Diamantidis deniyor burun kiviriyorlar.kobe lebron falan gelse ona da kulp bulurlar.
Yazmadim yazmadim ama yazasim geldi. Diamantidis'e burun kiviriyorum cunku benim anlayisima gore Fenerbahce'nin basarili olmasi onemli ancak rakiplerimizden birinin bayrak adamini 30 kusur yasindayken almamiza gerek olmamali bence. Imaj olarak aciz bir durum gibi geliyor bana, belki sacma gelebilir ama oyle. Obradovic'in gelmesiyle ayni sey degil cunku yanlis bir sistemi (Turk basketbolu, ozelinde Obra oncesi Fenerbahce basketbol subesi) sistemin urettigi degerlerle duzeltemezsiniz. Bu nedenle Obradovic'i cok istedim ve her kosulda desteklerim. Ancak emeklilige yaklasmis ve takim oyuncusu olmayi basarsa da ego sahibi lider bir oyuncuyu ayartarak gelmemeli bence basari. Varsin iki sene sonra EL sampiyonu olalim, cunku Fenerbahce sistemi icinde yaratilan kadro basarili oldugunda bu surdurulebilir bir basari olacaktir (umarim).
Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama NBA'in NY Knicks'i gibiydik o yoldan donmeye basladik, San Antonio'su (Avrupa'da bu kadar uzun yillar surduren az ama Maccabi, Pana denebilir) olamasak bile en azindan elimizdekinin uzerine koyarak gidelim. Herkes artik basari istiyor, ben de sabirsizim ama Roma bir gunde insa edilmiyor.
Tabii ben bu kadar konusuyorum ama Obradovic tutar kolundan getirirse tartisiriz kararlarini, ki tartismak gerekir, ama sonucta hepimiz koca guvenecegiz.