Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 75982 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Gürol abi adamın dibisin...
Formalite bile olsa kaybetmeye gelemiyorsun :)
:) Yazı tura atışında bile Fenerbahçe'nin kaybetmesini istemem.
Hele rakip malum listedekiler olunca :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
:) Yazı tura atışında bile Fenerbahçe'nin kaybetmesini istemem.
Hele rakip malum listedekiler olunca :)

kazanmak gelenek kaybetmek alışkanlıktır....İkincisine hiç bir Fenerli razı olamaz...Razı olsa Kurtuluş Savaşı olmazdı

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maçı izlemedim ama "tafmann" sayesinde izlemiş kadar olduk.
Kaybetmek kötü ama 2-0'dan istediğimizi almamız bir o kadar güzel.
Son set zaten her iki takım içinde formaliteden başka anlamı yoktu.
Tebrikler Filenin Efendileri.

Sanırım 4'lü final sonucunda kupa sahibini bulacak.
F4'ün oynanacağı şehir belli mi?
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
İlk set Arkas iyiydi, özellikle Schmitt mühiş oynadı.. Neredeyse balkondan vurdu toplara. Biz nedense maça geç ısındık...Ortalar çalışmadı, servisler aksadı...haliyle arkas istediği gibi hücum etti. ıvan da ilk iki sette çok durgundu. Ne zaman servisler etkili gelmeye başladı o zaman vites yükselttik. Zaten Arkas da cevap veremedi...Üçüncü setle birlikte 2-3 tane müthiş ralli sayısı aldık..Arka alanda Ivan balıklama dalarak(bu da benim müthiş voleybol bilgimle uydurduğum yeni bir tabir) toplar çıkardı bunlar da takımın moralini yükseltti...Zaten Ivan ve Fonteles devreye girince düzen tıkır tıkır işliyor...Uğur maçın sürpriziydi.. Arslan hakikaten kaptandı bugün, takımı ayakta tuttu...Marshall'a arka ortadan resmen penaltılar attırdı...

« Son Düzenleme: 20 Mart 2014, 20:15:12 Gönderen: tafmann »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taffman abi fonteles de ne olur 8)
Benim de tek takıntım bu ;) :(

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Hemen düzelttim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yok düzeltme abi bundan sonra yani

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
valla ben fontales biliyordum, bundan sonra yazmam zaten ;D ;D ;D ;D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Gzbyk17

• Üye
  • Yer: İzmir

Cem harikasın ya aynı takıntı var bende de.:) :)
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 00:19:21 Gönderen: Cem Ağrak »
#Fenerbahçeliolmaknegüzelbirşey
#sporaşktıramavoleybolbaşka

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Gzbyk17;

Sanırım maça gitmeyi düşünüyordunuz. Gidebildiniz mi? İzlenimlerinizi yazarsanız seviniriz. Tabii gitme şansı bulduysanız...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Cem harikasın ya aynı takıntı var bende de.:) :)

He he siteye girip saat başı fontales yazayım da görün ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
İlk seti kaçırdım ama ikinci seti kaybetmemize rağmen son dönemde bu kadar seyir zevki yüksek bir mücadele seyretmedim bizim takım açısından. Dolayısıyla 0-2'ye rağmen rahattım. Nitekim sonraki 2 sette ezdik geçtik, maksat hasıl olunca son seti de seyretmeye gerek kalmadı.

Ancak, 4.sette 5/12 öndeyken rakip topu dışarı vurunca Yorumcunun derin bir üzüntü ifade eden "Ayyyy" sözcüğünü ağzından kaçırmasına çok kızdım ve hemen sesi kestim. Geçende de buna benzer bir şey olduydu. Sports TV'ye bir mail hazırlayım derken sanırım gerekli ikazı almış ki o seti biz alınca başladı "FB Grundig'e şöyle başarılar böyle hörmetler vs."

Aslında Sports TV'yi severim, FB Volley maçlarını bir sezon verdiler, hatta ertesi sezon yine ihaleyi almalarına rağmen tescilli FB düşmanı Vol.Fed.Bşk. ünal karabıyık nam şahıs iptal ettiydi.

Neyse, yine de SportsTv'ye sitemlerimi bildirecek bir mail hazırlayacağım.

Çevrimdışı Gzbyk17

• Üye
  • Yer: İzmir
Öncelikle o Cem abi olacaktı. Saygısızlık olmasın arada kaynamış. Maça gittim. İlk iki set sahadaki takım  biz miydik bilmiyorum. Koç bir kaç kez İvanı değiştirmeyi düşündü. Siz düşünün durumu. 3. sette biraz toparlandı takım. 4.set en rahat oynadığımız setti. Fontelesin servisleri çok etkiliydi set başında. Tie breakte tamamen yedekleri oynattı koç. Fonteles hariç. Uğur bugün takım için bonus gibiydi. İyiydi yani. Hakemlerin bir iki tartışmalı kararı vardı ama aşırı bir hata göremedim ben. Buradaki maçlarda daha kötülerini gördüm çünkü. Bu maç dışında bir anekdot: Takımı tribünlere çağırdık beste söyleyelim diye Uğur hariç kimse bilmiyormuş anlamış olduk. Şu her Fenerbahçelinin bildiği "Dilimde şarkıların gündüz gece" bestesi. Yabancıları anlarım da Türkler hiç mi duymamış acaba. Bir de Arslan tam bir kaptan seyircileri nasıl mutlu edeceğini biliyor. Salondakilerin Hakkıya gösterdiği tepki de İstanbuldaki maçta yaşananları bildiğinin göstergesiydi. İşin özü İzmirdeki taraftar bu oyunu da bu takımı da çok seviyor.
#Fenerbahçeliolmaknegüzelbirşey
#sporaşktıramavoleybolbaşka

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Paylaşım için teşekkürler , Gzbyk17