Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112907 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
liderlik bozulmasın

cemagrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2013, 22:13:18 »
Kendi evimizde oyunun 3 te 1 ii 10 kişi oynadıüımız maçta BEşiktaş ile 3-3 beraber kaldık.
ikinci yarı 3*2 geride başladık ama ikinci yarı nefes aldırmadık uzun zamandır bu kadar güzel bu kadar coşkulu bir Fenerbahçe izlememiştim.
Raul harici büyün oyuncularımıza helal olsun diyorum
GÖkhan ney yazık ki çok formsuz. 3 golde de hatası vardı. Volkan dan uzun zamandır umudum yok zaten .
Ersun hocama teşekkür ediyorum işte böyle oynasın takım puan kaybetsin laf edeni Allah çarpar :)
Hakem eyyamcı Cüneyt Çakır dı.. rezalet bir maç yönetti ,onu ALlah a havale ediyorum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2013, 22:29:44 »
Sorgusuz sualsiz katledildik.

Bu bir futbol cinayetidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2013, 23:37:57 »
Kimden başlayacağımı, önce hangisini yazacağımı bilmiyorum. Önce cinayetin bir numaralı kahramanı Cüneyt Çakır'dan mı başlayıp ne var ne yoksa saysam; yoksa küçükten büyüğe bir sıra takip edip Volkan Demirel'in uyuklar vaziyette yediği gollerle ısınıp, MEIRELES'in Fenerbahçe ve arkadaşlarına yaptığı ihanetle formumu tutup, Cüneyt Çakır denilen hak ve hukuk katilinin cinayetiyle nirvanaya mı ersem?

Evet, sahada varını yoğunu ortaya koyan kahramanları ve Ersun hocayı, trübünden var gücüyle destek verenleri bir yana koyuyorum. Onları olumlu anlamda asla unutmayacağız. Ama şu olanların üstüne, televizyon ekranlarında, gazete köşelerinde "futbolun güzel taraflarını konuşalım, marka değeri düşmesin, hakemi boşverin," muhabbetine başlayacak her kimse satılmışın, onursuzun önde gidenidir.

Küçükten büyüğe maçın ana başlıklarına gelirsek;

1) Volkan şu yediği üç golden sonra kızağa alınmazsa Mert'e çok ayıp olur. Şu kadarını söyliyeyim; eğer bugün Beiktaş'ın kalecisi bizde, bizim kaleci onlarda olsaydı 10 kişi kalmamıza rağmen daha 60 dakikada 4 - 0 filan olurdu.

2) Meireles resmen Fenerbahçe'yi sırtından hançerlemiştir. Bu bir değil, iki değil... Onu bu saatten sonra antremana almak bile bugün savaşan kahramanlara saygısızlık olur.

3) Cüney Çakır... Tek kelimeyle yaptığı futbol cinayeti değil, hak, hukuk cinayetidir. Bugün ligin kaderiyle oynamak için sahaya adım atmıştır. Başka hiç bir izahı yok. Geçen hafta Halis Özkahya Galatasaray'ı Sivas'ın elinden alıp onlara 3 puan hediye ederken, bugün Cüneyt Çakır bizim 2 puanımızı milyonların gözü önünde cebren gaspetmiştir. Oldu mu 5 puanlık bir makas... Sivas'tan hakemsiz en fazla 1 puan alırlardı. Bu durumda bile ligin geniyle 4 puanlık bir oynama söz konusudur.

Cüneyt Çakır kötü yönetim göstermemiştir; Cüneyt Çakır verilen görevi yapmıştır. Tıpkı geçen hafta Halis Özkahya gibi...

Bu saatten sonra Cüneyt Çakır'ın herhangi bir Fenerbahçe maçında görev alması durumunda ortalığı ayağa kaldırmayan yönetime de, biz taraftarlara da şimdiden yazıklar olsun. Cüneyt Çakır'a ebediyen Fenerbahçe maçlarının kapısı kapanmalı.

Verilmeyen yüzde BİN nizami bir gol, çalınmayan yüzde yüzlük bir penaltı, yine es geçilen yüzde seksenlik ikinci penaltı... Bunlar haricinde ikinci sarıdan en az iki defa atılması gereken Beşiktaş'lı bir futbolcu (adı Ersin mi, Ersan mı nedir; bilmiyorum), yine ikinci sarıdan atılması gereken bir başka Beşiktaş'lı... (Adı Oğuzhan'dı galiba; yolda görsem bilmem hiç birini.)

Unutmadan: Sow'a haksız yere kaldırılan bir off sayt bayrağı da yan hakemin ikramiyesidir.

Cüneyt Çakır bir maçı katlenmenin nirvana noktasına yükselmiştir.

Tarih rezilliğin böylesine tanık olmayı bizlere bir daha nasip etmesin.

NOT: İki defa off saytı bozan Gökhan Gönül var bir de... Ama gösterdiği mücadeleye saygımdan ansam mı, anmasam mı; tereddütte kaldım.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2013, 23:47:09 »

18 şutumuz var 12'si isabetli.Beşiktaş'ın 6 şut 4'ü isabetli 3 tanesi gol oldu zaten diğerini Caner çıkarmış.
Volkan Sağolsun (!)

Raul İhanet etti.

Cüneyt Çakır tetikçilik yaptı.
Atiba'nın Emenike'ye ilk yarıda 1-1 iken itişi ve 2.yarıda Mustafa Pektemek'in şu pozisyonda

açık koluna gelen top 2 penaltımız verilmedi.
Kuyt Kaleci mücadelesinde Kaleciyi engelleyecek müdahale yok buz gibi gol güme gitti.
Ersan'a ve Oğuzhan'a 2.sarıdan kırmızı kart veremedi.

Aynı Cüneyt Çakır buna penaltı vermişti yanılmıyorsam

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Dün akşam yaşanan ayıptan sonra psikolojik bakımdan daha zor, daha sıkıntılı bir deplasman olacak. Olası bir puan kaybı durumunda üst üste üç resmi maç kazanamamış olacağız ki, manevi etkileri azımsanmayacak kadar büyük olur. Kazanma alışkanlığını kaybetmemek, o sihirli havayı yitirmemek çok önemli.

Bu maç öncesi FENERBAHÇE;

13 maç, 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 32 puan topladık ve lig lideriyiz. 31 gol atıp, 15 gol yedik.

Bu maç öncesi rakip Rizespor;

13 maç, 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle 15 puan toplamış ve 13. sırada bulunuyor. 16 gol atıp, 19 gol yemiş.

DEPLASMAN PERFORMANSIMIZ:

6 maç, 5 galibiyet, 1 mağlubiyet. 13 gol atıp, 9 gol yemişiz ve topladığımız 15 puanla ligin en iyi deplasman takımıyız.

RİZESPOR'un İÇ SAHA PERFORMANSI:

6 maç, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet. 6 gol atıp, 6 gol yemişler. 15 puanının 10'unu içeride kazanmış.

Attığı 16 golün sadece 6 tanesini içeride atmış. Fakat yediği 19 golün de sadece 6 tanesini içeride yemiş. Bu da ilginç bir istatistik.

Kısacası, kendi evinde iyi savunma yapan bir takım.

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 11:25:57 Gönderen: Hakan Yaman »

cemagrak

• Ziyaretçi
çok önemli bir maç , inşallah dünkü yenilgiden gerekli dersler çıkartılarak sahaya çıkarız ve 3 puanı alıp döneriz. 

gurol1967

• Ziyaretçi
Kağıt üstünde favoriyiz. Ç.Rize iyi durumda değil düşüşte ama maç sahada oynanıyor dün akşam acı bir şekilde gördük.
Kazanıp bu rezaleti unutturup artık ''tek hedef Lig Şampiyonluğu''na yürümeliyiz.

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın Hakemi de Yunus Yıldırım olarak açıklanmış.
Malum ''adamı öldürseler penaltı çalmayan'' bir hakem olarak bilinir.

Çevrimdışı İsyanFenerbahce

• Üye
En zor deplasmanlardan biri...
Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'ye bilenen bir teknik direktör ve bu konuda başarılı.
Çok iyi futbol beklemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun.

gurol1967

• Ziyaretçi

İnşaallah.
Bu arada Hoşgeldin abicim Hayırlı Olsun  :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Rize tam bir Çalımbay takımı çok sıkıcı oynuyorlar. Fazla pozisyona girmiyorlar aynı şekilde rakibi fazla pozisyona da sokmuyorlar. Şu aralar düşüşteler, özellikle Kweuke çok kilolu bir oyuncu. Volkan bir hata yapmazsa gol yemeyiz. Maçta 1-0 Yada 2-0 biter..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı İsyanFenerbahce

• Üye

İnşaallah.
Bu arada Hoşgeldin abicim Hayırlı Olsun  :)

Hoşbuldum abi sağol :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçın hakemi Yunus Yıldırım olduğuna göre penaltı atamayacağız.Ne yapıp ne edip bu maçı kazanmalıyız.Bu arada Ersun Hoca'yı twitter'da çok eleştiriyordum oyuncu tercihlerinden dolayı,özellikle Holmen'e şans vermediği için,bir daha eleştirmeyeceğim,hoca haklıymış.Bu arada ilk yarı bitti bitecek ve basın bizim için şu oyuncu ile ilgileniyorlar türünden haber yapmadı.En sakin sezonumuz transfer söylentisi bakımından :D

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Tereddütüm yok değildi ama dün geceki rezaleti unutturmak isteyecektir takım. Cüneyt Çakır stiliyle idare edilmezse maç, rahat alırız. 3-0.