Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Kasap Melo üzerine düşeni yaptı, kırmızı kartından bile mutlu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu köpek en sonunda 87 nci dakikada kırmızı gördü

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ahahahah Sneider Musleraya yat diyor.
bunlar bu kadar acizler işte...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
futboldan başka herşey olan bir 90 dakikayı kaybetttik
10 puan ile öndeyiz ...
niye bu kadar gerginiz ki anlamak zor yahu

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bugünlük onlar sevinsin bakalım
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
İlk dakikadan gergindi maçın böyle olacağı,olan oldu yenildik zaten.Bakalım gs lilere küfürlü tezahurattan ceza gelecek mi
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
İlk dakikadan gergindi maçın böyle olacağı,olan oldu yenildik zaten.Bakalım gs lilere küfürlü tezahurattan ceza gelecek mi

Bize ceza vermesin lerde
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
hakem katliamı veya kazanıp kaybetmek degil mesele 1 - 0 yeniliyorsun topuz giriyor oyuna kazanmak ister gibi deilde 1-0 a baglama niyetinde gibi hoca
kaptan takımını satarcasına eksik bırakıyor arkadaşlrını artık bıraksın yada gitsin emre
bu arada uyutuyorlar bizleri nasıl olsa şampiyon olduk diyerek bizlerde bu oyuna geliyoruz
arada 7 puan kaldı hükmen galibiyet olacak trapzon macının tekrarı gibi sözler dillendirilmeye başladı yarın tekrar kararı cıkarsa şaşırmayalım
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Emre 5-6 dakika daha sakin kalamayıp arkadaşlarının emeklerine ihanet etti.
Kazanılmayacak bir maç değildi.
Yazık oldu.
...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Sağlık olsun.Herşeye rağmen açık ara öndeyiz.Ama şu ortaya çıktı Sow ve Kuyt overrated.Deplasmanda oynanan derbilerde siniyorlar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sıra geldi Trabzon maçını tekrar ettirmeye; hatta yeniden seyircili bir ortamda tekrar ettirmeye. Hele şu 3 maçlık ceza bitsin; karar açıklanır. Yüzde altmışın bedelini tahsil edeceklerdir bir şekilde.

Ayrıca 2 hafta sonra oynanacak Beşiktaş deplasmanında da bundan daha namuslu(!), bundan daha şerefli(!) bir ortam ve hakem beklemiyorum.

Herkes haklı olarak Melo'nun eşek dilini andıran dilini konuşuyor ve anasının onu hangi genelev bahçesinde doğurduğunu merak ediyor ama boynuzlu Sneijder'in maçın asıl provakatörü olduğu gerçeği de atlanıyor. Melo zaten kendisinden beklenenleri yaptı ancak boynuzlu Sneijder'ın maç boyu yapmadığı provakasyon ve pislik kalmadı. Fitili ateşleyip ateşleyip kenara çekildi.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Hiç bir Fenerbahçe topsuna zerre kızgınlığım yok. İsyanlarını da yaptılar, helal olsun. Şu ortamda teknik taktik bilmem nesi yapmak geniş bir mide ister. Yapacak olanları şimdiden tebrik ediyorum.

Sahaya pimaş gibi talimat alıp çıkan hakem grubunu görmeden takıma eleştiri yapmak ayıptır. 2 kale arkası hakemi, 2 yan hakem, 1 orta hakem. Kale arkasındaki hakemler 1 metre auta çıkan topta oyunu devam ettirdi, yan hakemler 2 devrede de olmayan ofsaytlar yarattı. Topal 5 metre gerideyken ofsayt çalındı bu adama. Dokunduğumuz anda faul çalındı. Yediğimiz dirseklere, yumruklara, bileklere atılan tekmelere bir tane bile kart çıkarılmadı. Arkadan ittirdiler, itiraz yaptık diye bizim oyuncumuz kart gördü. Son adamı düşüren GS stoperine ses edilmedi. Melo adlı kişi 80 küsur dakika sahada durabildi.

Benim kızgın olduğum tek nokta Fenerbahçe topçularının çalınan faullerin ardından rakibini gidip yerden kaldırması. Bacağı kopup geberecek noktaya gelse su dahi vermeyeceksin. O sana tekme atıyor, sen ona elini uzatıyorsun. Var mı öyle dünya?

Ortalık pislikten geçilmiyor. Trabzon maçının sonucunu bu kadar bekletmeleri zaten normal değildi. Ben kasıtlı olarak çıkacak sonuca göre derbinin ardında bırakıldığını düşünüyorum. Tekrar kararı ya da kaldığı yerden devam ettirme kararı çıkarsa şaşırmayacağım.

Götlerini yırtsalar dahi şampiyon biz olacağız. Nisan ortası olmadı, sonu olur.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 22:14:49 Gönderen: Erdenay Güler »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Erdenay abi hissettiklerinin aynısını bende fazlasıyla hissediyorum çoğu noktasına da fazlasıyla katılıyorum.

Ancak ben göze göz dişe diş muhabetine katılmıyorum abi.. Biz bildiğimiz gibi olalım. Fenerbahçelik neyi gerektiriyorsa onu yapalım. Sonuna kadar mücadelemizi verelim.

Ama ben onlar gibi şerefsiz olmak istemiyorum. Onlarla o şekilde mücadele edeceğime bin kere Fenerbahçeli olarak yenilirim daha iyi.. 

Son dediğine ise fazlasıyla katılıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 22:24:53 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ne yazdiysak maalesef olumsuz olarak gerceklesti.
Sakin kalalim,tahriklere kapilmayalim,onlara uymayalim dedik
en tecrubeli adamimiz 100 kere milli olmus,35 yasindaki Kaptanimiz
en basta tuzaga dustu maalesef.
Ayni sekilde Bulent Yildirim'i yazdik belirleyici olacak onlara ne kadar prim
taniyacak diye.Kafadan sari kirmizi forma ile cikmisti.
Her seye ragmen yenilmemeliydik.
Son tekmeyi biz vuracaktik kaynayan kazana maalesef Emre ve Bulent
Yildirim buna izin vermediler gs 1 haftalik pansuman tedbiri ile atlatti simdilik.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Neyse, mutlu olsun ezikler bir süre.
Biz şampiyon olalım da o garipler de bununla teselli bulsun.