Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #180 : 11 Mayıs 2014, 13:54:50 »
benim görüşüm didem akının kalması yönünde sebebi yıllardır bu şubeye emek verdi şampiyonluklar yaşadı sadece 2 sene başarısız oldu bu şube

bir diğeri didem akını galasaraylılıkla vurmak ajan demek haksızlık 2 çocuğnuda aşırı fanatik fenerbahçeli olarak büyüttü bunun bir önemi yok ama senelerni vermiş birini ajanlıkla suçlamak bence ayıp oluyor başarısızdır gitsin diyebilirsinde böyle iftira niteliğinde sözlere gerek yok

Görüşüne saygı duyuyorum abicim ama kalması ''Başarısızlığın,Disiplinsizliğin,lakaytlığın,ciddiyetsizliğin
ödüllendirilmesi '' olur bana göre.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #181 : 11 Mayıs 2014, 13:57:37 »
Remzi Dilli de geri gelsin, çok emekleri var...
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 13:57:53 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #182 : 11 Mayıs 2014, 14:16:33 »
tek didem akının gitmesiyle abi bu düzen değişmez basketbol şubelerinin yapılandırılması şart burda tek faturayı didem akına cıkarmaya karşıyım ben düzen devam edecekse didem gitmiş ayşe gelmiş önemi yok demek istediğim bu

• Üye
« Yanıtla #183 : 11 Mayıs 2014, 14:27:16 »
sadece sorun bayan basketbolmu erkeklerdede ayni durum var o yüzden yeni yapılandırma şart çünkü disiplin kopmuş durumda şubeler başarısız değil başarılar bana göre son 10 yıla bakıp konuşuyorum ama son 2 senedir disiplinsizlik var

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #184 : 11 Mayıs 2014, 14:33:32 »
tek didem akının gitmesiyle abi bu düzen değişmez basketbol şubelerinin yapılandırılması şart burda tek faturayı didem akına cıkarmaya karşıyım ben düzen devam edecekse didem gitmiş ayşe gelmiş önemi yok demek istediğim bu

Tamam da bayan basketbol şubesinin organizasyon şeması şöyle değil mi ?
Başkan : Aziz Yıldırım
Şube Sorumlusu Yönetici : Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari
Takım Menajeri : Didem Akın
Menajer Yardımcısı : Tuba Kılınç
Takım İdarecisi : Cem Lakay
Koç : Roberto İniguez
Yardımcılar : ?
Kondisyoner : Jose Luis
Fizyoterapist : Ertan Yorgun
Masör : Faik Özköksal
Şuradan yararlandım ;
http://www.fenerbahce.org/basketbolbayan/kategori.asp?ContentCategoryID=39
İsfendiyar Zülfikari burada yok.
Koç'un yardımcıları da yok enteresan bir şekilde ben de bilmiyorum
Ömer Buharalı vardı o daha sonra ayrıldı veya gönderildi onu duymuştum.
Ezcümle ; Başkan ve İsfendiyar Zülfikari tam yetkiyi Didem Akın'a vermişlerdir.
O da yardımcısı bayanı nereden buldu bilmiyorum ilk kez duydum onunla ve Cem Lakay
ki uzun süredir şubede sanırım birlikte 3'ü şubeyi yönetiyorlar.
Tek patron : Didem Akın'dır.
Pek tabii ki hesabı ödeyecek,hesabın sorulması gereken kişidir.

• Üye
« Yanıtla #185 : 11 Mayıs 2014, 14:38:18 »
kontrol onda olsaydı Iniguez coktan giderdi abi yeni yapılandrma olacaksa didem akın gitsin ama sadece didem akın gidecekse kalsın her kafadan bir ses cıkıyor o abi o kaptan o kulübe yıllarnı verdi bu gibi şeylere son verirsek temizlersek şubeyi o zaman didem akında gitsin

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #186 : 11 Mayıs 2014, 15:33:43 »
Diğer konuşulan mevzulara girmeden, olayı kendimce en öze indirgeyerek yazıyorum . Galatasaray'a ezilerek 2 toplamda 3 kupa kaptırmış bir takımın değil menajeri herhangi bir başrol oyuncusunun takımda kalmasını istemem . 

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #187 : 11 Mayıs 2014, 15:35:13 »
Diğer konuşulan mevzulara girmeden, olayı kendimce en öze indirgeyerek yazıyorum . Galatasaray'a ezilerek 2 toplamda 3 kupa kaptırmış bir takımın değil menajeri herhangi bir başrol oyuncusunun takımda kalmasını istemem .
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı hat1979

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #188 : 11 Mayıs 2014, 15:55:20 »
didem akın konusunda bende fikrimi beyan etmek isterim..hayatta hiç bir zaman bire bir şahit olmadan %100 kesinliği olmayan hiç bir şeye en yakın bildiğim insan bile söylese tamamıyla inanmamışımdır..galataraylı olduğu ve evinde çerçeveleri falan mevzusu için  ve diğer iddialar için söyleyeceğim budur..zan etmekden çok korkarım..memlekette çamur at izi kalsın olayı malum güzel yapılır çektiğimiz şu şike süreci ile yaşadığımızda böyle değillmidir..olayın birde ikinci yönü varki bu konuda yorum yapan yorumlarını okuduğum arkadaşlara elbetteki katılmamak mümkün değil bir noktada..nedir bu başarısızlığın bedelinin ödenmesi..didem hanımın iş tanımı neleri gerektiriyor ne kadar sorumluluk alanı vardır inanın bilmediğmden bu başarısızlıkda ki rolünün boyutunuda bilmiyorum..bildiğim tek şey bu klubün yöneticilerinin elbetteki bizlerden kulaktan duyma bilgilerden daha fazla bilgiye sahip oldukları ve inanıyorumki doğru karar vereceklerdir..içeriğini bilmeden bu konuyla ilgili yapabileceğim yorum budur..saygılarımla..

Çevrimdışı Kemal Yılmaz

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #189 : 11 Mayıs 2014, 16:38:39 »
valla onlar istemiyordu diye mi gidecek ?

Ne alaka yahu ? Ben yazılana cevaben yazdım bunu.

Çevrimdışı Kemal Yılmaz

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #190 : 11 Mayıs 2014, 16:42:17 »

bu sözlerini haklı çıkartmıyor herhalde. O zaman Didem Akın'ı destekleyen insanlarında bu başarısızlıktan sonra bile Didem Akın'a desteğe devam etmesi de Fenerbahçe düşmanlığı değildir dimi? Didem Akın'ın istifasını istemek farklı hakaret etmek farklı şeyler kesinlikle.

Elbette sarı çiyan,hain falan işin abartı kısmı da benim anlatmaya çalıştığım düşünceleri şampiyonken de aynıydı.Şampiyonluk gidince değişmedi.Bunu anlatmaya çalıştım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #191 : 11 Mayıs 2014, 18:17:52 »
Aslında yapılanlar karşısında çok daha ağır şeyler yazmak çok daha ağır davranmak lazım ama neyse.... çizgimizi bozmayalım...
Fenerbahçe fenerbahçelilerindir. Yani bizlerindir.
Didem veya ondan nemalanmaya !! çalışanların değildir.!!!!!!
Şube birilerinin Çiftliği çoktan olmuştu zaten....
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 18:19:52 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
« Yanıtla #192 : 11 Mayıs 2014, 19:57:50 »
Aslında yapılanlar karşısında çok daha ağır şeyler yazmak çok daha ağır davranmak lazım ama neyse.... çizgimizi bozmayalım...
Fenerbahçe fenerbahçelilerindir. Yani bizlerindir.
Didem veya ondan nemalanmaya !! çalışanların değildir.!!!!!!
Şube birilerinin Çiftliği çoktan olmuştu zaten....

abi sen olsun yapma rezil sezon gecirdik kabulda kadını tanımadan günahna giriyor herkes empati kur ayni şeyler senin için yapılsa ? ben üzülüyorum cidden sırf bu yüzden destekliyorum didem akını iftiralar olmasa bende gitmesi taraftarıydım ama artık kalmasını istiyorum

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #193 : 11 Mayıs 2014, 20:01:09 »
Didem Akın'ı savunanları görmek beni Didem'in kendisini görmekten daha çok üzüyor.

• Üye
« Yanıtla #194 : 11 Mayıs 2014, 20:03:16 »
ben atılan iftiralara karşıyım yoksa rezil sezon gercirdiğni inkar eden yok