Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373870 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gate13

• Üye
Görünen o ki tempoyu üst seviyede tuttuğumuz sürece maç vermemiz zor

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Baba bu MACCALEB bırakılırmı be! Ciddi mükemmel bir oyuncu..Hayatta bırakmam ben koç olsam bu adamı!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ben forumu yanlis mi anladim acaba? Katilmadigimiz goruslere hayirli geceler diye cevap mi vermek gerekiyor?

Yanlış anlamamışsın..Katılmamış tartışma olmasın diyede Naif davranmış ve iyi akşamlar demiş..O yüzden bence kızılacak bir durum yok..
HaBaBaM GüM GüM GüM

hakanyetenn

• Ziyaretçi
Yanlış anlamamışsın..Katılmamış tartışma olmasın diyede Naif davranmış ve iyi akşamlar demiş..O yüzden bence kızılacak bir durum yok..

Burda basketbol konusuyoruz neyin tartismasi yasanabilir? Gorus farkliliklarinin sorun mu cikarmasi gerekiyor? Ayrica kizmadim..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Vuralım geçelim 2 olsun bizim olsun..

Calgici Karisi Cimbom (HD)
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Burda basketbol konusuyoruz neyin tartismasi yasanabilir? Gorus farkliliklarinin sorun mu cikarmasi gerekiyor? Ayrica kizmadim..

Basketbol tartışması:

"Eger bu Zoric denen adam kalir Bo giderse, fenerbahceden umidi kesin beyler. Zoric gitmeli!" cümlesiyle oluyorsa sen haaklısın canım kardeşim
hayırlı geceler tekrardan
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Salon karışmış diyolar. GFB ile Anadolu GFB birbirine girmiş. Varmı aslı astarı acaba?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

doğru

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Zeljko çok akıllı ve makul konuştu
oyuncuların da aynı ciddiyette olmasını diliyorum
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

hakanyetenn

• Ziyaretçi
Basketbol tartışması:

"Eger bu Zoric denen adam kalir Bo giderse, fenerbahceden umidi kesin beyler. Zoric gitmeli!" cümlesiyle oluyorsa sen haaklısın canım kardeşim
hayırlı geceler tekrardan

Evet bu mantaliteyle ben basarinin gelecegine inanmiyorum. Senin tartisma kriterlerine uymadi herhalde ama ben bir sorun goremedim. Bana hayirli geceler dileme abi fikrini paylas bana daha hayirli bir gece olur. Benden 5 kat daha cok basketbol konusunda tecruben vardir dogru. Onun icin konusmak gerekiyor..

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
maçın tekrarı ne zaman verilir ki aceb ::)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

Maalesef 01:00da :/
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim bu play-off serisinde en büyük farkımız skorda bir oyuncuya bağlı olmayışımız... Düşünün ki, en tehlikeli iki skor opsiyonumuzun (Kleiza ve Bojan) hücumda fazla üretken olmadıkları bir günde dahi 90'lı sayılara yaklaşabiliyoruz. Yani bir kaç hafta evvel yazdığım gibi; bu takımda herhangi birisi skorda devreye girsin diye takım artık temposundan ödün vermiyor; koç buna izin vermiyor. Böylece ne diğer oyuncular ritim kaybediyor, ne de devreye girmesi beklenen oyuncu psikolojik erozyon yaşıyor. Bugün değil; play-off başından itibaren bu şekilde... Kendine şut yaratmak için tempoyu yavaşlatma pahasına topu elinde gereğinden fazla tutan isim kenara alınıyor; şut kaçırdığından değil, şut açısı bulmak için topu gereğinden fazla elinde tutup diğer dört arkadaşının ritmini düşürdüğünden... Sezon içinde bu kredisi olan oyuncular play-off'ta aynı hakka sahip değil. Zorladıkları an kenara geliyorlar. Kısacası; OBRADOVİC muhteşem bir koç. Kime ne zaman ve ne kadar özgürlük tanıyacağının hesaplarını gerçekten mükemmel yapmış. Böylece bahsi geçen oyuncuları da mental yıpranmadan koruyor.

Galatasaray cephesine gelince... Kendileri adına bugün bence rol oyuncuları bakımından maksimum katkı aldılar. Engin Atsür dahi hatırı sayılır bir sayı katkısı verdi; Cenk adeta Stephen Curry modundaydı; ne atarsa girdi. Ender, Sinan... Hepsinden skor katkısı aldılar. Bizim uzunlar faul sıkıntısı yaşadı. Bo bir dönemi sakatlık şüphesi nedeniyle kenarda geçirmek zorunda kaldı. 16 yaşında bir çocuk hemde maçın son periyodunda takımı yönetmeye mecbur oldu. Bu bölümde faul problemi nedeniyle Emir'de bir süre oturdu. Kısacası, şu tabloda Galatasaray'ın bize diş geçirmesi için her istediği vardı ama attığımız fark buna rağmen 20.

Yani arkadaşlar; hakemler açıkça maçı bir taraftan oraya vermedikçe biz bu Galatasaray'ı yeneriz. Ama tempo yapmamıza müsaade edilmez, adice düdüklerle ritmimiz frenlenirse belki o zaman maç alma şansları olur.

Bir de... Bo'ya bir şey olmasın. Şu basketbol tarzını devam ettirebilmek için olmazsa olmazımız.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Evet bu mantaliteyle ben basarinin gelecegine inanmiyorum. Senin tartisma kriterlerine uymadi herhalde ama ben bir sorun goremedim. Bana hayirli geceler dileme abi fikrini paylas bana daha hayirli bir gece olur. Benden 5 kat daha cok basketbol konusunda tecruben vardir dogru. Onun icin konusmak gerekiyor..

Bana Zoric'ten daha fundemental ı olan Avrupa'da 5 uzun sayabilir misiniz? 3 de olur?

Bo fantastik bir oyuncu ama onun üzerine takım kurmazsan o şut performansıyla olmuyor.. Ayrıca koç sürekli pnr oynayan bir takım istiyor.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ata771

• Üye
İkinci maça da tempo yaparak başlamayaliz gs engellemeye calisacaktir büyük ihtimal obra nin sete sete onem vermesi gerekiyor bence. Ikinci maçi alirsak ipekciden bir maç aliriz

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara

01:00