Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373881 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yani Bjelica iç savunmaya yardım etmek için çok zaman ERCEGİ boşladı..Bunu 2. maç değerlendirir o Ergin Küspesi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
En az birinci maç kadar kritik... Hatta 1. maçın oynanıp bittiğini göz önüne alırsak şu şartlarda serinin kalan kısmı adına en kritik maç bu... Galatasaray zaten büyük ihtimal seri öncesi hesap yaparken buraya iki maçın ikisini de alırız hesabıyla gelmemiştir. Onlara seri öncesi desen ki, "gel şu ilk iki maç oynanmasın; birisini sen almış ol, birisini Fenerbahçe" deseler havada kapardı. Yani bu akşam biz kazandık ama Galatasaray çok şey kaybetmedi. Eğer onları evlerine 2-0 ile gönderirsek işte o zaman çok şey kaybetmiş olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Mac sonu tv programlarında matem var...gs nasıl yenılır dıye kafa yoruyorlar....lıgtv'de tufan ersoz hakemlere bagladı yenılgıyı....sert oynattılar fener'i dedı...bayagı gırmış bunlara

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Benim Bjelica'da oldugunu soyledigim potansiyelin yanina bile yaklasamaz Emir.  Bu ana kadar izledigim hicbir macta, Emir'de o "kaliteli kumas"in k'sini gormedim.  Ama bahsettigin seyi anladim.  Biraz dusunup, kelimelere dokmem; onu ifade etmem, zaman alabilir.  BElli bir kavramin farkli esaslarindan bahsettigimiz kesin.
Ortaya sadece potansiyelleri ortaya koyarsak Emir'ın basketbol düzeni içerisinde yapamayacağı bir şey yok..

Ama çok ilginç bir insan.. Odaklanmıyor..

İkisinin de en büyük sıkıntısı karar verme mekanizmaları..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Utkan Cenki alsak ne dersin.
[/quot

Adı gecıyor transferde

Çevrimdışı iscilveger

• Üye

Mac sonu tv programlarında matem var...gs nasıl yenılır dıye kafa yoruyorlar....lıgtv'de tufan ersoz hakemlere bagladı yenılgıyı....sert oynattılar fener'i dedı...bayagı gırmış bunlara

Tufani gunluk hayatinda da taniyorum.

Su son 1 aydir kantarin topuzunu kacirdi.

Kesinlikle katiliyorum.

Eklemem gereken son bir sey var ;
Ismet Badem neden gs seri yakaladiginda konusmaya basliyor ???

Ya da soyle diyeyim Benim cikartacagim Basketbol dergisi Fenerbahce dergisiyle birlikte satilsin Feneriumlarda satilsin lafindan sonra kovulmasina kadar devam eden surecten dolayi mi bu kuyruk acisi ??

Bu yastaki bu tecrubedeki ve bunca yillik basketbol gecmisine yakismiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Utkan Cenki alsak ne dersin.
Ben isterim abi. Melih ten çok daha iyi bir şutördür. Ki bu sene çok istikrarsız geçen sene gayet iyiydi..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
vallaha 5 ile sınırlı kaldığımız müddetçe alınacak mantıklı her türk oyuncuya laf edersem ne olayım :( :(

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
tam Hakan abinin yazdıklarını aklımdan geçiriyordum.

bir maç kazandık farkın hiçbir önemi yok, rakip buraya gelirken 1-1'i hesap ederek geldi doğal olarak. en az ilk maç kadar kritik bir maça çıkıyoruz.

en ufak bir rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle devam etmelyiz. iki takımın da eşit derecede mücadele ettiği maçlarda, bir takım lehine bariz bir hakem yönetimi ya da inanılmaz bir şut yüzdesi olmazsa tüm maçların favorisi biziz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ben isterim abi. Melih ten çok daha iyi bir şutördür. Ki bu sene çok istikrarsız geçen sene gayet iyiydi..

Serhat'ı almışken cenk'e ne gerek var bılmıyorum ama konusuluyor ısmı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Skoru bildim ...87-72 demiştim..89-70 bitti..malum bonsu kendi potasina atti :)

2. Mac skoru 84-72 kazaniriz..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
zbi topla türkleri topla :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Skoru bildim ...87-72 demiştim..89-70 bitti..malum bonsu kendi potasina atti :)

2. Mac skoru 84-72 kazaniriz..

abi ödül veremiyoruz kusura bakma ama sana galibiyet güzel ödül olmuştur :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
84-72 kazaniriz..mac sonuna 8-9 sayiyla girer serbest atislarla 12 farkla biter :)

Çevrimdışı Kostas

• Üye
Nefis oynadık  :) koç iyi hazırlamış takımı belli..