@serkan330;
Yok abi, gerçekten anlaşamıyoruz. Zaten fikrin sabitse neden yazıyorsun? Başkalarını da bu sabitliğe dahil etmek için mi? Ayrıca ilk başta hep aynı menejerle çalışılmasıydı seni rahatsız eden; öyle olmadığı ortaya çıkınca bu sefer geçen seneki transferlerin 4'te 2 olması rahatsız etti. Hiç oyuncu alınmasa gene birşeyler rahatsız edecek benim anladığım. Uzamasın demekle olmaz, bildiğin birşey varsa dök eteğindeki taşları, bilelim. Gerçekten gereksizse biz sileriz, sen merak etme.
Siz sabit fikirlerinizi foruma yazmıyormusunuz. Aynı menajerle çalışması benim için sıkıntı. Öyle olmadığı ortayı çıkınca demişsin ortaya çıkma gibi bir durum yok.
bana birilerinin katılması veya katılmaması bir şey değiştirmez
Hiç oyuncu almasa neden rahatsız olayım.. Bu yazdığını açıklarmısın
Eteğimdeki taşları daha ne kadar dökücem bilemiyorum. Uzamasından kastetiğimden anlaşamıcaz sen aynı şeyleri yazıcaksın ben aynı şeyleri yazıcam
Benim Bogdan ve Vesely transferlirine eleştirim yok ama aynı menajerle çalışması beni rahatsız ediyor edecekte . Bugun tomic de gelse eder.
Bu Dorsey olayındaki gibi Fenerbahçemin adını karaktersiz ahlaksız menajerlerin ağzına dolaması beni rahatsız eder.
Rahatsız olduğum bu . Ben obradovic gibi bir adamın komisyon aldığına inanmıyorum
Ayrıca Koç oyuncuları tanımadığını Hackett sorulduğunda söylemişti. Zoric Transferini bu şekilde olduğunu düşünüyorum
Forum da bana kızanların çoğunun zoric i fb gelmeden 10 kez bile izlediğini sanmıyorum