Obradovic'i özel yapan şeylerden biri, bütün oyuncularıyla bıkmadan usanmadan ilgilenmesi, öğretmesi, şans tanıması bence. Çok büyük bir öğretmen öncelikle, zor bela geldiği F8 de çoğu koç rotasyonu daraltır. Kenan'ı Melih'i kenarda unuturdu, ancak koç en kritik anlarda onlara şans verdi, kullanmasını bildi, bütün sezon öğretmeye çalıştıklarının meyvesini aldı bence. Geçen sene hiç savunma yapamayan Kenan bu sene savunmasıyla öne çıkar duruma geldi, Semih bitmiş diyorlardı, 2. maçı Semih aldı resmen. Oğuz, Emir belki de en verimli yıllarını yaşıyorlar. Kim bilir gelecek seneler Obradovic bize ne sürprizler yapacak...
Kendi adıma basketbol bilgim forumdaki arkadaşlar kadar olmasa da bu kadar kariyerli bir adamın imza attığı gün artık burası benim evim demesi beni çok etkilemişti, o yüzden baştan beri kendisine güvendim, başarısız olsa bile kulübü benimsemesi, işinin ehli ve çalışkan olması bile yeterdi. Ancak o hepimize hayallerimizdekinden öte bir mutluluk yaşatıyor. Allah başımızdan eksik etmesin...