankette yalnız bakıyorum sonuçlara ve hayal kırıklığı içindeyim 2 oy nedir ya benimle birlikte hemde!!!!