Tek kale oynadığın, hatta bir sıra 18 içinde geçen mücadelede golü bulamıyorsan sende yetenek konusunda sıkıntı var demektir.
Penaltı kararları çıkmasa sittin sene gol falana atamazdı bizim yetenek fukaraları.
Twitter'da Alper'in pozisyon için ilk önce penaltı değil dedim ama vine'den paylaşılan pozisyonun tekrarında gençler'li oyuncunun dizi gördüm.
Dolayısıyla iki penaltının doğru olduğunu ve bu penaltılar nedeniyle sezonluk penaltı kotamızın(çok çok bariz bir penaltı olmazsa) doldurduğumuzu düşünüyorum.
Takımda formsuzluk kelimesinin sahaya yansımış hali olan Topal(asli görevi kesicilik olan adam ceza sahası önünde aynı pozisyonda iki kere ıska geçti) ve Kuyt'ın artık kızağa çekilme vakti geldi de geçiyor bile...
Eleştirilere devam; Emenike laubali oyun konusunda çığır açmaya devam ediyor.
Emenike solunda Caner'e topu iteklese kaleciyle karşı karşıya kalacak ama adam elli oyuncunun arasına girip topu eziyor.
Bizim ligimiz için fizik kuvvet çok önemli ama takımın forveti kafasını kaldıracak kadar futbol bilgisi olmalı.
O yüzden bu arkadaşın her laubali oyunundan sonra Cardozo yerine bu arkadaşı tercih eden yönetici ve teknik ekibe sevgilerimi gönderiyorum.
Birde şu Gosso denen kasap bu maçı geçtim kırmızı kartsız tamamlaması Cüneyt'in en büyük yanlışıydı.
İlk yarıda Sow'a yaptığı hareket kafadan sarı olmalıydı, onunla birlikte ardarda 5 faul yaptı ses yok, Kuyt'a insanlık dışı hareket yaptı sırf 3.penaltıyı vermeyeyim diye gördü ama çalamadı.
Ayıp.