Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 106029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #120 : 10 Mayıs 2014, 23:44:17 »
Allah bağışlasın kardeşim :) Analı babalı büyütürsünüz inşallah.
Amin abi inşallah, konu nerelere geldi :):):)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 10 Mayıs 2014, 23:44:36 »
Forumdan atılmayacağîmı bilsem yetkili menajere bi kufur ederim.forumca rahatlariz da atilmaz istemiyorum buradan :).:) 8) 8) ;)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #122 : 10 Mayıs 2014, 23:47:03 »

abi bende valla duyduğumu söyledim. Bebeğin tutunması için bir süre geçiyormuş galiba. Hatta hamilelik 1-2 ay süreyle ekstra enerji bile verir diyorlar hormonal değişimlerden. Ve bekarım abi evet :D

cenin oluşmaya başladığı andan itibaren vücudun tepkileri değişmeye başlıyor ve oradan tespit edebiliyorlar ki bilimin nerelerde olduğunu sen benim gibi dedelerden daha iyi bilirsin :) artık herşey çok daha kolay ama o mevzudaki asıl sorun veranın bi ilişkisi varken en azından ikaz edilebilir   insanca yaklaşılıp sezon sonunda kendisine izin verileceği vs söylenebilirdi demek ki hiçbirisi yapılmadı bunların. Bu da onun kriz yönetme becerisinin zaten sıfır olduğunu gösterir ki bu da liyakatsız bir yönetici olduğunu gösterir yine o görevde kalmamasına sebeptir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #123 : 10 Mayıs 2014, 23:49:10 »
Aramizdan biri fake hesap acip, kamikaze gibi dalabilir mi? :))
Sonra Cem tespit edip öper onu :):):)

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #124 : 10 Mayıs 2014, 23:52:50 »
kulüpler oyuncuları belli aralıklarla bu testlere mi sokuyolar?

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #125 : 10 Mayıs 2014, 23:54:04 »
cenin oluşmaya başladığı andan itibaren vücudun tepkileri değişmeye başlıyor ve oradan tespit edebiliyorlar ki bilimin nerelerde olduğunu sen benim gibi dedelerden daha iyi bilirsin :) artık herşey çok daha kolay ama o mevzudaki asıl sorun veranın bi ilişkisi varken en azından ikaz edilebilir   insanca yaklaşılıp sezon sonunda kendisine izin verileceği vs söylenebilirdi demek ki hiçbirisi yapılmadı bunların. Bu da onun kriz yönetme becerisinin zaten sıfır olduğunu gösterir ki bu da liyakatsız bir yönetici olduğunu gösterir yine o görevde kalmamasına sebeptir.

valla bilmiyorum abi bilimin bu noktada geldiği yeri, dediğim gibi duyduğumu söylüyorum. Bunun dışında şubede zaten bir başı boşluk olduğu aşikar ve elbette bunda takım menajeri %100 hatalı. Ancak takıldığım yer sürekli olarak üsluba takılmayalım mevzusu. Abi ben birine hakaret edersem üsluba takılma diyemez kimse. Sev veya sevme Didem Akın bu şubeye hizmet etmiş çok mu zor doğru düzgün istifaya davet etmek.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 10 Mayıs 2014, 23:54:28 »
Esas mevzuyu bence atlıyoruz..
Hadi turkiye ligi.kupasini anlarım (aslında bu bütçe ile.kadro yapısı ile anlamak zor ama ) ama sen avrupa nin en prestijli kupasını senin 5 de 1 i bütçeye sahip ezeli rakibine veriyorsun hemde öyle böyle değil maç başında 20 25 sayı fark yiyerek ezilerek
Ligim.son final maçında 30 sayı fark yiyorsun..

Eee.sonra 8 sene başarılı imiş.
O şubeye ait oyuncu menajer kimse orda kalmamalı.8 senedir kimse BEDAVAYA çalışmadı oynamadi...başarılı oldular haklarini aldılar.
Şimdi bizi rezil ettiler ama karşılıklarını almıyorlar halen yerlerindenler pişkin pişkin transfer çalışması yapıyorlar.
Didem akin yıpratmaya çalışıyormus yıpratilsin yahu
Biz yipratildik biraz.da o yıpratilsin

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #127 : 10 Mayıs 2014, 23:57:01 »
Tarihimizdeki ilk ve tek Avrupa şampiyonluğunu kazandığımız şubenin menejeri violet duca; sportif anlamda başarısız mıydı ? Niye gitti lütfen söyleyin.

konuya dönelim. Karşında sana denk bir rakibin bile yokken; sekizincinden sonra dokuzuncuyu a-la-cak-sın...

bu rakibe üst üste beş kupa veremezsin. Avrupayı söylemeyeyim. elimdeki telefonu kırasım geliyor.

başarısızlığın hemde skandal başarısızlığın olduğu yerde; canın sağolsun denen bir yer var mı spor camiasında ?? varsa söyleyin bilelim.

bakın takımdaki rezaletlere girmedim bile. hele son günlerde o hesapta yazılanlara hiç girmiyorum.

gürol abim teşekkür ederim tekrardan o günleri hatırlattığın için. acaba diyorum; kimsenin adını duymadığı bu branşa 15 yıldır gereğinden fazla mı değer verdik. ?? Kendi adıma söylüyorum bunu. hiç ilgi göstermese miydim acaba ??

inanın bana doğruluk payı olmasa kalem oynatmazlar. Bunu tüm samimiyetime söylüyorum.

Bu konuda da başka birşey yazmak istemiyorum. çünkü yoruldum artık kız basketboldan. hem fiziken hem manen...

kafanızı şişirdimse affola. Kusura bakmayın. Sıktığım insanlar var ise özür dilerim...
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 23:58:38 Gönderen: Forza_FB »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #128 : 10 Mayıs 2014, 23:59:15 »

valla bilmiyorum abi bilimin bu noktada geldiği yeri, dediğim gibi duyduğumu söylüyorum. Bunun dışında şubede zaten bir başı boşluk olduğu aşikar ve elbette bunda takım menajeri %100 hatalı. Ancak takıldığım yer sürekli olarak üsluba takılmayalım mevzusu. Abi ben birine hakaret edersem üsluba takılma diyemez kimse. Sev veya sevme Didem Akın bu şubeye hizmet etmiş çok mu zor doğru düzgün istifaya davet etmek.
Ercan üslup mevzusunda bana dedin sanırım, ben Barış'ın üslubunun bu şekilde olduğunu söyledim doğru yada yanlış demedim , bende Didem akın'a mesaj attım önceki sayfalarda var ne dediğim.
Yalnız Fenerbasket'e karşı atılan tweet lerde üslup dozu baya farklı.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #129 : 11 Mayıs 2014, 00:01:21 »
Ercan niye yanlis yargi uzerinden haksizlik yapiyorsun abicim.
Burada gayet rahat yorumlarini yaptin ki 1.sin de cevap verdigim
mesajda isim vermeden ortaya burada yazimis gibi algi yaratacak
bir mesaj yazdigin halde.
 Simdi "bir site yipratilmasin diye konusmayalim,fikirlerimizi soylemeyelim
diyirsak bu garip bir durum " nasil diyebiliyorsun anlayabilmis degilim.
Boyle bir sey yazdim mi ben ?
Herkes fikirlerini soyluyor hepsine saygi duyuyoruz.

nuevitas uyemize de cevap yazdim ama tablet'ten gonderemiyorum
net kesilip duruyor.

abi FenerBasket hesabından konuşulmasın dedin diye yazdım onu. Bu Didem Akın mevzusunun açılmasının sebeplerinden biri de onların yazdıkları değil mi? Bence bu konuyla bağlantılı bir şey. Kusura bakma saygısızlık filan yaptıysam ama aklımdan bile geçmedi öyle bir şey. Ancak konu ben bu adamları tanıyorum Fenerbahçe sevdalısı adamlardır yanlış yapmazlara gelince yazdım öyle (sadece senin için değil genel olarak). Velev ki bende Didem hanımı tanıyor olalım o yanlış yapmaz diyerek savunma yapılır mı?
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #130 : 11 Mayıs 2014, 00:01:59 »
Mevzuyu körüklemek istemiyorum ama bir yerden sonra kimi kelimelere takılarak yorumlar icraatın özünden sapmaya başlıyor.
Takımın şampiyon olduğu zamanlarda da içyüzündeki gelişmelerden hoşnut olmayarak, hepsini tanımaktan gurur duyduğum insanlarla Caferağa'da Didem Akın'a tepkimiz mevcuttu. Bu takıma kimsenin takip etmediği zamanlarda yıllarca peşinden koşturup kraliçelik tacını veren bu taraftarın, bunu geri almakta hakkıdır diye düşünüyorum.

Baba Necdet çok yakın döneme kadar Violet Duca ile de kankalık yapardı, toz kondurmazdı. Şimdi Violet hanım nerede acaba?
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #131 : 11 Mayıs 2014, 00:05:32 »
Ercan üslup mevzusunda bana dedin sanırım, ben Barış'ın üslubunun bu şekilde olduğunu söyledim doğru yada yanlış demedim , bende Didem akın'a mesaj attım önceki sayfalarda var ne dediğim.
Yalnız Fenerbasket'e karşı atılan tweet lerde üslup dozu baya farklı.

Direk senin içinde değil söylediğim biraz twitter, burası karışık yazıyorum. Kaptanla bir iki kere sohbet etmiş biriyim öyle çok tanıyorum dersem yalan olur ama emin ol o da ne yazıyorsa aynı şekilde konuşuyor. Çok ekstra dobra bir adam, FenerBasket hesabından biri karşısında olsa da aynı cümleleri kurar.
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : 11 Mayıs 2014, 00:06:11 »
Öcal kimseye rahatsızlık vermezsin sen rahat ol.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #133 : 11 Mayıs 2014, 00:09:06 »

Direk senin içinde değil söylediğim biraz twitter, burası karışık yazıyorum. Kaptanla bir iki kere sohbet etmiş biriyim öyle çok tanıyorum dersem yalan olur ama emin ol o da ne yazıyorsa aynı şekilde konuşuyor. Çok ekstra dobra bir adam, FenerBasket hesabından biri karşısında olsa da aynı cümleleri kurar.
Ercan, Baba necdet eleştirilere bel altı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş ama kendisi Fenerbasket'e hayvan iması yapılmış onu retwe yapmış, bu ayıp işte. Zaten konuşmuşlar karşılıklı ondan sonra olaylar bir yerde kopmuş.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : 11 Mayıs 2014, 00:12:09 »
Bu kadar eliştiriliyorda bu Didedm Akın hiç mi iyi bi şey yapmadı hiç mi bu kulübe yarar sağlamadı tüm hataların yanlışların sebebi sadece Didem Akın ve o gidince her şey çok mu güzel olucak?
Değerli kardeşim (benden büyükseniz de kusura bakmayın Abi diyeyim)
öncelikle Hoşgeldin forumumuza.Görüşlerine her zaman saygılıyız.
Dilediğini uygun bir üslupla yazabilirsen hiç bir endişen olmasın.

Gelelim mesajına ;
 Evet 8 yıl üst üste yerel lig'te Şampiyon olan,bu yıllar içerisinde Cumhurbaşkanlığı,Türkiye Kupaları
kazanmış bir şubenin menajeri elbette iyi işler yapmıştır ki bunun karşılığında maddi,manevi alarak uzun
yıllardır görevini sürdürmektedir.
 Ancak Spor da dün yoktur.Hele Fenerbahçe gibi her ne kadar İslam Çupi'nin ''Fenerbahçe büyüklüğü ne Şampiyonluk
büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adıkonamaz'' diye övündüğümüz
büyük bir camiada.Orada kastedilen büyüklük başka bir şey olsa da bugün bu kadar geri dönüşü olmayan
şubelere bu kadar yatırımlar elbette Şampiyonluklar kupalar için yapılıyor sadece SPOR KULÜBÜYÜZ diyebilmek
için değil.O yüzden başarı ölçütlerinden en önemlisi Şampiyonluktur.
 8 yıl yerel de Şampiyon olduk evet ancak tek 1 rakibimiz vardı gs ve hep ciddi yatırımlar yaptık.
Çoğu sezon onlardan fazla para harcadık.Bu sezonlarda bir sezon 1-2 oyuncumuzun bireysel katkısı ile,geçen sezon
Cappie'nin son saniye basketi ile v.s. v.s. gibi öyl veya böyle Şampiyonluklar kazandık.
 Fakat maalesef o tek rakibimizin hedef koymadığı,yatırımı azalttığı,adeta son şansını denediği - bu sezon da olmasa
şubeyi kapatabilirlerdi - bir sezon da duvara tosladık hem de feci bir şekilde.
 Yazdığımız gibi 4 Ay'da 3 kupa verdik ezeli rakibimize hem de oyun olarak facia oyunlarla.Ve 10 yıllık hegemonyamız
4 Ay'da acı bir şekilde bitti.Bu 10 yıl da rakip ise Avrupa da hem 1 hem 2 numaralı kupaları kazandı.
1 numaralı kupayı bizi ezerek aldı hem de.Artı dediklerine göre 12 Şampiyonluk 11 Türkiye Kupası ve
tabii 2 Avrupa kupası ile ülkenin bayan basketbol da en başarılı takımıyız diye caka satıyorlar haklı olarak maalesef.
 Bu işin sportif yönüydü.
Bir de bu 8 yıllık sürede evet Şampiyonluklar geldi ama her şey halının altına süpürüldü bu yüzden.
Şubeyi yakından takip edenlerin burada çeşitli başlıklarda ve başla yerlerde de yazdıkları gibi bir sürü
hiç yakışmayacak örnekler yayşadık burada şimdi tekrar yazmaya gerek yok.
Kısaca şube çiftliğe dönmüştü.''Oyuncuya dayalı düzen'' oluşmuştu.
Cappie'nin mesela ABD'den arkadaşları geliyor beraber maç için takımın kampında kalıyorlardı.
Yabancı oyuncular sabahlara kadar ertesi gün maç varken sosyal medyada cirit atıyorlardı.
Son EL finalini kaybettiğimiz gece biz kan ağlarken onlar hiç bir şey olmamış gibi güle oynaya
mesajlar atabiliyorlardı.Hadi bunları geçtik takıma alınacak Koç ve oyuncu transferlerinde
bu menajerimiz bazı oyuncuların istediklerini yapıyordu.
Garibim İniguez herkes sallarken takıma Guard transferi isterken Birsel hanımın morali bozulacak
diye kulak arkası ediliyordu v.s. v.s.
 Bütün bunların bir ceremesi olacaktı ve yukarıda dediğim gibi ''geliyorum diyen kaza bağıra bağıra geldi
ve duvara tosladık''
 Elbette bu hesabı birilerinin ödemesi lazımdı.Biz de tek yetkili kim ise o ödemeli diyoruz.
 Ha Didem Akın gidince tüm sorunlar düzelecek mi ?
Bunu iddia edemeyiz.Ancak en azından ''oyuncuya dayalı düzen'in yıkılması Fenerbahçe'ye yakışan bir görüntüdür.

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 00:32:08 Gönderen: gurol1967 »