Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Kuyt bu gün kötü maalesef.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Penaltı, Cüneyt hoca penaltı verdi lehimize

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Gooool, 1-0 öndeyiz, Emre Penaltı ve goool.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Oh bee..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
İkinci penaltı lehimize :)

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
gool 2- 0

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
transfer yapılırken zeka testi şart koşulmalı en azından FENERBAHÇE böyle transfer yapmalı ALEX gitti zeka bitti akıllıca bir oyun yok pas yok SALİH girdide akıl dolu bir pas gördük 90 dk boyunca başka yok saçma harekatlar
emenike yi 86 dk oyunda tutan insanlarada zeka testi şart aslında CARDOZA yerine emenikeyi tercih edip transfer edenlerede yapılmalıda
adam 86 dk rakibe yardımcı oldu olumlu hiç bir şey yapmadı cıkarkende poz yapıyor direk soyunma odasına gidiyor sanki iyi oynamış çıkmayı haketmemişte
yerine giren Mehmet topuzda 90 dk oynamış yorulmuş gibi toptan kaçıyor yeni girdin az mücadele et forma bukadar ucuz olmamalı GÖKHAN antremanlarda hiç orta çalışması yapmıyormu aceba 1 top dışında hepsini öldürdü
VOLKAN topu EĞEMENe veriyor o alıyor EMRE ye başka başlama şekli yok onlara baskı yapılınca ne oynayacağını şaşırıyor takım ikinci bir alternetifi yok
bu ersun yanaldan hiç bir şey olmaz sezon sonu şampiyon olsakta olmasakta yol verilmeli

(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Tek kale oynadığın, hatta bir sıra 18 içinde geçen mücadelede golü bulamıyorsan sende yetenek konusunda sıkıntı var demektir.
Penaltı kararları çıkmasa sittin sene gol falana atamazdı bizim yetenek fukaraları.
Twitter'da Alper'in pozisyon için ilk önce penaltı değil dedim ama vine'den paylaşılan pozisyonun tekrarında gençler'li oyuncunun dizi gördüm.
Dolayısıyla iki penaltının doğru olduğunu ve bu penaltılar nedeniyle sezonluk penaltı kotamızın(çok çok bariz bir penaltı olmazsa) doldurduğumuzu düşünüyorum.
Takımda formsuzluk kelimesinin sahaya yansımış hali olan Topal(asli görevi kesicilik olan adam ceza sahası önünde aynı pozisyonda iki kere ıska geçti) ve Kuyt'ın artık kızağa çekilme vakti geldi de geçiyor bile...
Eleştirilere devam; Emenike laubali oyun konusunda çığır açmaya devam ediyor.
Emenike solunda Caner'e topu iteklese kaleciyle karşı karşıya kalacak ama adam elli oyuncunun arasına girip topu eziyor.
Bizim ligimiz için fizik kuvvet çok önemli ama takımın forveti kafasını kaldıracak kadar futbol bilgisi olmalı.
O yüzden bu arkadaşın her laubali oyunundan sonra Cardozo yerine bu arkadaşı tercih eden yönetici ve teknik ekibe sevgilerimi gönderiyorum.
Birde şu Gosso denen kasap bu maçı geçtim kırmızı kartsız tamamlaması Cüneyt'in en büyük yanlışıydı.
İlk yarıda Sow'a yaptığı hareket kafadan sarı olmalıydı, onunla birlikte ardarda 5 faul yaptı ses yok, Kuyt'a insanlık dışı hareket yaptı sırf 3.penaltıyı vermeyeyim diye gördü ama çalamadı.
Ayıp.
...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
...
Birde şu Gosso denen kasap bu maçı geçtim kırmızı kartsız tamamlaması Cüneyt'in en büyük yanlışıydı.

Yorumunun tamanına katılmakla beraber, yukarıdaki alıntıladığım kısmına ben de maçı seyrederken ayrıca katıldım  :)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
dün maç sonu programında RIDVAN DİLMEN neyin kafasını yaşıyordu anlamadım penaltı yoktu falan diyerek kesin konuşup hakemin hatalı kararlar verdiğini söyledi ya hiç izlememiş yada kendince birşeeyler yapıyor bende yanlışmı gördüm diyerek tekrar tekrar izledim ikiside net penaltı 2 de verilmeyen var Bugün özellikle izleyecem bakalım RIDVAN DİLMEN özür dileyecekmi
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
maçın unutulmaz anı Gertrude yengenin tepkisiydi :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
STSL 24. Hafta Maçı, 10.03.2014 - [20.00] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #521 : 03 Mart 2014, 11:03:56 »
O değil de... Nasıl koydu Aykut Kocaman?

5.Mayis.1996.Trabzonspor-Fenerbahce.Nostalji

Nasıl Koydu Aykut Kocaman Kocaman !

Trabzonspor sahaya cikiyor o.c.lari...nasil koydu aykut kocaman?!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bir de şu var tabii. Daha 20 sene çıkmaz acısı. Sene 2011.

FENERBAHCE - SİVAS ŞAMPİYONLUK MAÇI SON 4 DAKİKA İZZET KARADUMAN
« Son Düzenleme: 03 Mart 2014, 11:15:12 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bu maçı aldığımız zaman Şampiyonluğu yarılarız.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ben kaybedeceğimizi hiç sanmıyorum. En kötü 1 puan alırız şu maçtan. Eğer her zamanki Trabzon deplasmanlarında olduğu gibi akıllı davranırsak 3 puanı alar büyük bir eşiği atlarız.