Cenk Duruk biliyorsunuz Murat Murathanoglu ile Youtube da Euroleague programı yapıyorlar.
Yasım 44 aklımda kalan bir enstantane var.Sanırım Efes ile oynuyoruz mac bitimi bir taraftarımız sahaya dustu ve Kaya Peker ile Ufuk Sarıca ona tekme vurarak kosarak cıktılar.Aklımda kalan enstantane bu...
Aynı Kaya Peker FB forması giydi.Simdi de Ufuk Sarıca deniyor.
Cenk Duruk cok dogru konustu.Hepimizin aklından gecen ve siddetli elestirdigimiz Serdar Ali Celikler in FB TV ye roportajını elestirdi.Ve 8-10 yakın arkadasından duydugu Ufuk Sarıca ile bir ilginin oldugunu soyledi.
Ben cok netim ben Obradovic in kalmasına da karsı degilim gitmesine de karsı degilim.Obradovic in bu tarz hareketlerle yıpratılmaması gerekir.Cıkarsın kocla konusursun,gelecegi planlarsın anlasır imzalarsın.Ya da anlasamazsın medenice yolları ayırırsın.Ama Obradovic i yıldırmaya calısmak,Obradovici butceyi kusa cevirmek icin godermeye calısmak bu tarz hareketler hem sık degil hem hos degil bu konularda Tekirdaglı Abimiz de ,Bogdan Kardesimiz de daha cok bilgiye sahiptir.Ben dun gece dinledigimi yazdım.
Ali Koc Yonetimi geldiginden beri maalesef hic umdugumuz gibi gitmiyor.