Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #165 : 11 Mayıs 2014, 02:49:53 »
Yalnız o hain,sarı çiyan diyen abilerimiz takım şampiyon olurken de Didem'i istemiyordu.

valla onlar istemiyordu diye mi gidecek ?
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #166 : 11 Mayıs 2014, 03:05:44 »
artık tarafların tartışmalarından ziyade doğrudan Didem Akın'ın kendisini tartışmakta fayda var.

en azından forum içersinde bunu yapalım, başkasının ya da başkalarının ne dediği üzerinden tartışmaya devam edersek, konunun özünü kaçırmış oluruz. ben konuyu açarken cidden iyi niyetle açtım, seveni var sevmeyeni var, kalmasını isteyenler, neden kalmasını istiyor, istemeyenler neden istemiyor güzelce yazalım dedim bir nevi.

ki şahıslara 'hakaret' konusunda en hassas taraftar forumu olduğumuzu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 03:07:05 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #167 : 11 Mayıs 2014, 03:10:37 »
Gürol abi kız basketle voleybol takımların;ı aldığı sonuçlar üzerinden kıyaslayanlarla tartışmaya girmene gerek yok boşver.

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 03:15:50 Gönderen: Forza_FB »

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #168 : 11 Mayıs 2014, 03:38:19 »
Abi mesela şimdi de olay tam tersine döndü. Necdet babanın üslubu tartışılıyor, FenerBasket hesabından yazılanlara niye kimse cevap vermiyor derken oyuncular cevap veriyor ama bunu başkaları yazdırıyor deniyor. Bu işin bu bakış açısıyla sonu gelmesi mümkün değil bence. Çünkü iki tarafta karşıdaki ne yapıyorsa altında bir şey arıyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Genç takım oyuncuları neden kendi kendilerine girsinler abicim topa biz bile zor tutarak giriyoruz.
Yukarıda verdiğim Didem Akın'ın yardımcısı Tuba Kılınç'ın twitlerine bakarsan anlarsın kimin yazdırdığını.
En doğrusu Didem Akın'ın twitter hesabı var.Oradan ithamlara cevap vermesi veya
istifa çağrılarına cevap yazması etmiyorsa neden etmediğini yazmalı.

Tek yaptığı bu şimdi baktım sayfasına
Didem Akın tarafından retweetlendi
 Tuba Kilinc ‏@kilinc_tuba  3 sa.
Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : 11 Mayıs 2014, 03:39:56 »
Gürol abi kız basketle voleybol takımların;ı aldığı sonuçlar üzerinden kıyaslayanlarla tartışmaya girmene gerek yok boşver.

Hayır tepeden bakar bir üslupla iğneliyordu da bayan diye muhatap aldık adam gibi cevaplar verdik
ama boşuna zaman harcamışım :(

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #170 : 11 Mayıs 2014, 03:43:28 »
valla onlar istemiyordu diye mi gidecek ?
Hayır abicim tabii ki onlar istiyor diye veya taraftar istiyor diye gitmeyecek ''Fenerbahçe'nin
menfaati için gerekiyorsa gitmesini bilecek ''
 Ha taraftarın istemediği,amiyane tabirle taraftarın iplenmediği kerameti kendinden
menkul sanan tipler  belli bir süre hep var olmuşlardır ama akibetleri her zaman aynı olmuştur.
Ezcümle 1-Fenerbahçe ve menfaatleri her zaman kişiler ve onların menfaatlerinden önce
gelir/gelmelidir.
2-Taraftara karşı kimse duramaz.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #171 : 11 Mayıs 2014, 03:45:51 »
artık tarafların tartışmalarından ziyade doğrudan Didem Akın'ın kendisini tartışmakta fayda var.

en azından forum içersinde bunu yapalım, başkasının ya da başkalarının ne dediği üzerinden tartışmaya devam edersek, konunun özünü kaçırmış oluruz. ben konuyu açarken cidden iyi niyetle açtım, seveni var sevmeyeni var, kalmasını isteyenler, neden kalmasını istiyor, istemeyenler neden istemiyor güzelce yazalım dedim bir nevi.

ki şahıslara 'hakaret' konusunda en hassas taraftar forumu olduğumuzu düşünüyorum.

Haklısın abicim.
Bundan sonra konunun özünden çıkmayalım.
Didem Akın'ın gitmesini isteyenler neden gitmesi gerektiğini argümanları ile yazdılar/yazıyorlar.
Kalması gerektiğini savunan arkadaşlar da aynı şekilde argümanları ile yazsınlar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #172 : 11 Mayıs 2014, 04:21:11 »
Takımda disiplinsizlik var mı?
Matovic mevzusuna, maçın olduğu günden evvel gecenin köründe sosyal medyada fink atan oyunculara, saha içinde oyuncuların koça atar yapmasına bakarsak var.

Takımda oyuncuların kaprisleri oyuncu hatta koç tercihlerinde etken mi?
Konuşulanlara göre etken.

Bütün bunlar meydandayken tek sorumlu yine koç diyerek işin içinden sıyrılmaya mı çalışılıyor?
Görüntüye göre evet.

Takım başarısız mı?
Yarı bütçenden belkide çok daha azına seninle giriştiği tüm kulvalarda başarı elde etmiş bir rakibin olduğuna göre evet.

Takım başarılıyken bile koçların biletinin kesildiği ortamda başarısızlık sonrasında esaslı bir değişiklik istemek suç mu?
Bana göre değil.

Sonuç olarak Didem Akın gitmeli mi?
Hayır gitmesin kendisini çok seviyoz, hep bizimle kalsın istiyoz.*

*Totemlerin gücü adına.

...

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #173 : 11 Mayıs 2014, 08:28:43 »
Esas mevzuyu bence atlıyoruz..
Hadi turkiye ligi.kupasini anlarım (aslında bu bütçe ile.kadro yapısı ile anlamak zor ama ) ama sen avrupa nin en prestijli kupasını senin 5 de 1 i bütçeye sahip ezeli rakibine veriyorsun hemde öyle böyle değil maç başında 20 25 sayı fark yiyerek ezilerek
Ligim.son final maçında 30 sayı fark yiyorsun..

Eee.sonra 8 sene başarılı imiş.
O şubeye ait oyuncu menajer kimse orda kalmamalı.8 senedir kimse BEDAVAYA çalışmadı oynamadi...başarılı oldular haklarini aldılar.
Şimdi bizi rezil ettiler ama karşılıklarını almıyorlar halen yerlerindenler pişkin pişkin transfer çalışması yapıyorlar.
Didem akin yıpratmaya çalışıyormus yıpratilsin yahu
Biz yipratildik biraz.da o yıpratilsin
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #174 : 11 Mayıs 2014, 10:21:50 »
Özet yaparsak...
" Didem Akın kalsın biz gidelim"...
Twitter'da yazdım belki anlayan olur diye buraya da yazalım
"Kadın basketboldaki rezaletin sorumlusu benim , taraftar olaran kadın basketboldan istifa ediyorum."

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #175 : 11 Mayıs 2014, 10:24:15 »
Özet yaparsak...
" Didem Akın kalsın biz gidelim"...
Twitter'da yazdım belki anlayan olur diye buraya da yazalım
"Kadın basketboldaki rezaletin sorumlusu benim , taraftar olaran kadın basketboldan istifa ediyorum."
anlamayı bırak abi çiğdem can rasnayla kıyaslama yapıyolar abi cev cup'ı küçüksüyolar. gece gece sinirden geberdim.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #176 : 11 Mayıs 2014, 12:29:42 »
Genç takım oyuncuları neden kendi kendilerine girsinler abicim topa biz bile zor tutarak giriyoruz.
Yukarıda verdiğim Didem Akın'ın yardımcısı Tuba Kılınç'ın twitlerine bakarsan anlarsın kimin yazdırdığını.
En doğrusu Didem Akın'ın twitter hesabı var.Oradan ithamlara cevap vermesi veya
istifa çağrılarına cevap yazması etmiyorsa neden etmediğini yazmalı.

Tek yaptığı bu şimdi baktım sayfasına
Didem Akın tarafından retweetlendi
 Tuba Kilinc ‏@kilinc_tuba  3 sa.
Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

abi çok iyimser bir bakış açısı bu bence. Bugüne kadar kim twitterdan taraftara hesap vermiş ki onlardan bekliyoruz. Kulüp başkanı çağırır hesabını o sorar, hep böyle olmuştur. Fenerbahçe takım menajeri twitterdan polemiğe girmesin de zaten. Neyse artık bu konuya yazmayacağım bende zaten.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #177 : 11 Mayıs 2014, 12:49:40 »
didem akın gidip dertler bitecekse eyvallah gitsin bir yerlerde yanlışlar var erkek basketboldada ayni ciddiyetsizlik var obradovici cıldırttık adam kafayı yiyecek sonunda

ben basketbol şubelerinin yapılandırılması taraftarıyım ahbap çavuş ilişkisi değilde otoritesi olan iş yapacak kişiler gerekli örnek veriyorum nedim abiyi severim ama oyunculardan tut idari menajerlere kadar kaç kişi ciddiye alıyordur kendisini ?
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 12:52:32 Gönderen: manyak fenerli »

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #178 : 11 Mayıs 2014, 13:13:11 »
benim görüşüm didem akının kalması yönünde sebebi yıllardır bu şubeye emek verdi şampiyonluklar yaşadı sadece 2 sene başarısız oldu bu şube

bir diğeri didem akını galasaraylılıkla vurmak ajan demek haksızlık 2 çocuğnuda aşırı fanatik fenerbahçeli olarak büyüttü bunun bir önemi yok ama senelerni vermiş birini ajanlıkla suçlamak bence ayıp oluyor başarısızdır gitsin diyebilirsinde böyle iftira niteliğinde sözlere gerek yok

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #179 : 11 Mayıs 2014, 13:23:52 »
Aynen katiliyorum..isi gs lilige vurmadan basarisizliga gore gitsin demek doğrusu..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi