Gönderen Konu: Oyuncu Takip Platformu  (Okunma sayısı 19870 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: NBA Oyuncu Pazarı
« Yanıtla #45 : 31 Mayıs 2014, 18:31:32 »
Diamantidis deniyor burun kiviriyorlar.kobe lebron falan gelse ona da kulp bulurlar.

Yazmadim yazmadim ama yazasim geldi. Diamantidis'e burun kiviriyorum cunku benim anlayisima gore Fenerbahce'nin basarili olmasi onemli ancak rakiplerimizden birinin bayrak adamini 30 kusur yasindayken almamiza gerek olmamali bence. Imaj olarak aciz bir durum gibi geliyor bana, belki sacma gelebilir ama oyle. Obradovic'in gelmesiyle ayni sey degil cunku yanlis bir sistemi (Turk basketbolu, ozelinde Obra oncesi Fenerbahce basketbol subesi) sistemin urettigi degerlerle duzeltemezsiniz. Bu nedenle Obradovic'i cok istedim ve her kosulda desteklerim. Ancak emeklilige yaklasmis ve takim oyuncusu olmayi basarsa da ego sahibi lider bir oyuncuyu ayartarak gelmemeli bence basari. Varsin iki sene sonra EL sampiyonu olalim, cunku Fenerbahce sistemi icinde yaratilan kadro basarili oldugunda bu surdurulebilir bir basari olacaktir (umarim).

Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama NBA'in NY Knicks'i gibiydik o yoldan donmeye basladik, San Antonio'su (Avrupa'da bu kadar uzun yillar surduren az ama Maccabi, Pana denebilir) olamasak bile en azindan elimizdekinin uzerine koyarak gidelim. Herkes artik basari istiyor, ben de sabirsizim ama Roma bir gunde insa edilmiyor.

Tabii ben bu kadar konusuyorum ama Obradovic tutar kolundan getirirse tartisiriz kararlarini, ki tartismak gerekir, ama sonucta hepimiz koca guvenecegiz.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #46 : 31 Mayıs 2014, 18:42:40 »
Yazmadim yazmadim ama yazasim geldi. Diamantidis'e burun kiviriyorum cunku benim anlayisima gore Fenerbahce'nin basarili olmasi onemli ancak rakiplerimizden birinin bayrak adamini 30 kusur yasindayken almamiza gerek olmamali bence. Imaj olarak aciz bir durum gibi geliyor bana, belki sacma gelebilir ama oyle. Obradovic'in gelmesiyle ayni sey degil cunku yanlis bir sistemi (Turk basketbolu, ozelinde Obra oncesi Fenerbahce basketbol subesi) sistemin urettigi degerlerle duzeltemezsiniz. Bu nedenle Obradovic'i cok istedim ve her kosulda desteklerim. Ancak emeklilige yaklasmis ve takim oyuncusu olmayi basarsa da ego sahibi lider bir oyuncuyu ayartarak gelmemeli bence basari. Varsin iki sene sonra EL sampiyonu olalim, cunku Fenerbahce sistemi icinde yaratilan kadro basarili oldugunda bu surdurulebilir bir basari olacaktir (umarim).

Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama NBA'in NY Knicks'i gibiydik o yoldan donmeye basladik, San Antonio'su (Avrupa'da bu kadar uzun yillar surduren az ama Maccabi, Pana denebilir) olamasak bile en azindan elimizdekinin uzerine koyarak gidelim. Herkes artik basari istiyor, ben de sabirsizim ama Roma bir gunde insa edilmiyor.

Tabii ben bu kadar konusuyorum ama Obradovic tutar kolundan getirirse tartisiriz kararlarini, ki tartismak gerekir, ama sonucta hepimiz koca guvenecegiz.
Bende dianin bu takimin lideri olmasini tartisalim tartisirim ama emir gibi bi lideri bilmem kac senedir beklemektense dia gibi birini isterim.
Bende obra ile sistem istiyorum bunun icin diamantidis gelmesin sistemli olalim ama fenerbahcenin cogu taraftari onumuzdeki sene olusacak herhangi bi basarisizlikta(taraftarın basari kistasi f4 ve eurolegue sampiyonlugu olacaktır) cok fazla ses çıkacak eminim.hem genclerimize ornek olmasi ve diadan alacak cok seyleri oldugu icin istiyorum diamantidisi hem de obradovicle olacagi icin.batiste örneği veriliyor ama o zamanla simdiyi karsilastirmak gereksiz.
Diamantidisin yatacagini dusunmuyorum.
ayrica cem abi transfer basliginda soylemisti diamantidisin gelmeyecegine adim gibi de eminim.
Sadece benim belirtmek istedigim taraftar doyumsuz ve tatminsiz elbette istemek ve istememek taraftar olarak en dogal haklari ama daha gecen sene herkesin karsinda basketbol namina hic bisi oynamazken obradovicin gelmesiyle her yerde şampiyonluk istemelerini anlamiyorum.bu kadar basit bisiy deil cunku bu is.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #47 : 31 Mayıs 2014, 18:47:19 »
Bende dianin bu takimin lideri olmasini tartisalim tartisirim ama emir gibi bi lideri bilmem kac senedir beklemektense dia gibi birini isterim.
Bende obra ile sistem istiyorum bunun icin diamantidis gelmesin sistemli olalim ama fenerbahcenin cogu taraftari onumuzdeki sene olusacak herhangi bi basarisizlikta(taraftarın basari kistasi f4 ve eurolegue sampiyonlugu olacaktır) cok fazla ses çıkacak eminim.hem genclerimize ornek olmasi ve diadan alacak cok seyleri oldugu icin istiyorum diamantidisi hem de obradovicle olacagi icin.batiste örneği veriliyor ama o zamanla simdiyi karsilastirmak gereksiz.
Diamantidisin yatacagini dusunmuyorum.
ayrica cem abi transfer basliginda soylemisti diamantidisin gelmeyecegine adim gibi de eminim.
Sadece benim belirtmek istedigim taraftar doyumsuz ve tatminsiz elbette istemek ve istememek taraftar olarak en dogal haklari ama daha gecen sene herkesin karsinda basketbol namina hic bisi oynamazken obradovicin gelmesiyle her yerde şampiyonluk istemelerini anlamiyorum.bu kadar basit bisiy deil cunku bu is.

Aslinda ayni seyi dusunuyoruz, basari acligi cok fazla ve kendi ustumuzde baski kuruyoruz. Emir'den bu sene ben de umidimi kestim, su sebepten, adam calismayi sevmiyor. Calismayi sevmeyen bir kisinin lider olabilecegi bir spor degil bence basketbol, boyle bir spor var mi bilmiyorum.

Diamantidis yatmaz, iyi ornek olur onlara katiliyorum ancak atiyorum Sefolosha, Kuyt gibi calismayi seven profesyonellerin -belki NBA'den- gelmesi daha verimli olabilir. Zaten Diamantidis'in gelme ihtimali cok az, gelirse detayli tartisilacaktir.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #48 : 31 Mayıs 2014, 18:52:03 »

yaz yahu, Charles Barkley gibi yorumluyorsun olayı, bu tarz iyidir :F

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #49 : 31 Mayıs 2014, 18:54:18 »
yaz yahu, Charles Barkley gibi yorumluyorsun olayı, bu tarz iyidir :F

Estagfirullah hocam UNIFEB'e, BUMED dergisine falan arada yaziyorum ama okul isler vs cok zorluyor. Foruma bile bazen yazamiyoruz Cem abi kiziyor :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 31 Mayıs 2014, 20:20:51 »
Kutay
Yazmak zorunda olduğunu biliyorsun değil mi ? :)
Güzel ve farklı bir bakış açısı.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #51 : 31 Mayıs 2014, 21:31:48 »
Kutay
Yazmak zorunda olduğunu biliyorsun değil mi ? :)
Güzel ve farklı bir bakış açısı.

Abi konuyu dagittim ama anlamadim valla

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 31 Mayıs 2014, 23:11:25 »
Abi konuyu dagittim ama anlamadim valla
Diamantidis gelmesin ile ilgili bakış açın çok güzel demek istedim.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #53 : 01 Haziran 2014, 00:54:07 »
Diamantidis gelmesin ile ilgili bakış açın çok güzel demek istedim.

Ha tesekkurler abi oldugu kadar :)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #54 : 05 Haziran 2014, 00:09:05 »
abi muazzam olmus emegine saglik

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #55 : 05 Haziran 2014, 02:04:10 »
abi muazzam olmus emegine saglik

Eyvallah

Bizde takım gibi finale odaklandık şu sezon bitsin devamını getireceğiz inşallah
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2014, 02:04:26 Gönderen: Bojan B. »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı CanAndrea

• Üye
« Yanıtla #56 : 08 Haziran 2014, 01:16:30 »
Jamaal Tinsley gelsin bir sene idare etsin ? Savunması yoktur,skorer değildir filan ama avrupa'ya yatkın bi' tarzı var. Enes'e top indiren tek adamdı Utah'ta ( Oynadıgı sürelerde )
''This is joke''

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #57 : 08 Haziran 2014, 01:22:03 »
Jerryd Bayless diyorum sana ama istemiyorsun ..

Çevrimdışı CanAndrea

• Üye
« Yanıtla #58 : 08 Haziran 2014, 01:24:54 »
Hem Boston hem Toronto bilemedim.. Ama tabii ki takımın menfaatleri ön planda. GELSİN
''This is joke''

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Oyuncu Takip Platformu
« Yanıtla #59 : 19 Eylül 2014, 09:38:24 »
Geçen sezona Boston'da başlayıp, sezon ortasında bize (Warriors) gelen Jordan Crawford Çin Ligi takımlarından birisiyle anlaşmış.

Avrupa'da mesela maçın sıkışık bir dakikasında benchten gelip bir anda 8-10 sayılık katkı yapacak bir skorere ihtiyacı olan hiç mi takım yoktu? Hatta bence NBA'de de iş bulabilirdi ama demek ki istediği rakamları öneren takım çıkmadı. Yani tuttuğum bir oyuncu değildi ama Çin Ligine gitmesine de üzüldüm.