Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112970 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Aslında maç başında ki temennim rahat bir oyun ve galibiyetti. Fakat maça uyurgezer gibi başlamamızın bedelini bir anda 2-0 geriye düşerek ödeyebilirdik. Neyse ki bu sene duran toplar imdadımıza yetişiyor. Zaten şampiyonluğa oynuyorsan duran top kullanma becerin yüksek olmalı.
Bu sene üstüste alınan 6. deplasman galibiyetimiz.

gurol1967

• Ziyaretçi
* Takimin kazanma arzusu,azmi winner karakteri iyi.
* Ersun Yanal'in da aldigi 4 forvet riski tartisiliyor ama beraberlikle yetinmemesi,surekli kazanmayi dusunmesi bunun icin de bir seyler yapma cabasi iyi.
* Bugun ilk yarida hic iyi degildik ancak ikinci yari alinan risk,Webo'nun girmesi,kora kor oyunda fizik kondisyon ustunlugumuzun de yansimasiyla sonuca gittik.
Rize de Kwauke'nin sakatlanip cikisi da ekmegimize yag surdu cunku Egemen'i cok zorluyordu.
* Baroni'yi hepimiz elestiriyoruz,sevmeyen hatta nefret edenlerimiz var ancak bugun hakkini verelim sonuca direkt etki etti 1 gol 1 asist ile.Eldeki pas servisi ve minimum da olsa yaratici orta saha tek adam.Yerine cok daha iyisi -Alex gibi - olmali ama su an elde O var sadece.Ondan Ersun hoca vazgecmiyor.
 Webo girerken neden Alper cikti Baroni varken denildigini okudum.Cevabini gordunuz 2.gol de.Alper'e gore daha ofansif her seye ragmen.
* Caner niye boyle ? Kaliteli futbolcu buna suphe yok ancak mental olarak cok asagida.Ben dahil kisi 2.yari sarisi var kirmizi gormemeli dikkat etmeli dedik.Yunus 2.sariyi gosterse 2.golu bulamayip puan kaybetsek ne olacakti ?
* Bazi futbolcularimiz Fenerbahce futbolcusu etigine yakismayacak hareketler yapiyorlar.G.Saray futbolcularinda gormeye alistigimiz hareketler bize yakismiyor.
Dikkat .
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 21:43:29 Gönderen: gurol1967 »

gurol1967

• Ziyaretçi
Fenerbahçe'li olmak ne güzel birşey...

Lider geliyor lider...

Cok guzel resimler.Tesekkurler Irem  :)

cemagrak

• Ziyaretçi
resimler Sow'un fikriymiş , Webo canlı yayında konuşurken izah etti.
Webo güzel bir oyuncu sevimli adam ve bakış açısı çok faydalı , takım oyuncusu ...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
abi özellikle ilk yarı kötü oynadık ama bunda zeminin de etkisi var gibi geldi.. bu kadar pas hatası normal gelmedi bana..:) ama oyun nasıl olursa olsun 8 maçtır kazanamayan çıkış için bu maçı hedef maç gören bir takıma deplasmanda alınmış galibiyet güzel galibiyettir :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
İlk yarıda futbol adına doğru hiçbir şey yapmadık.
Rakip oyuncuların beceriksizliği ya da şansın yanımızda olmasının sayesinde(adını siz koyun) 2 hatta 3'ü kalemizde görüp soyunma odasına girebileceğimiz yerde Cristian'ın golüyle devreye eşitlikle girdik(maçı izlediğim yerde Kuyt'un içerdeki topa vurup ağları sarsmasına kadar herkes pozisyonu aut zannetti).
1-1 sonrası rakibin demoralize olacağı belliydi.
Bizim daha baskın başladığımız ikinci yarıda Emenike ve Alper ile çok net fırsatları kaçırdık ama Aziz Pierre yine kendine yakışanı yapıp(zemininde golde etkisi büyük, yumuşak toprak olan yerde top sekmedi ve Serkan'ı yanılttı) 3 puanı almamızı sağladı.

Takımda Baroni(ki kendisini hiç sevmem) doğu karadeniz takımlarına fiks tarifesine devam ediyor.
Gökhan son haftalarda açık ara takımın en kötü oyuncusu.
Kendisini toparlamalı.
Şahsen pozisyon bilgisi olmayan Topuz bile ondan çok daha fazla katkı verdiğini düşünüyorum.
Gökhan milli takımda sarf ettiği eforun yarısını gösterse sorun kalmayacak ama gösteremiyor.

Emenike ise gelen topların yarısını laubali hareketleri yüzünden kaybediyor.
Pozisyona girer kaçırır ona lafım yok ama ayağına gelen her topta kolayı olanı yapmak yerine saçma sapan tercihler yapıp bir şekilde kaybetmesi saç baş yolduruyor.
Alves yine düşüş yaşayanlardan.
Caner ise kırmızı yemediğine şükretsin.
Umarım haftaya Ersun hoca Kadlec ile başlamak gibi hata yapmaz.
Hasan Ali'ye güvenim sonsuz.

Oynanan rezil oyuna rağmen kazanılan çok değerli 3 puan.
Umarım haftaya üzerimizdeki rehaveti atıp iyi futbol ile kazanmayı başarırız.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bende Baroni Sevmeyenler Derneğinden Murat Kaya olarak.Akşam takımın YARATICI tarafındaki tek adam Baroni idi..Kızsamda adam formayı haketti
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 00:04:14 Gönderen: cemagrak »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
Harika galibiyetti,son 4 maç içinde en korktuğum maçtı Rıza Çalımbay'dan az çekmedik cunku.Değinmek istediğim bir nokta Emenike zorda olsa topa vurmak için ayakta kalmaya çalışıyor,bariz temas alıyor Bjk macındada olmustu.Aklını kullansa penaltı kırmızıyı rahat alır.Yanlış anlaşılmak istemem Burak gibi olmasın ama amacım hırsızlık değil hakkı olanı almak.Son 2 maçtır oluyor söylemek istedim,sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterm bu konu hakkında.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Harika galibiyetti,son 4 maç içinde en korktuğum maçtı Rıza Çalımbay'dan az çekmedik cunku.Değinmek istediğim bir nokta Emenike zorda olsa topa vurmak için ayakta kalmaya çalışıyor,bariz temas alıyor Bjk macındada olmustu.Aklını kullansa penaltı kırmızıyı rahat alır.Yanlış anlaşılmak istemem Burak gibi olmasın ama amacım hırsızlık değil hakkı olanı almak.Son 2 maçtır oluyor söylemek istedim,sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterm bu konu hakkında.
Owen geçtiğimiz yıllarda bu konu hakkında çok önemli bir açıklama yapmıştı. "Bir futbolcuyu tamamen düşürebilecek faul olması çok zordur ancak oyuncu teması aldığı an kendini bırakır. Bu doğaldır ve faul almak bir sanattır" demişti. Katılıyorum eğer ortada bir temas varsa ve böyle şansın varsa kullanmalısın. Net.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Cristian 1 gol 1 asist (2.asisti Emenike yedi) ile iyi iş çıkardı.Forma adaletinden söz edeceksek haftaya Raul tribünde,Cris sahada olmalı,performansıyla bunu haketti.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Cristian 1 gol 1 asist (2.asisti Emenike yedi) ile iyi iş çıkardı.Forma adaletinden söz edeceksek haftaya Raul tribünde,Cris sahada olmalı,performansıyla bunu haketti.
Fenerbahçe'de forma adaletinden bahsedecek isek abi Selçuk, Baroni, Bekir gibi oyuncuların çoktan bu formayı unutmuş olması gerekirdi :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Owen geçtiğimiz yıllarda bu konu hakkında çok önemli bir açıklama yapmıştı. "Bir futbolcuyu tamamen düşürebilecek faul olması çok zordur ancak oyuncu teması aldığı an kendini bırakır. Bu doğaldır ve faul almak bir sanattır" demişti. Katılıyorum eğer ortada bir temas varsa ve böyle şansın varsa kullanmalısın. Net.

Burak Yılmaz Genelde temasları Ya çimden alır..Yada Rüzgardan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
Alex bu işi harika yapıyordu,daha sonra Selçuk İnan yapmaya başladı.Emenike'ye bugun yapılan hareket 50-60 dakikaları civarındaydı.Faulu gösterse maç kopacaktı o yüzden dikkatimi çekti.O pozisyonlarda insanın aklına Cardozo geliyor.Ya o topu gol yapacaksın ya da faulu alıp maçı bitireceksin.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

gurol1967

• Ziyaretçi
1.Gol sevinci olmali bu resim

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Dün akşam Fenerbahçemizin Rize maçını FBTV'den dinlemek üzere konuşlandım.
Ancak, bu sefer spiker ve yorumcunun maç anlatmaktan ziyade aralarında yorum yaptıklarını gördüm. Hatta 45+ da "Aaa gol oldu" mealindeki konuşmalarının sebebini ancak ikinci yarı başındaki açıklamalarından anlayabildim:

Yayıncı Kuruluş, FBTV'ye "Maçların canlı anlatımının engellenmesi" için dava açmış.

Hatta maç bitiminde Spikerin esprisi güzeldi:
"Şimdi maçın bitimi de 1 dakika sonra mı söylememiz gerekiyor acaba?"

Tabi, maç içinde mecburen Hukuka saygımızdan ötürü filan diyorlardı ama ne hukuku ne saygısı diyorum.
Başka da birşey demiyorum.  8)