"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oh be!Cem baskanin da donmesi gerek. Su uzerimizdeki kara bulutlarin dagilmasinin tamamlanmasi icin cem agrak’in foruma donmesi lazim
Yakın zamanda resmi sitede "Obradoviç'e teşekkürlerimizle" yazarsa hiç şaşırmam.Herkese merhaba.
herkese iyi forumlar.iki senedir futbol takımı yerlerde sürünüyor senin elinde zeljko obradovic gibi bir değer varken biz hala koç gidecek mi diye endişe duyuyoruz yönetime kızmamak elde değil. ali başkan geldiğinde çok heyecanlanmıştık hepimiz ama malesef çok büyük hayal kırıklığı oldu. ekonomi tarafındaki desteklerini ise hiç Fenerbahçeli unutmaz ama öyle şeyler yaşadık ki başarı gelmedi mi pek önemi kalmıyor. ali koç taraftarı iyi okur diyordum onda da yanılmışım koçu da tutamazsa ali başkanı ve bizi daha da sıkıntılı günler bekler.başkanın koçu havaalanından uğurlaması ve kulüpten yapılan açıklama kafamı karıştırdı koçla devam edersek sürpriz olur bana kalırsa sanki olası ayrılığın sorumluluğu koça atılıyor gibime geldi allah sonumuzu hayır etsin. tutunacak tek dal bu şube kalmıştı o da elimizden giderse vay halimize.
Onun siralamasini baskan coktan belirlemistir sali gunu obra aciklama yapar Fenerbahceye tesekkurlerimle - ailevi ve saglik nedenlerinden dolayi kocluga 1 yil ara veriyorum diye carsamba persembe biz aciklama yapariz insan sagligi herseyden onemlidir sen bizim efsanemissin kapimiz sana herzaman aciktir diye, hemen sonra butcede 10 milyonluk kesik ve futbolda sacma transferler ve kasim ayinda Ali baskan yolcu.
ilk mesajlar icin ilginc secimler .... bir kac eski arkadasi getirdi aklima ....