Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Hucumda bu  kadar kötü oynadıgımız bir  maçta hakemlerin facıa yonetımıne ragmen yenemıyorsanız gıdın kumda oynayın  lan :)
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı carltonmyers

• Üye
  • Yer: Bursa
  • mehmet
Biraz daha izah edebilir misin? 

Galatasaray'ın topu oyuna sokacak olan oyuncusu, oyun alanı içerisinde 4 Galatasaray oyuncusu Ergin Ataman'ın çizdiği oyuna göre screen ve yalancı screen'lerle hareket ederken, neden topu teslim edecek bir Galatasaray oyuncusu bulamadı diyorum. Şuan çok keyifliyim uzatmak da istemiyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
hakemler açıklandı...çok dikkatli olmalıyız bizim sahamızdaki iki maç denge gözetmişler...Fatih söylemezoğlu deplasman takımlarını kollar, evsahibi avantajı gözetmez...engin kennerman ise evsahibini kollar.
ikinci maç Recep ankaralı zaten söyleyecek bir şey yok...dün ikinci yarı banvit sadece tek bir faul atışı kullandı ki çok sert geçti...Yani saha avantajını bize kullandırtmayacaklar bu çok belli...
Ama esas tehlike üçüncü maçta...Üç tane tetikçi verilmiş ve bizi ciddi biçimde doğrayabilirler...

Tribünler de çok dikkatli olmalı bu seri her şartta Arena'ya dönecek...Küfür ve olay konusunda tribün etkisini azaltmadan dikkatli olunmalı...Seyircisiz oynama cezası almamalıyız...GS'de özellikle markoshvili bir numaralı sahtekar...tribünleri germeye çalışacaklardır ki ceza alalım...
AYRICA BİR KEZ DAHA YAZIYORUM..YÖNETİM MUTLAKA DOPİNG KONTROLU İSTEMELİ...BANVİT SERİSİNDEKİ GS FİNAL MAÇLARINI ÇIKARAMAZ DOPİNG OLMADAN...

Hakemler acıklandıgında bunları yazmıştım aynen cıktı

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Galatasaray'ın son çeyrekte 1 asisti var sadece o da bitime 8 dakika kala . Son 13 sayı tamamen bireysellikten gelmiş onlar adına.

Maçın hareketlerine bakarken bunu keşfettim ama ne kadar yararlı bir bilgi olduğu tartışılır :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Galatasaray'ın topu oyuna sokacak olan oyuncusu, oyun alanı içerisinde 4 Galatasaray oyuncusu Ergin Ataman'ın çizdiği oyuna göre screen ve yalancı screen'lerle hareket ederken, neden topu teslim edecek bir Galatasaray oyuncusu bulamadı diyorum. Şuan çok keyifliyim uzatmak da istemiyorum.

Ben macı seyretmedım....anlatsan ıyı olur valla

Çevrimdışı carltonmyers

• Üye
  • Yer: Bursa
  • mehmet
Ben macı seyretmedım....anlatsan ıyı olur valla

bir sorun mu var? anlayamadım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
 Playoff'ta en kotu macımızdı galıba... Bu da olacaktı normal...muhım olan kazanmak...ayrıca gs de daha dırenclı olacaktı olmuş da. Bu açıdan bizi sampiyon yapacaktır bu galıbıyet

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Berk Uğurlu 4:54 saniyede 3 asist

en az galibiyet kadar güzel

Ve bu asistler maçın en kritik anlarında , hücumda en fazla sıkıştığımız dönemlerin birinde geldi.

Berk yazın az tatil yapıp çok çalışmalı.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
bi gram anlamam BB den ama soruyorum Bojan rakip guardi tutuyor diye ofansta bu kadar etkisiz olmasi normal mi?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bir sorun mu var? anlayamadım

Yok yahu... Su gs'nın cıkaramadıgı topta yaptıgımız baskıyı... Guzel ozetlemişsin gs'nın taktıgını bız ne yaptık merak ettı

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın Genel Görünümü ;

Fenerbahçe Ülker Maç İstatistikleri ;

gs LH İstatistikleri ;

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Emir'i en sert elestirenlerden biri benimdir ama (yeteneginin hakkini vermedigi icin) bugun Bo ile birlikte son anlara kadar takimi tasidilar. Omer ve Zoric de neredeyse hatasiz oynadi.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Röportajda Obradovic reise Emir'in performansı soruldu, iyi oynadığını söyledi ancak bazı yanlış kararlar alabiliyor dedi oyun içinde. Ve bombayı bıraktı, Berk Uğurlu final maçında 5dk süre aldı sezon öncesi bunu kim düşünebilirdi dedi, alttan alta lafı koydu bence :D

Çevrimdışı fundamental

• Üye
bi gram anlamam BB den ama soruyorum Bojan rakip guardi tutuyor diye ofansta bu kadar etkisiz olmasi normal mi?

kismen normal, topla fazla oynadiginda bojan'in topu ezdigi biliniyor. Hucumda ona bos sutlar bulmak gerekecekti. Onu yapamadik bugun. Ilk macta daha iyi top paylastigimizdan bu goze batmadi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Röportajda Obradovic reise Emir'in performansı soruldu, iyi oynadığını söyledi ancak bazı yanlış kararlar alabiliyor dedi oyun içinde. Ve bombayı bıraktı, Berk Uğurlu final maçında 5dk süre aldı sezon öncesi bunu kim düşünebilirdi dedi, alttan alta lafı koydu bence :D

Ne sekilde soyledigini bilmiyorum ama son laf Ergin Ataman gibileri basta olmak uzere tum Turk basketboluna gelmis.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon