Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43356 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
hakemler de maşallah

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradoviç istifa etsin defolsun gitsin
Rufat rahatladın mi ?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
neyse bu takım burada sezonu kapatır...el tv'yi falan yenilemeye gerek yok paraya yazık

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Fark 13.Kalan süre 03:11

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kurtarıcı bogdanovic girmiş

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
badem yine saçmalııyor hem de neler neler
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 19:43:42 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu takımın içinde yattığı yerden kazanmaya alışmış paralel bir çete var. Buna sakatlığı nedeniyle bu sene ortalıkta görünmeyen Oğuz Savaş dahil. Emir, Oğuz ve Ömer'le yollar sezon sonu ayrılmalı... Bojan'a gelince... Çok şişirildiği için deli para karşılığı kalmaya razı olur; onu 1 milyon dolara filan tutamazsın ki, bence ederi şu basketbol piyasasında bundan fazlası değil. Öyle 2 milyon auro'ya filan Bojan'ı tutmaya kalkarlarsa geleceğimize ihanet ederler. Bojan'ın yaptığı işi -tek iş skor üretmek zaten- 1 milyona yapacak oyuncu bulmak için bir okyanus ötesi yolculuğuna çıkmaya ben razıyım. Bilet ve otel parasını versinler yeter ki. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
barış15 oldu...valla buradan nbae gider

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Hurafeye falan inanmam ama bu şubede kimin ahı var arkadaş :( . Ne zaman kuyruğu düzelteceğiz merakla bekliyorum...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Herhalde Obradovic BOJAN'I kazanmaya çalışmaktan vazgeçer.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Bu takımın içinde yattığı yerden kazanmaya alışmış paralel bir çete var. Buna sakatlığı nedeniyle bu sene ortalıkta görünmeyen Oğuz Savaş dahil. Emir, Oğuz ve Ömer'le yollar sezon sonu ayrılmalı... Bojan'a gelince... Çok şişirildiği için deli para karşılığı kalmaya razı olur; onu 1 milyon dolara filan tutamazsın ki, bence ederi şu basketbol piyasasında bundan fazlası değil. Öyle 2 milyon auro'ya filan Bojan'ı tutmaya kalkarlarsa geleceğimize ihanet ederler. Bojan'ın yaptığı işi -tek iş skor üretmek zaten- 1 milyona yapacak oyuncu bulmak için bir okyanus ötesi yolculuğuna çıkmaya ben razıyım. Bilet ve otel parasını versinler yeter ki. 

Bu kadar kariyerli koç geldi, hep aynı sahneleri yaşadık. Bu sahneleri yaşarken de yukarıdaki isimler hep vardı, ben de bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Paralel mi meridyen mi bilmiyorum ama bir şey olduğu kesin bence de. Bojan için de, asla lider olamaz, tamamlayıcı olarak kullanılacaksa eyvallah.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şu takıma iki kere yenilmek büyük başarı valla..emeği olan herkese teşekkürler..adamlar yorulmadan finale çıktılar...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Allah rızası için uzatmayalım Bojan ile ..Daha az sayı atan ama savunma yapan oyuncu alalım .. hiç gerek yok bir ton para bayılmaya Bojan'a..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
bojan'ı takım lideri yapan adam obradoviç değil basketbolu bulan naismith bile olsa eleştirilir. bu adamla iki gün geçirsen üzerine takım kurmayı bırak 50 tl sine şut yarışması bile yapsa kazanamayacak mentalitede bir adam olduğunu anlarsın. tutup bu adamın üzerine bir numaralı karar verici pozisyonu yüklersen iflas edersin. emir ve bojan denilen iki sıfır karakterli winnerlıkla yakından uzaktan alakası olmayan iki adam gitmeden bu takımdan hiç bir şey olmaz.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Arkadaşlar, ya edit butonunu kullanın ve mesajları birleştirin ya da üç, dört tane mesajı arka arkaya yazacağınıza tek bir mesajda yazın. Rica ediyorum.