YAZIKLAR OLSUN. ÇAPSIZLAR.İŞ BİLMEYEN, FİKRİ KENDİNDEN MENKUL BECERİKSİZLER.
Bir senden beri yazıyoruz, bunlar coachu gönderecek diye. coach, son bir ihitmal geldi baktı, gene bir cacık yok bunlarda.bıraktı gitti adam.
Tarihe Obra yı kaybeden başkan olarak geçmek te aslında bir beceri. Herkesin harcı değil.
7 senede obradan öğrendiğim şeyler,
1 kendine saygı istiyorsan başkalarına da saygı göstereceksin.
2 işin de çok başarılı olmak istiyorsan ona tutkuyla bağlı olacaksın.
3 focuslanma yani odaklanma konusu. İşinde yatay büyüme odaklanmayı kaybettirir, dikey büyüme ve odaklanma beraber gelir.
4 antremanda yapamadığını maçta yapamazsın. benim işim için denenmemiş şeyleri önceden deneylerini çalışmasını altyapısını tamamlayıp, denersen önemli işlerde bunu zorlanmadan uygulamsını yapabilirisn.
5 kendini geliştirmen için mutlaka bireysel antreman yapmalısın. yani kendini geliştirmek için işin dışında araştırma, geziler, kitap vs.. özel çalışma yapmalısın.
7 Kendi işinin dışında başka hiç bir konuyla ilgilenmemesi. (dedikodu, yorum, polemik vs..,kendisine sataşılan hiç bir konuya yaorum yapmadı, cevap vermedi, yüzüne balgam attılar, ondan bile vakarını korudu.)
senede yaşattığı basketbol zevkinin dışında, sana bunlar için ayrıca teşekkür ediyorum. Bana 7 sene de ( ilk aklıma gelen) bunları öğrettin.
seni bizden alanlar, kendini tarihe yazdırdı.
yazık, çok yazık.