Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105805 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #240 : 12 Mayıs 2014, 10:58:43 »
Su isfendiyar abiyi bir uyarmanin yolu olsa...yoksa gene uyutacaklar adami..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #241 : 12 Mayıs 2014, 12:30:50 »
Cappie eğer kaldıysa maçları seyretmeye de gerek yok şubeyi kapatalım gitsin

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #242 : 12 Mayıs 2014, 13:34:09 »
Gerçekten cappie kalacaksa,ben bayan basketi bugüne kadar iyi takip etmeye çalışan bir taraftar olarak önümüzdeki 10 yıl hiçbir maça bakmayacağım kendi adıma.O yıllarda alınacak hiçbir başarı umrumda olmaz.Çünkü başarısızlığı,başarısızları(başta didem ve cappie gibi Fenerbahçenin büyüklüğünü anlayamamış insanlarla devam eden) ve sahaya 'karakter' koyamayan oyuncuları ödüllendiren, bir zihniyeti asla desteklemem.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2014, 13:35:27 Gönderen: Mehmet Gül »
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #243 : 12 Mayıs 2014, 16:04:51 »
Kendimi İsfendiyar Zülfikari'nin yerine koyuyorum da ben bu şubenin ana sponsoru olsam ve şubeden sorumlu yöneticisi olsam şubedeki malzemecisinden idarecisine her birinin tek tek geçmişini bilmek isterdim. Bir yerde yönetim ne kadar doğru işlerse orada başarı kaçınılmaz olur. Bu sezon şubede çok büyük bir boşluk vardı. Başkan şubeden desteğini çekip yerine İsfendiyar beyi görevlendirince MAA'ın kadın voleyboldaki ilk sezonuna döndü şube. Eğer bir yöneticiye şubeyi teslim edeceksen sportif bir geçmişi olmalı. Mesela Ahmet Özokur bu konuda çok önemli bir örnek. Bildiğim kadarıyla Ülkerspor zamanında da takımdan sorumlu yönetici olarak görev yapıyordu. Basketbolu iyi bilen bir kişi. Yöneticilik vasfı zaten yüksek bir de basketbol bilgisi oldu mu her şey çok daha rahat oluyor.

Bu biraz da bir ailenin çocuğunu yetiştirme meselesine benziyor. Nasıl anne baba sadece çocuğunun cebine para koyarak onu eğitemez, geliştiremezse, şube yöneticisi de sadece parayı verip VIP'den maçları izleyerek takımı yönetemez. Takımla ilgilenmesi, çocuğu gibi tüm her şeyini bilmesi gerek. İsfendiyar Bey'de sanırım bu konuda biraz eksik kaldı. Bu sezon kendisi için bir tecrübe olduğunu umut ederekten yeni sezonda aynı hataları yapmamasını temenni ediyorum. Ancak konuşulanlar yanlıştan dönülmek yerine yanlışta ısrar edildiğini gösteriyor. Ne acı..
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #244 : 13 Mayıs 2014, 12:18:28 »
Tolga
İsfendiyar beyin yerinde ben olsam bu seneki reziliik sonrası tepeden tırnağa herkesi kapı önüne koyardım..
2 dakika düşünmeden hemde....
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2014, 12:18:40 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #245 : 13 Mayıs 2014, 12:56:24 »
Tolga
İsfendiyar beyin yerinde ben olsam bu seneki reziliik sonrası tepeden tırnağa herkesi kapı önüne koyardım..

Keşke sen olsaydın :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #246 : 13 Mayıs 2014, 13:12:23 »
İsfendiyar Zülfikari yönetime girdikten sonra Kadın basketbolun sponsoru oldu yönetimini üstlendi, para ve zamanını verdi. Bunu gözardı etmeksizin yönetimi devraldığından beri tüm kupaları da kaybettik. Nazar mı değdi şubeye yoksa birinin ahı mı tuttu acaba?

« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2014, 14:15:05 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #247 : 13 Mayıs 2014, 14:11:17 »
İskender Zülfikari yönetime girdikten sonra Kadın basketbolun sponsoru oldu yönetimini üstlendi, para ve zamanını verdi. Bunu gözardı etmeksizin yönetimi devraldığından beri tüm kupaları da kaybettik. Nazar mı değdi şubeye yoksa birinin ahı mı tuttu acaba?

isfendiyar beyin nazarından değil de isfendiyar bey zaten şubenin dejenerasyona uğramaya başladığı bir anda sponsor oldu. bahtsızlık bu. ben de cem hocamın teklifine katılarak isfendiyar beyin yerinde olsam şube yönetiminden sporcuların çoğuna kadar kazırdım şubeden ve yeni bir başlangıç yapardım.

böylece hem şube yenilenmiş olur, hem yeni gelenler isfendiyar beyi yönetici olarak görür ve kabul ederler ve otorite bir nevi sağlanmış olur.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #248 : 13 Mayıs 2014, 20:19:54 »
Tolga

Abi benim düşüncemde seninle aynı. Bu sezon ki başarısızlık değil bu düpedüz rezillik. Ve uzun yıllarda kolay kolay silinemeyecek bu yaptıkları...
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #249 : 19 Mayıs 2014, 18:23:33 »
isfendiyar beyin nazarından değil de isfendiyar bey zaten şubenin dejenerasyona uğramaya başladığı bir anda sponsor oldu. bahtsızlık bu. ben de cem hocamın teklifine katılarak isfendiyar beyin yerinde olsam şube yönetiminden sporcuların çoğuna kadar kazırdım şubeden ve yeni bir başlangıç yapardım.

böylece hem şube yenilenmiş olur, hem yeni gelenler isfendiyar beyi yönetici olarak görür ve kabul ederler ve otorite bir nevi sağlanmış olur.

Keşke ama işte onu yapamaz. Çünkü Didem Akın'ın arkasında kapı gibi Başkan var :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #250 : 23 Mayıs 2014, 16:22:40 »
Didem Akın bu tweetimi favlamış. Çok yanlış anlamış yalnız. Oradaki adamlar her maçı birlikte izlediğimiz abiler. Sanırım arama kısmına "fenerbasket" yazıp aratıyor hahah.

https://twitter.com/erentolgaonur/status/468122632345640960

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #251 : 23 Mayıs 2014, 16:44:15 »
Didem Akın bu tweetimi favlamış. Çok yanlış anlamış yalnız. Oradaki adamlar her maçı birlikte izlediğimiz abiler. Sanırım arama kısmına "fenerbasket" yazıp aratıyor hahah.

https://twitter.com/erentolgaonur/status/468122632345640960
ünün nam salmış eto bey...

• Üye
« Yanıtla #252 : 25 Ağustos 2014, 14:24:05 »
dido onderliginde bu senede cokuse devam edecegiz...
umarız biz yanılırız...

ama su takıma takviye yapılmadıkca daha cok dibe vuracagız...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #253 : 17 Aralık 2014, 20:48:48 »
Twitter yine yıkılıyordu bir şey mi kaçırdım ?

• Üye
« Yanıtla #254 : 25 Aralık 2014, 09:24:39 »
"topuklu sarı gacı"
ben artık oyle diyecegim...

esasında "sarı ciyan"...