Hoca geldiginde okudugum bir hikayeydi. PAO dan ayrilmadan once son senesinde sampiyon ekibin butcesinin 20 den 6 ya dusurulmesi karari verilmis. Obra da Giannakopoulos'un babasina gidip durum buysa bu sene para almadan ve bu butceye uygun devam ederim demis. Tabi bunun mumkun olmadigini, illaki bir ucret odemek istedigini soylemis baskan. Bu durumda suna karar vermisler ikisi de bir kagida rakam yazacak ve ondan sonra birbirlerine gosterip anlasacaklardir. Baskan ve Obra yazar, birbirlerine gosterirler. Baskan bir rakam yazmistir Obra YES yazmistir...
Bu hikayedeki adam daha sonra PAO dan ayrilir. Cunki babasindan sonra, oglunun soguk tavirlari aidiyet hissini kaybettirmisti.... Hatta ayrilmamasi karsiligi "klubun hisselerini ve yonetimini" teklif ettigini aciklamisti Giannakopoulos. Buna ragmen ayrildi, sonraki sene bize nasip oldu onun hoca olmasi.
Arkadaslar bu benim yorumum degil, bir baskasindan caliyorum, ama katiliyorum. PAO da babasindan sonra neden devam edemediyse Giannakopoulos la, bizde de Azizden sonra Ali Koc ile ayni sekilde devam etmedi....
Hatta geldiginde hala bir imkan vardi bence kalmasi icin. Ama hatirlatirim hoca geldikten sonra Baskan ile kac gun sonra gorustu? Siz yoneticilerle halledin en son ben konusurum tavri benimde taktir ettigim bir yonetim sekli. Ama konu Obra ise, bir efsane ise... Sanirim biraz daha eski usul gitmekti dogrusu...
Bu tur karakterler sadece spor adami degil bir efsane, buna uygun da davranmak gerekir. Bir konuda baskanla konusmak istediginde "Sevim hanim a mail atin" bu tur adamlar icin dogru tavir degil....
Adam profosyonel olarak bu isi yapiyor baskan benchin arkasinda yada locada maci seyretmis bu ve bunun gibi seylerin illaki onemi vardir ama karar vermesinde belirleyici rol oynamaz. Kocun konusmalarinda seyircinin desteginin cok onemli oldugunu her zaman soyluyordu mesela. Bu konuda da sikayetci olabilir hakli olarak. Bunun da sebep oldugunu dusunmuyorum.
Bu sene corona oldu bilet satamadik vs sadece bu senelik bir butce dususu olacak denseydi ki bu denmedi butce dususunu belki kabul edebilirdi.
Adamin karekteri ve kariyeri kazanmak uzerine. 20 civari bir butceyle bunu yapacak insan yok maalesef. Yonetimin boyle bir dusuncesi de varsa kim oldugunu da hep beraber gorecegiz