Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43240 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Takımda Bo McCalebb'tan başka oyuncu yok. Emir bu kafayla 2 sene sonra TB2L'de oynar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ömer Onan'ın devrenin bitimine 3 saniye kala yaptığı faulün izahı olmaz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İlk devre itibariyle hakemler dahil olmak üzere İYİ diyebileceğim tek bir şey yok. Pardon, Bo'nun fişek gibi içeri dalıp bitirdiği bir kaç penetreden başka...

Kısalar tatsız, uzunlar tuzsuz, savunma zayıf, hücum berbat; yerliler, yabancılar, eskiler, yeniler; rezil bir ilk devre...

Mehmet Keseratar'ın adam olmadığını bu sezon -sanırım Galatasaray deplasmanında- ifade etmiştim. Adam sandığım bir hakemdi; bu sene ne mal olduğunu anladım. Bugün yine adam olmadığını gösterir bir performans sergiliyor.

Takım iyi olsa bazı çalınan ve çalınmayan şeyler göze batmaz ama takım o kadar kötü durumda ki, bir kaç art niyetli kararı tölare edecek vaziyetimiz yok. İki çalınan, iki çalınmayan düdük belimizi büker; o derece kötü durumdayız. Bazı yavşak hakemler böyle günlerde sahne alır işte; zaten kötü oynuyorlar, kimse suçu bizden bilmez diye içlerindeki çirkefi kusarlar.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Yanlış 5 ile başladık ve bir türlü ritm bulamadık.16 sayıya çıkan farkı 8'e çektik ama sondaki gereksiz faul ile devreye 10 sayı geride girdik.Kleiza'nın devreye girmesi lazım.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Finale kalmayalim daha iyi
Finalde Gs ye karsi yenilmeyelim

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Biz Fenerbahçe'yiz yahu. Galatasaray maçlarından çekinmek ne zamandan beri moda oldu? Onlar bizden çekinsin. Hele şu maçı bir geçelim; finalin havası başka olur.

Şahsen ben çeyrek ve yarı finalleri her zaman finallerden daha tehlikeli ve sürprize açık bulurum.

• Üye
Biz Fenerbahçe'yiz yahu. Galatasaray maçlarından çekinmek ne zamandan beri moda oldu? Onlar bizden çekinsin. Hele şu maçı bir geçelim; finalin havası başka olur.

Şahsen ben çeyrek ve yarı finalleri her zaman finallerden daha tehlikeli ve sürprize açık bulurum.
Ağzına sağlık abi

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Şu Mccalebb in yarısı kadar oynasalar, mücadele etseler çeviricez maçıda..

Yine maçı kazanırsam Bojan la kazanırım düşüncesindeyiz, hayırlısı olsun
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 19:06:06 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Melih'in yediği fırçaların yüzde onunu Bogdanovic yiyor mu acaba...Adam maçın içine etti..Dixon'ın iki sayı attığı maçta KSK'den fark yiyoruz...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
takım sürekli Bogdanovic'e çalışıyor..Kleiza o topların yarısını kullanmadı daha fenerbahçe'de

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi

Finale kalmayalim daha iyi
Finalde Gs ye karsi yenilmeyelim

%100 doğru. Çift haneler de oldukça muhtemel. Zaten arkadaşların finale çıkmak gibi bir niyeti yok.

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
iki senedir bogdonaviçe verilen kredi bana verilse nba de all star a seçilirdim. bu kadar mental olarak kırılgan, oyun zekası olmayan bir adamla duvara toslamamak imkansız zaten

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
sahada oynanan oyun resmen rezalet bu ne ya..Can altıntığ, Barış ile denize döküyorlar bizi...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kleizayı küstür bogdanovic'e açık çek...hadi bakalım

• Üye
Yazık.