Herkese Merhaba..
Bir yerden başlamak lazımdı, memleketimin takımı Rizespor maçıyla başlamak kısmetmiş:)
Bu oluşumu hayata geçiren başta Cem kardeşim olmak üzere herkesi kutlarım, umarım herşey diledikleri gibi olur..
Gelelim maça..
Yılın 11 ayı yağmur yağar neredeyse Rize'de, bu mevsim bir futbol maçı için en zor şartların olduğu mevsimdir..Yeni stadın drenajı nasıldır bilmiyorum ama umarım sahada yağmurdan dolayı futbol oynamak zorlaşmaz, saha iyi olsa dahi bugün Ersun hocanın özellikle orta alanda fizik devamlılığı ve temposu yüksek, rakibe fazla alan bırakmayan isimleri tercih etmesi gerekiyor, muhtemel 11'de orada Mehmet-Alper-Baroni üçlüsü görünüyor, Emre ve Raul'un yokluğunda Mehmet Topal'dan yana bir kaygım olmasa da Baroni'nin gamsızlığı ve bir süredir devam eden düşük temposu, Alper'in topu alır almaz öne doğru oynama avantajının yanında zaman zaman oyundan kopması, top çalmaktan çok dönen topları toplamada etkili olması, sözün özü daha çok iç sahada etkili olabilecek tarzı bizi umarım zorlamaz orta alanda..Burada önemli bir ayrıntıda Kuyt'un ve Emenike'nin orta alana katkıları olacaktır. Kuyt'a alışığız ama Emenike nereden çıktı diyebilirsiniz, Kuyt zaten yapıyor bunu ama bugün Gökhan'a ve orta alana katkısı çok daha önemli, Webo değilde Emenike tercih edilcekse eğer Emenike'nin orta alana kadar gelip oraları karıştırması, fiziki avantajını kullanması ve işinden bir tık fazlasını yapması takımı çok rahatlatacaktır...Gol sorunu çeken Rizespor'un Egemen-Alves tandeminde kolay bulacağını sanmıyorum ama inanılmaz bir puan açlıkları varken bu maça ciddi motive olmuşlardır diye düşünüyorum, tekrar yineliyorum bugün ekstra fiziki mücadele gerekebilir, eğer Fb bunu başarır ve oyunun kontrolünü rakibe bırakmaz ise bugün çok zorlanmaz. Bugün çıkacak muhtemel 11 şöyle; Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Baroni, Kuyt, Emenike ve Sow. Bütün renkdaşlarıma başarılar dilerim, umarım bundan sonra daha sık biraraya gelebiliriz..