Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #105 : 10 Mayıs 2014, 23:23:21 »
Bu sezon sonunda istifa etme erdemini göstermiş olsalardı ortada bu mevzular.hic olmazdı.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #106 : 10 Mayıs 2014, 23:24:46 »
Valla gordugum en iyi Fenerbahceli insanlar Didem Akin'a karsi cikiyor.  Orada bir durup dusunmek lazim.

Bence telefon kayıtları bi incelense Ayıboğanla aralarında birşeyler çıkabilir bile ben o kadar şüphelendim yani, son zamanlarda yok yani o kadar da değil dediğimiz nelerin aslında kumpas olarak bize kurulmuş olduğunu da görmedik değil hani

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #107 : 10 Mayıs 2014, 23:25:34 »
Bencede başarılı değil gitmesi gerek ama hain değil ayrıca o gitsede ne yazık ki ben başkanı sevmeme rağmen başkanın didem akın benzeri birini göreve getirceğini düşünüyorum yani bi fark olmaz bence

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #108 : 10 Mayıs 2014, 23:27:21 »
Bencede başarılı değil gitmesi gerek ama hain değil ayrıca o gitsede ne yazık ki ben başkanı sevmeme rağmen başkanın didem akın benzeri birini göreve getirceğini düşünüyorum yani bi fark olmaz bence

Başkan veya başkasına olan sevgimiz 1 ise Fenerbahçeye sevgimiz 99 Fenerbahçenin menfaatı için başarısız olan herkes gitsin gerekirse

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #109 : 10 Mayıs 2014, 23:28:40 »
Hamilelik mevzusu biraz garip. Belli bir süreye kadar hamilelik testlerinde bile gözükmüyormuş galiba. Bunun dışında Fenerbahçe'nin son yıllardaki açık ara en iyi yönetilen şubesinin menajeri yerden yere vurulurken bir site yıpratılmasın diye konuşmayalım, fikirlerimizi söylemeyelim diyorsak bu da garip bir durum bence. Fener Basket'teki insanlar ne kadar Fenerbahçe'yi düşünüyorsa, karşısındakilerde o kadar Fenerbahçe'yi düşünüyor. Şimdi kimse Necdet Baba'nın Fenerbahçe'yi düşünmediği söyleyemez herhalde.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : 10 Mayıs 2014, 23:33:52 »
Gürol abi, aramıza sigara kağıdı giremez. Gerisi yalan dolan. Saygılar, sevgiler :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #111 : 10 Mayıs 2014, 23:35:25 »
Hamilelik mevzusu biraz garip. Belli bir süreye kadar hamilelik testlerinde bile gözükmüyormuş galiba. Bunun dışında Fenerbahçe'nin son yıllardaki açık ara en iyi yönetilen şubesinin menajeri yerden yere vurulurken bir site yıpratılmasın diye konuşmayalım, fikirlerimizi söylemeyelim diyorsak bu da garip bir durum bence. Fener Basket'teki insanlar ne kadar Fenerbahçe'yi düşünüyorsa, karşısındakilerde o kadar Fenerbahçe'yi düşünüyor. Şimdi kimse Necdet Baba'nın Fenerbahçe'yi düşünmediği söyleyemez herhalde.

Ercan artık çok kolay bildiğin gibi değil sen bekarsın galiba :) Evde bile testlerini yapabiliyorsun desem inan hem de 15 günlük bile olsa bilinebiliyor demişti bir arkadaşım yani

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #112 : 10 Mayıs 2014, 23:36:03 »

Böyle bir düşüncemiz olmadı, Baba necdet Didem akın 'ı savunurken çocukları alt yapımızda diyerek savundu, ben bu tarz savunmaya karşıyım. Fener basket'i eleştirelim ama galatasaraylı olduklarını iddia etmeyelim.
Yanlış anlama sözüm sana değil, genel olarak söyledim, bu arada fenerbasket'i burada eleştirmeyelim.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #113 : 10 Mayıs 2014, 23:36:57 »
Abi sonuçta sizde burada netten veya bizzat görüştüğünüz Fener Basket'teki insanları haklı görüyorsunuz. Bunu objektif olamadığınıza yormayalım bence. Necdet Baba'nın ne kadar Fenerbahçe aşığı olduğu su götürmez. Yorumlar içinde şıklık arayacaksak en baştan beri dediğim gibi FenerBasket hesabı hiç şık olmadı bu konuda.

SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #114 : 10 Mayıs 2014, 23:37:31 »
Ercan artık çok kolay bildiğin gibi değil sen bekarsın galiba :) Evde bile testlerini yapabiliyorsun desem inan hem de 15 günlük bile olsa bilinebiliyor demişti bir arkadaşım yani
Aynen Zeki abi, ellerinden öper 8 aylık kızım var, kan tahlili ve testte anında belli oluyor :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #115 : 10 Mayıs 2014, 23:39:24 »
Aynen Zeki abi, ellerinden öper 8 aylık kızım var, kan tahlili ve testte anında belli oluyor :)

Allah bağışlasın kardeşim :) Analı babalı büyütürsünüz inşallah.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #116 : 10 Mayıs 2014, 23:41:20 »

abi bende valla duyduğumu söyledim. Bebeğin tutunması için bir süre geçiyormuş galiba. Hatta hamilelik 1-2 ay süreyle ekstra enerji bile verir diyorlar hormonal değişimlerden. Ve bekarım abi evet :D
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #117 : 10 Mayıs 2014, 23:42:01 »

Kanda duruma bağlı olarak çabuk çıkarda..İdrarda EN AZ 1.5 AYLIK süre lazım son tarihten
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #118 : 10 Mayıs 2014, 23:42:55 »

abi bende valla duyduğumu söyledim. Bebeğin tutunması için bir süre geçiyormuş galiba. Hatta hamilelik 1-2 ay süreyle ekstra enerji bile verir diyorlar hormonal değişimlerden. Ve bekarım abi evet :D

Kan testi yapılıyor...B-Hcg gün be gün katlanırsa tutunma oluyordur zaten
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 10 Mayıs 2014, 23:43:25 »

Ercan niye yanlis yargi uzerinden haksizlik yapiyorsun abicim.
Burada gayet rahat yorumlarini yaptin ki 1.sin de cevap verdigim
mesajda isim vermeden ortaya burada yazimis gibi algi yaratacak
bir mesaj yazdigin halde.
 Simdi "bir site yipratilmasin diye konusmayalim,fikirlerimizi soylemeyelim
diyirsak bu garip bir durum " nasil diyebiliyorsun anlayabilmis degilim.
Boyle bir sey yazdim mi ben ?
Herkes fikirlerini soyluyor hepsine saygi duyuyoruz.

nuevitas uyemize de cevap yazdim ama tablet'ten gonderemiyorum
net kesilip duruyor.