Ağbi eyvallah da gözden kaçan önemli bir nokta var. Bu adamın Türkiye'de kaldığı iki yıl boyunca bombalar patladı bu ülkede ki bunlardan birisi takımın Gaziantep deplasmanına denk geldi. Basketbolcuların sık gittiği bir mekan yılbaşı akşamında tarandı. Ben gidişinde bu tür dinamiklerin önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Belki sitem edilebilir ama hakarete varan paylaşımlar yapıldı. Bizim yaş grubumuz geçen yılki şampiyonluk gelene kadar çekilen acıyı, ızdırabı, dökülen göz yaşını iyi biliyor. Kesinlikle ben basketbolu çok daha fazla takip ettim, çok daha iyi bilirim iddiasında değilim ama basketbola ilgisinin başladığı ilk yılda ya da ilk birkaç yılda başka bir ifade ile gözünü açar açmaz Avrupa şampiyoluğu yaşayan kimselerin bu işte emeği geçen insanlara anlamsız bir şekilde sövmesini kaldıramıyorum. Analoji yapacak olursak basketbolla tanışıklığı final fourlarla Avrupa şampiyonluğu ile başlayan kitlelerin yarın bir gün en ufak başarısızlıkta Obradovic'in arkasından da sallayacağını düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur.
abi gitmesine lafım yok
memleketinde oynamak istemesi de çok doğal
ama o zaman tüm sezon boyunca o şekilde konuşmaması gerekiyordu.
benim demek istediğim o yoksa ben de üzüldüm kızdım ama bizde iken yaptıklarını asla unutmam. adam F4 mvpsi oldu bize büyük mutluluk yaşattı
kızgınlığımız biraz da çok fazla sevmemizden dolayı