Bu ülke çok tuhaf bir ülke Umut ..
Bu ülkede İsmail Kartal'ı göklere çıkartıp Zeljko Obradovic'e kötü hoca diyen adamlar var. Ben bunu twitter'a da yazdım sonra bu adamlardan Ersun Yanal konusunu anlamasını bekliyoruz. Kartal'ı iyi, Obradovic'i kötü gören kafa, değil Yanal konusunu, hiçbir konuyu algılayamaz.
Bu genel bir yorumdu.
bende twitterda yazdım buradan devam edeyim.
eleştiriye açık olmak durumu var hani Kemal kardeşim.
şunu net söylüyorum . bu hayatta hiç kimse Obradoviç e kötü koç diyemez. net söylüyorum kimsenin haddine değil , sen kimsin ben kimin umut kim serkan kim utkan kim ? kimiz abi , ne yapmışız da bu adamlara böyle laflar edeceğiz.
düşünce özgürlüğü ise bu sokayım böyle özgürlüğün içine...
eleştirmek farklı
*Semih e niye az süre verdi
* can ı niye oynatmıyor
*niye bu oyuncuyu aldı
* niye bu oyuncuyu almadı
* niye 8 yabancı tercih etmedi
* vs vs bir sürü eleştirilecek konu var bunların hepsine tamamım..
ama böyle değerli adamlara '' koç değil '' gibi bok atmaları ben kabul emiyorum arkadaş. dediğim gibi böyle eleştiri kültürüne de sokarım böyle yeni türkiye oluşumuna da sokarım...
ya abi yazmadan duramayacağım...
1992 1996 arasını tekrarlarını izledim yalan söylemiyeceğim hatırlmıyorum çünkü
1996 Pao BArcerlona finali ni çok net hatırlıyorum ve ondan sonraki her sezon erurolegue maçlarını özellikle final 4 ları birçok insan gibi bende izledim. hatta bazılarını tekrar tekrar izledim..
2000 sonrasına gelelim hadi 2000 öncesi salla gitsin..
2000 den bu yana 14 sezon oynanmış olan eruoeleagu ( 2001 de sadece bi suproleagu diye oluşum olmuştu ve o yıl iki ayrı final olmuştu diye hatırlıuyorum ) 5 kez kazanmış ( top 8 ve final 4 ları yazmıyorum ) 22 senelik hocalık kariyerinde 8 eurolegue 2 saporta ve sayısız yerel başarı kazanmış bir koça bırak kötü koç demeyi '' teknik '' eleştiri yapmak bile bence büyük hadsizliktir.
lan bizler bu adamın maçlarını izleyerek bu adamın takımlarının sahada yaptıklarını izleyecek avrupa basketbolunu sevdik , öğrendik
adama '' switch '' savunma bıurda yapılır mı diye laf ediyoruz , götüm ile mi gülsem bilemiyorum , lan dana biz swith i bu heriften öğrendik
bize bunları öğreten adama bunu yanlış yapıyorsun demek bilemiyorum bana cidden çok komik geliyor.
neyse bayadır içimde idi bu laflar da söylemiş olayım
sonra bana çok tapıyorsun laf ettirmiyorsun diyorlar derse desinler çok da umurumda.
kimiz lan biz ?
cidden kimiz ?