Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Benim en çok kızdığım nokta alamayacakları kesemeyecekleri toplarda el sokup basket faul aldırmaları idi..Birde Bjelica Ercegi çok fazla Float etti..2. MAÇ biraz daha yaklaşmak lazım
float etmek nedir murat ? cidden soruyorum

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.

Salon karışmış diyolar. GFB ile Anadolu GFB birbirine girmiş. Varmı aslı astarı acaba?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doğrudur abi bir grup ile bir taraftar arasında sözlü tartışma oldu sonra gruptan bazıları adamı dövmeye kalktılar, çevik kuvvet falan geldi

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bonsu'ya yaptigi faul bile profesyonellik kokuyor .. Hem mesaj veriyor hem dozu ayarliyor ...

Herkes gitse yeri dolar ama Bjelicanin asla

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katılmıyorum aynı Bjelica Dudley çok salakça bir basket faul yaptırdı..

Bjelica şu an da kendi pozisyonunda Avrupa'nın en yetenekli oyuncularından birisi.. Hatta bana göre ilk 3'te ancak böyle bir zeki adamın tercihleri bu kadar saçma olmamalı..

Ki şöyle bir sıkıntı var. Üçlük dışında artık top kullanmaz oldu...
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maçtan bir kaç saat evvel yazdığımız değerlendirme... Sanırım hatırı sayılır bir kısmı gerçek oldu. Bu arada; ekstra "bonus" katkılar çok önemli demişiz. Galatasaray onları belki de maksimum seviyede almasına rağmen yine de böyle farklı kazanmak çok ama çok önemli...

Abi yalnız ana opsiyonlarından da çok fazla verim alamadıklarını eklemeliyiz. Arroyo-Marko-Erceg-Bonsu dörtlüsünden 18 sayı bulmuşlar.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Maalesef 01:00da :/

teşekkürler yarın gün içerisinde de vereceklerini umuyorum.😬
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
utkan
ama bugun ksk maçlarına göre kullandı ki çok güzel 4 asisti var. ters eşleşmeleri hep değerlendirdi potaya gitti
ama evet bazen kopup basit fauller yapıyor anlamsız

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi yalnız ana opsiyonlarından da çok fazla verim alamadıklarını eklemeliyiz. Arroyo-Marko-Erceg-Bonsu dörtlüsünden 18 sayı bulmuşlar.
Bojan Arroyu yu Bo da MArko yu çok çok iyi savundu. oyundan düştüşer.
cenk 3 tane çok zor bence 3 sayılık atış buldu...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Zaten değerlendirme içinde ana opsiyonların kilitlenme ihtimali oluşundan bahsediyorum. Çünkü finallerde ana opsiyonlar üstünde müthiş bir müdafaa olur.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye

Bjelica şu an da kendi pozisyonunda Avrupa'nın en yetenekli oyuncularından birisi.. Hatta bana göre ilk 3'te ancak böyle bir zeki adamın tercihleri bu kadar saçma olmamalı..

Evet haklisin onu unuttugumu farkettim ve bir onceki mesajimda ekledim ;-)

Bjelica'nin disaridan sut kullanmasi olayina gelince ;

Aklimda bi kac senaryo var

Ilk olarak Bjelica iceride pozisyon alsa olasi Bo -emir-bojan 'in drivelarinda Bjelicanin adamindan yardim gelebilir ve alan daralabilir.

Oguz ya da Zoric ile oynarken disarida kalarak rakibin iceriye gomulmesini engellemeye calisiyor olabiliriz.

Bjelica biraz daha guclenirse Avrupa'da pozisyonunun en iyisi olacagini dusunuyorum.
Guclenmekten kastim oyundan bazen kopuyor ve tabi az biraz da body-fitness lazim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

utkan
ama bugun ksk maçlarına göre kullandı ki çok güzel 4 asisti var. ters eşleşmeleri hep değerlendirdi potaya gitti
ama evet bazen kopup basit fauller yapıyor anlamsız

Bunlara ilaveten şunu söylemek isterim:

Bizim şu anda Bjelica-3lük hariç Bjelica oyunumuz yok. Yani post-upında neredeyse hiç top almıyor. şu an yalancı 1 numara gibi oynuyor. bilhassa oturmayan setlerin hemen hemen tamamında Bjelica'nın yaratmasına bakıyoruz. emir de benzer durumda
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bir şey soracağım maçın bitimine doğru yapılan bir tezahürat vardı çok uzun sürdü onun adını söyleyebilir misiniz ???
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bir şey soracağım maçın bitimine doğru yapılan bir tezahürat vardı çok uzun sürdü onun adını söyleyebilir misiniz ???

Ali İsmail Korkmaz??
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Bunlara ilaveten şunu söylemek isterim:

Bizim şu anda Bjelica-3lük hariç Bjelica oyunumuz yok. Yani post-upında neredeyse hiç top almıyor. şu an yalancı 1 numara gibi oynuyor. bilhassa oturmayan setlerin hemen hemen tamamında Bjelica'nın yaratmasına bakıyoruz. emir de benzer durumda

Orjinal ve güzel analiz
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bjelica'nın en büyük sorunu istikrar... Aynı maç içinde bile bir pozisyonda Steve Nash kadar zeki olduğunu düşünüyorsun; hemen ardından Nick Young'ı hatırlatan bir şey yapıyor.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Bjelica'nın en büyük sorunu istikrar... Aynı maç içinde bile bir pozisyonda Steve Nash kadar zeki olduğunu düşünüyorsun; hemen ardından Nick Young'ı hatırlatan bir şey yapıyor.
Yugo olmayan Sırp olmasının etkisi olabilir mi :)
Fenerbahçe