Size en iyi senaryoyu yazıyorum! Hani umutlar en son ölüyordu ya... IMDB puanlarınızı alırım...
Šarūnas Jasikevičius, Fenerbahçe Beko nun 1 yıllık teklifini ve 16-18 Mio luk bütçeyi kabul eder. Şartları da vardır elbette... Takımda köklü değişiklik yapılmaması, 2-3 genç ve gelecek vaat eden yetenekli oyuncunun takıma kazandırılması ve oyuncuların maaş ödemelerinde garanti talep eder. Yönetim bu şartları göğüsleyebileceği hususunda güçlü bir irade ortaya koyarak, taraflar el sıkışır.
Kontratın 1 yıllık olmasının çok önemli iki nedeni vardır;
1- Šarūnas ın, hayali olan Barçada antrenörlük yapmak istemesi. Pesic' in sözleşmesinin bitimiyle 2021-2022 sezonunda, bu şansı yakalayabilecek olması.
2- Obradovic' in tekrar takım çalıştırmaya başlayacak olması nedeniyle İstanbul - Čačak arasında kurulabilecek köprüyle ikinci bir şansın olması.
Yönetimimizin şube özelinde distopik yaklaşımını, kendi otoritesi ve baskıcı tutumunu ret edebileceğimiz başka bir bakış açısı ile bakmayı benimsiyorum. Bu ütopik yaklaşımı, ölmeyen umutlardan kalan son kırıntılar olarak değerlendirebilirsiniz. Bu bakışın adı sadece ÜTOPYA değil, aynı zamanda distopiyi benimsememektir.