Tarihimizdeki ilk ve tek Avrupa şampiyonluğunu kazandığımız şubenin menejeri violet duca; sportif anlamda başarısız mıydı ? Niye gitti lütfen söyleyin.
konuya dönelim. Karşında sana denk bir rakibin bile yokken; sekizincinden sonra dokuzuncuyu a-la-cak-sın...
bu rakibe üst üste beş kupa veremezsin. Avrupayı söylemeyeyim. elimdeki telefonu kırasım geliyor.
başarısızlığın hemde skandal başarısızlığın olduğu yerde; canın sağolsun denen bir yer var mı spor camiasında ?? varsa söyleyin bilelim.
bakın takımdaki rezaletlere girmedim bile. hele son günlerde o hesapta yazılanlara hiç girmiyorum.
gürol abim teşekkür ederim tekrardan o günleri hatırlattığın için. acaba diyorum; kimsenin adını duymadığı bu branşa 15 yıldır gereğinden fazla mı değer verdik. ?? Kendi adıma söylüyorum bunu. hiç ilgi göstermese miydim acaba ??
inanın bana doğruluk payı olmasa kalem oynatmazlar. Bunu tüm samimiyetime söylüyorum.
Bu konuda da başka birşey yazmak istemiyorum. çünkü yoruldum artık kız basketboldan. hem fiziken hem manen...
kafanızı şişirdimse affola. Kusura bakmayın. Sıktığım insanlar var ise özür dilerim...
Öcal'cım estağfurullah ne demek yazdıklarım gerçektir bu gerçekleri herkesin bilmesi lazımdı.
Ayrıca ne kafa şişirmesi ne kusuru ne affı ne özürü yapma lütfen.
Aksine daha çok yaz hem de o günlerden resimlerle koy herkes görsün 15 yıl dile kolay
bu insanlar kimsenin adını duymadığı zamanlarda bir şubenin arkasından nasıl,neden koşmuşlar.