Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
 ;D
gsbaskette takılıyorum şuan canı sıkılan varsa beklerim hahahha

Yorumlar ortaktır... Kahrolsun hakemler... Obradovıc teknık faul almalıydı... Ulker'e yenıldık...4-2 alırız ( tabı canım, başka).... ;D ;D ;D

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Hocam soylemeyeyim dedim ama mac sonlari cok keyifli oluyor. Onlar da biliyor okudugumuzu bir de.

güzel oluyor daha da çıldırıyorlar :)

ebony

• Ziyaretçi
Gerçekten çok önemli maçtı..4 oyuncumuz sakatlandı açıklamasından sonra hakemler mesajı almış..deplasman takımını ezdirmemek için bizi ezdi..doping yapsana tezahüratından sonra 1. Anonsu istedi,daha sonra küfürler edildi anons yapılmadı:)..bence kötü oynadık,en iyimiz bence emir di..umarım deplasmanda 1 maç alırız..

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Gergin hala hakemlere salliyor,hadi yavrum...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Sizlere basketbol savunma yerleşimi anlatmak isterdim ama forumdayız. Birileri oynar, birileri çok bilir konuşur işte. Birisi kendince ti'ye alır. Burası forum sizin alanınız. Cem Abi'ye tam da bu nedenle yazmak istemiyorum demiştim. Güle güle konuşun, bana eyvallah.

Yapmayın ya... Cok guzel anlatmıştınız gs kısmnı... Cıddı merak ettım nasıl yerleştğimizi savunmaya

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
;D
Yorumlar ortaktır... Kahrolsun hakemler... Obradovıc teknık faul almalıydı... Ulker'e yenıldık...4-2 alırız ( tabı canım, başka).... ;D ;D ;D

bir kaç tanesini yazıyım :)

Döve döve aldılar. Allah belalarını versin hakemlerin.
Obradovic İpekçi'ye gelecek.
Macın ozeti ; Hakemler böyle istedi . Son 15 saniye kala manu'ya yapilan faul agır cekimde o kadar net ki ..

haha Obradoviç İpekçi'ye gelecek diye yazan çok olmuş :D

hakanyetenn

• Ziyaretçi
O degil de Bojan Barca haberleri cikiyor. Cayci mi yapicaklar bu cocugu acaba..?

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
;D

devlet bize yardım ediyormuş abi bi de o var.adamların 140 milyonluk vergi borcu silinmiş ama devlet bize yardım ediyi.yav he he :D :D :D hahahahh

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bir kaç tanesini yazıyım :)

Döve döve aldılar. Allah belalarını versin hakemlerin.
Obradovic İpekçi'ye gelecek.
Macın ozeti ; Hakemler böyle istedi . Son 15 saniye kala manu'ya yapilan faul agır cekimde o kadar net ki ..

haha Obradoviç İpekçi'ye gelecek diye yazan çok olmuş :D

Senelerdır aynı kafada oldukları ıcın ne yazdıklarını tahmın etmek zor degıl.... Herıfler resmen mankafa... Bu kadar kıbırlı sülük yan yana nasıl gelmiş Allah'ın işi işte

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1464 : 05 Haziran 2014, 23:51:48 »
şampiyonluğumuz hayırlı olsun :)))

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
O degil de Bojan Barca haberleri cikiyor. Cayci mi yapicaklar bu cocugu acaba..?

Barca her yere saldırıyor... Su an elimizde bır topla kulubun onunden gecsem benı bıle alabılırler.. Gobege falan kanıp Beyaz charles barkley dıye.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
devlet bize yardım ediyormuş abi bi de o var.adamların 140 milyonluk vergi borcu silinmiş ama devlet bize yardım ediyi.yav he he :D :D :D hahahahh

Hanı uyusturucu yasaktı ya... Bunlar kesın koka partısı yapıyorlar sonra da yazıyorlar

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Bu maçta zorlanmamızın ana nedeni bence rib. sorunuydu 25-36 gerideyiz. İlk maçta rib. net alıp hızlı hücuma çıkıyorduk

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ilk maci 20 sayi ile kaybetmisler, hala daha GS Basket forumlarinda Fenerbahce'den daha iyi oldugumuz acik ve net diyenler var. Allah akil fikir versin diyoruz.  Fenerbahce'nin tek rakibi yine kendisi idi bu macta.  4-5 tane fazladan ucluk atma disinda bir esprisini goremedik GS'nin.

He deyıp gecelım.... Bunların kesın dr raporları vardır ;D ;D

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Bu maci aldiktan sonra sampiyonluga emin oldum ama deplasman mi burasi mi daha iyi olur bilmiyorum. Orda bitirirsek iyice ezecegiz ve cildiracaklar bu acidan sampiyonluk kutlamasini burda yapmaya tercoh edilebilir.

Yalniz sete sette biraz cozum uretmemiz lazim, bugun cok tikandik belli noktalarda.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon