Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112983 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arg1907

• Üye
holmen kadlec yobo ve cezalı raul yabancı kontenjanına takılanlar

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
Herkese Merhaba..

Bir yerden başlamak lazımdı, memleketimin takımı Rizespor maçıyla başlamak kısmetmiş:)
Bu oluşumu hayata geçiren başta Cem kardeşim olmak üzere herkesi kutlarım, umarım herşey diledikleri gibi olur..
Gelelim maça..
Yılın 11 ayı yağmur yağar neredeyse Rize'de, bu mevsim bir futbol maçı için en zor şartların olduğu mevsimdir..Yeni stadın drenajı nasıldır bilmiyorum ama umarım sahada yağmurdan dolayı futbol oynamak zorlaşmaz, saha iyi olsa dahi bugün Ersun hocanın özellikle orta alanda fizik devamlılığı ve temposu yüksek, rakibe fazla alan bırakmayan isimleri tercih etmesi gerekiyor, muhtemel 11'de orada Mehmet-Alper-Baroni üçlüsü görünüyor, Emre ve Raul'un yokluğunda Mehmet Topal'dan yana bir kaygım olmasa da Baroni'nin gamsızlığı ve bir süredir devam eden düşük temposu, Alper'in topu alır almaz öne doğru oynama avantajının yanında zaman zaman oyundan kopması, top çalmaktan çok dönen topları toplamada etkili olması, sözün özü daha çok iç sahada etkili olabilecek tarzı bizi umarım zorlamaz orta alanda..Burada önemli bir ayrıntıda Kuyt'un ve Emenike'nin orta alana katkıları olacaktır. Kuyt'a alışığız ama Emenike nereden çıktı diyebilirsiniz, Kuyt zaten yapıyor bunu ama bugün Gökhan'a ve orta alana katkısı çok daha önemli, Webo değilde Emenike tercih edilcekse eğer Emenike'nin orta alana kadar gelip oraları karıştırması, fiziki avantajını kullanması ve işinden bir tık fazlasını yapması takımı çok rahatlatacaktır...Gol sorunu çeken Rizespor'un Egemen-Alves tandeminde kolay bulacağını sanmıyorum ama inanılmaz bir puan açlıkları varken bu maça ciddi motive olmuşlardır diye düşünüyorum, tekrar yineliyorum bugün ekstra fiziki mücadele gerekebilir, eğer Fb bunu başarır ve oyunun kontrolünü rakibe bırakmaz ise bugün çok zorlanmaz. Bugün çıkacak muhtemel 11 şöyle; Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Baroni, Kuyt, Emenike ve Sow. Bütün renkdaşlarıma başarılar dilerim, umarım bundan sonra daha sık biraraya gelebiliriz..
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 12:18:01 Gönderen: tcttntatu77 »

cemagrak

• Ziyaretçi
Tacettin abi cidden mutlu oldum
Hoşgeldin :)

Senin futbol bilgi/birikim/bakış açına güvenirim. Burayı sıcak tutalım abi  8) 8)

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
Eyvallah kardeşim, siz nerde biz orda merak etme :)

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Artık rahat bir galibiyetin sırası geldiğini düşünüyorum.Rize'nin son dönem performansını da göz önüne alırsak umarım takım hem oyun hem skor anlamında bizi tatmin eder. Son 2 maçta galibiyet alamadığımız bu ortamda küçük çaplı bir kriz yaşamadan ilk yarıyı kayıpsız bitirerek ligin patronu benim mesajını veririz.

Çevrimdışı yunusfaruk41

• Üye
  • Kara deryalarda bir Fenersin!
Laubiliklerden artık gereken dersleri çıkarmışızdır diye düşünüyorum. Rizespor'un defansının tank gibi (yavaş olması bakımından) olması gününde bir Emenike'ye kim olduğunu hatırlatır. Tek korkum laubali davranmamız. Yoksa ilk yarıdan kopartırız, Allah utandırmasın

Çevrimdışı finkployd

• Üye
Sadece bu maç için söylemiyorum, Ersun Hoca genellikle Webo-Emenike arasında gidip geliyor. İkisinden birinde aşırı formsuzluk yoksa kapalı defanslara karşı Webo, açık oynayan takımlara karşı Emenike kullanılmalı bence. Emenike alan bulduğunda farkını ortaya koyan bir oyuncu. Aksi durumda ızdırap olabiliyor. Ha sanırım bu akşam Emenik başlayacakmış yukarıda yazdığımla örtüşmedi bu tercih ama inşallah Emenike bana yazdıklarımı yedirir  :D

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Kadromuz : Volkan - Caner - Alves - Egemen - Gökhan - Topal - Alper - Baroni - Sow - Kuyt - Emenike şeklinde.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Voleybolda 3,0 ile net skorla kazandık. Darısı bu maça 3,0 ile kazanırız inş. haydi kanaryam vurduğun gol olsun..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
Çok kötü başladık. Çok rahat gelebiliyorlar kalemize.

cemagrak

• Ziyaretçi
1-0 gerideyiz.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Çok laubali oynuyoruz.Daha şimdiden şampiyonuz havasına girdik ama çok erken.Yapılan yemekler kutlamalar futbolcularımızı biraz şımartmış belli

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Baroni attı 1-1 oldu
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

gurol1967

• Ziyaretçi
Gollllllllllllllllllllll bizim adam attı  :)
O tezahüratı yapmayacaktınız işteeee.
Keramet onda.
İlahi adalet diye buna denir.Takımın en kötüsü,en gamsızına bile gol attıırırsınız böyle işte :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Attığı frikik golü düşüncelerimi değiştirmez,Baroni Fenerbahçe'nin topçusu olamaz.Gökhan Gönül Fatih Terim'e sarılırken gösterdiği özeni oynadığı oyuna göstersin.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 20:24:49 Gönderen: cemagrak »