Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #75 : 09 Mayıs 2014, 23:51:56 »
Didem Akın'ın bu seneki başarısızlıkta hatta rezalette payı var mıdır, %100 vardır. Fenerbahçe taraftarı Didem Akın'ı istifaya davet edebilir mi, tabi ki edebilir bunları bi ayıralım. Ancak senelerdir bu taraftarın yüz akı olan bu şubenin oyuncularına, menajerine kimse hain deme halkına sahip değil, çünkü bu eleştiri değil terbiyesizliktir. Hain ne demek anlamını biri açıklasın bunu iddia edenlere.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #76 : 10 Mayıs 2014, 00:43:57 »
Ben artık bu isin sonunu hic iyi görmüyorum özellkle Twitterda biraz evvel gorduklerimden sonra.
Yonetime de ilettim sahsen.
Onlar Aziz baskanın derdi ile mesguller su an.
Allah sonumuzu hayrede.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 01:01:22 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı hilaaalkoca

• Üye
« Yanıtla #77 : 10 Mayıs 2014, 01:11:19 »
Galatasaraylı olduğu doğru mudur cidden? O kadar şaşırdım ki anlatamam..
#ObradovicinAskerleriyiz

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 10 Mayıs 2014, 01:49:02 »
Didem Akın'ın bu seneki başarısızlıkta hatta rezalette payı var mıdır, %100 vardır. Fenerbahçe taraftarı Didem Akın'ı istifaya davet edebilir mi, tabi ki edebilir bunları bi ayıralım. Ancak senelerdir bu taraftarın yüz akı olan bu şubenin oyuncularına, menajerine kimse hain deme halkına sahip değil, çünkü bu eleştiri değil terbiyesizliktir. Hain ne demek anlamını biri açıklasın bunu iddia edenlere.
Burada hain yazildi mi abicim ben mi kacirdim yoksa ?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #79 : 10 Mayıs 2014, 02:03:31 »
Gürol abi hazır topa girmişsin, yüksek müsadenle, şu konuda 1-2 kelam etmek istiyorum ;

bahsi geçen twitter olayının çıkış noktasının fenerbasket olduğunu biliyoruz, twitter hesabından attıkları mesajları bende okudum, hatta bugün biriyle bu konu hakkında seviyeli bir tartışmam oldu. en nihayetinde fenerbasket'te bizimdir, bizimdir diyorum, oradaki abilerimizle, kardeşlerimizle ve arkadaşlarımızla her zaman imkan olduğu sürece görüşüyoruz. tıpkı bizler gibi onlarda Fenerbahçe'nin iyiliğinden başka birşey istemiyor.

üslup farkı, eleştiri dozajı ve olaylara bakış açıları farklı olabilir.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 02:06:17 Gönderen: Chauncey Billups »

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : 10 Mayıs 2014, 02:25:09 »
Gürol abi hazır topa girmişsin, yüksek müsadenle, şu konuda 1-2 kelam etmek istiyorum ;

bahsi geçen twitter olayının çıkış noktasının fenerbasket olduğunu biliyoruz, twitter hesabından attıkları mesajları bende okudum, hatta bugün biriyle bu konu hakkında seviyeli bir tartışmam oldu. en nihayetinde fenerbasket'te bizimdir, bizimdir diyorum, oradaki abilerimizle, kardeşlerimizle ve arkadaşlarımızla her zaman imkan olduğu sürece görüşüyoruz. tıpkı bizler gibi onlarda Fenerbahçe'nin iyiliğinden başka birşey istemiyor.

üslup farkı, eleştiri dozajı ve olaylara bakış açıları farklı olabilir.

Estagfurullah abicim musade ne demek.
Yazdiklarinin hepsine katiliyorum.
Fenerbasket de bizimdir,kardes forumumuzdur.
Yoneticilerinin hepsi kardesimizdir.
Ozellikle Baris kardesim (Canarino) bu takima abi ve kardesleri ile birlikte
cok emek vermistir.Kimse Fenerbahce bayan basketbol takimini bilmezken
onlar bu takimin arkasindan kosuyorlardi.Edremit'e,Gure Belediyesi'ne
deplasmanlara kadar bile gitmislikleri vardir.O yuzden uzuntulerini,
hassasiyetlerini ben cok iyi anlayabiliyorum.Bilmeyenler yadirgiyor tabii.
Ha bu takima aidiyetlerinin,gonul baglarinin hepmizden fazla olmasi
agir elestiri yapma,elestirilen o kelimeyi kullanma hakki verir mi denilebilir.
Kimine gore vermez kimine gore verir.Ben yakindan tanidigim icin
soz soyleme haklari olduguna inaniyorum.
Son cumlen konunun ozetidir.Herkesin,her yerin tavri,yaklasimi
farkli olabilir.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 02:29:29 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #81 : 10 Mayıs 2014, 04:41:04 »
Burada hain yazildi mi abicim ben mi kacirdim yoksa ?

Bu forumda yazılanlar için demedim abi zaten konuşmuşsunuz ama FenerBasket hesabından yazılanlar için dedim. Ben kimseyi tanımam FenerBasket hesabından, ben Didem Akın'ı da tanımam. Kendi fikrimce yapılan çok büyük terbiyesizliktir zira sadece Didem Akın'a değil tüm takıma hain diyecek kadar da ileri gidilmiştir.

Sürekli olarak Aziz Yıldırım'ın şubeyi bunlardan temizleyeceğini söyleyerek saf tutmaya çağırmak nasıl bir psikolojidir abi Allah aşkına? Ben çok severim başkanı ama o ne diyorsa, ne yapıyorsa doğru olur diye bir şey mi var? Madem öyle aynı Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylılığını bu kadar net dile getiren bir kişiye 2 kere görev vermesini ne yapalım peki?

Yine söylüyorum Didem Akın yarın kulüpten kovulsa niye demem çünkü %100 hatalı ancak hata yapmakla, hainlik yapmak veya ajanlık yapmak arasında çok büyük bir çizgi var.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 04:46:26 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #82 : 10 Mayıs 2014, 13:41:19 »
Bu forumda yazılanlar için demedim abi zaten konuşmuşsunuz ama FenerBasket hesabından yazılanlar için dedim. Ben kimseyi tanımam FenerBasket hesabından, ben Didem Akın'ı da tanımam. Kendi fikrimce yapılan çok büyük terbiyesizliktir zira sadece Didem Akın'a değil tüm takıma hain diyecek kadar da ileri gidilmiştir.

Sürekli olarak Aziz Yıldırım'ın şubeyi bunlardan temizleyeceğini söyleyerek saf tutmaya çağırmak nasıl bir psikolojidir abi Allah aşkına? Ben çok severim başkanı ama o ne diyorsa, ne yapıyorsa doğru olur diye bir şey mi var? Madem öyle aynı Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylılığını bu kadar net dile getiren bir kişiye 2 kere görev vermesini ne yapalım peki?

Yine söylüyorum Didem Akın yarın kulüpten kovulsa niye demem çünkü %100 hatalı ancak hata yapmakla, hainlik yapmak veya ajanlık yapmak arasında çok büyük bir çizgi var.

Ercan a katılıyorum
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #83 : 10 Mayıs 2014, 13:44:10 »
Didem akını eleştirelim başarısız diyelim hepsine  eyvallah ama hain sarı çiyan nedir ya ayıptır kac yıldır şampiyonken hain değilmiydi o zaman sarı çiyan değilmiydi şimdi başarısız bir sezon geçirince bütün suçlu o oldu bazıları eleştirmek ile kusura bakmasınlar ama saçmalamayı karıştırıyor. bu forumdakiler için değil bu laflarım
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #84 : 10 Mayıs 2014, 13:50:14 »
Didem Akın'ın gitmesini isteyenlerden biride benim, bir iki sayfa öncesinde de yazdım bu konu açılmadan önce yazdım kendisine, Lütfen bizi bırak diye.
Evinde,Galatasaray çerçevesi yok diyen de var, var diyende. Bu konu üzerinden eleştirenlere laf söyleyen kişiler, Didem akının iki çocuğununda Fenerbahçe alt yapısında olduğundan bahsetmiş, ne yapalım Fenerbahçe alt yapısında ise,imkanı var göndermiş çocuklarını, çocuğu alt yapıda diye çok iyi bir Fenerbahçe'limi olunuyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 10 Mayıs 2014, 13:51:54 »
Bu muhabbetini sonu gelmez beyler dostlar..
Fenerbasket mevzusuna burada deginlemelim mumkunse
Hem twitter hesapları var kilitli de değil hemde isteyen foruma gidip şikayetini orda belirtebilir.
Rica ediyorum. ...

Didem akin mevzuna gelince iki laf.edeyim
Ya da vazgeçtim ne diye 2 laf edeyim yahu nefesime yazik
Ayrıca klupte feneriumda fbtv de olan çalışan gs lileri yazsak
Izmit istanbul arası otoban olur :) ;)
Benim bünye alıştı çok garip.gelmiyor ilginç olarak :(

« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 13:53:31 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #86 : 10 Mayıs 2014, 13:57:47 »
Bu muhabbetini sonu gelmez beyler dostlar..
Fenerbasket mevzusuna burada deginlemelim mumkunse
Hem twitter hesapları var kilitli de değil hemde isteyen foruma gidip şikayetini orda belirtebilir.
Rica ediyorum. ...

Didem akin mevzuna gelince iki laf.edeyim
Ya da vazgeçtim ne diye 2 laf edeyim yahu nefesime yazik
Ayrıca klupte feneriumda fbtv de olan çalışan gs lileri yazsak
Izmit istanbul arası otoban olur :) ;)
Benim bünye alıştı çok garip.gelmiyor ilginç olarak :(

Ben savunulan tarafının yanlış olduğunu düşünüyorum. Benimde imkanım olsa gönderirim çocuğumu, bir çok kişide gönderir.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 10 Mayıs 2014, 14:08:11 »
Öyle tabi Özcan
Mesele bizim ikizler inşallah buyugmduklerin de galatasaray lisesini kazanırlar ve giderler..

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #88 : 10 Mayıs 2014, 14:23:51 »
Hain lafi bence de agir olmus ama bu kesinlikle Fenerbasket'in davasindaki hakliliga halel getirmez.  Bu subenin tepeden tirnagi bol tazyikli su ile yikanmasi ve temizlenmesi lazim.  Yeni bir sayfa acilmadikca, gecmisin golgesi bunu basaranlarla! bizi hep takip edecektir.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #89 : 10 Mayıs 2014, 16:19:03 »
Hain lafi bence de agir olmus ama bu kesinlikle Fenerbasket'in davasindaki hakliliga halel getirmez.  Bu subenin tepeden tirnagi bol tazyikli su ile yikanmasi ve temizlenmesi lazim.  Yeni bir sayfa acilmadikca, gecmisin golgesi bunu basaranlarla! bizi hep takip edecektir.

ortada bir cenabetlik var o şubede gusletmeden temizlik olmaz :)