Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374046 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ilk maci 20 sayi ile kaybetmisler, hala daha GS Basket forumlarinda Fenerbahce'den daha iyi oldugumuz acik ve net diyenler var. Allah akil fikir versin diyoruz.  Fenerbahce'nin tek rakibi yine kendisi idi bu macta.  4-5 tane fazladan ucluk atma disinda bir esprisini goremedik GS'nin.
gergin ataman ne ki taraftarından ne olsun abi :D

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
O degil de Bojan Barca haberleri cikiyor. Cayci mi yapicaklar bu cocugu acaba..?
Şunu bir açıklar mısınız?
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Kostas

• Üye
Ilk maci 20 sayi ile kaybetmisler, hala daha GS Basket forumlarinda Fenerbahce'den daha iyi oldugumuz acik ve net diyenler var. Allah akil fikir versin diyoruz.  Fenerbahce'nin tek rakibi yine kendisi idi bu macta.  4-5 tane fazladan ucluk atma disinda bir esprisini goremedik GS'nin.
Aynen öyle ilk maçtan farklı birşey oynamadılar biz kötüydük hücumda... Zoric çok iyiydi birde bugün..

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Buna faul çalınır mı ? Pek bilgim yok çünkü sizlere soruyorum.
Markoishvil'den faul ile alınan top.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
O degil de Bojan Barca haberleri cikiyor. Cayci mi yapicaklar bu cocugu acaba..?

Bu da mı basketbol tartışması aziz kardeşim?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sevgili Hocam ergin ATARmana gelsin...

https://vine.co/v/MdYdd3mVeea
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Buna faul çalınır mı ? Pek bilgim yok çünkü sizlere soruyorum.
Markoishvil'den faul ile alınan top.

Baba faulu boşver şu tekneye bızı de al be...  :D ;D

hakanyetenn

• Ziyaretçi
Bu da mı basketbol tartışması aziz kardeşim?
Ne yorum yapsam bu mu tartisma o mu tartisma ? Nedir arkadas tartisma dedigin senin? Benim yorumum boyle. Kimseye begendirmek zorunda degilim. Eski olarak yeni gelenleri alasagi etme girisimine anlam veremiyorum.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ne yorum yapsam bu mu tartisma o mu tartisma ? Nedir arkadas tartisma dedigin senin? Benim yorumum boyle. Kimseye begendirmek zorunda degilim. Eski olarak yeni gelenleri alasagi etme girisimine anlam veremiyorum.

Neyin alaşağısı bu?

Forumun en önemli kurallarından biri Fenerbahçe sporcusuna hakarete gelecek laflar etmiyoruz..

Onun dışında gelir açıklarsın neyi beğenmediğini katılan katılır katılmayan katılmaz..

Kimseyi burada yeni eski diye forsu yok..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Topu alışı temız.... Hareketın devamında temas var ama pozısyonun gelişimi gibi bır engel yok.... Ama İpekci'de faul verırlerdı... Burada olmaz

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Baba faulu boşver şu tekneye bızı de al be...  :D ;D
keşke o tekneye bizde çıkabilsek abi :)

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Tereyagindan kil ceker gibi almis.  Hala daha buna faul deyip, mac boyunca bizi cildirtan hakem kararlarina hic deginmeyen GS'liler var.

sinan efendi cok uzgunmus son dakikalarda calınmayan faullere..Ulan son topu size hediye eden kim? Bruni prensimi?
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Tereyagindan kil ceker gibi almis.  Hala daha buna faul deyip, mac boyunca bizi cildirtan hakem kararlarina hic deginmeyen GS'liler var.
Eminimki kazansalardı bunların hiçbiri konuşulmayacaktı...

hakanyetenn

• Ziyaretçi
Neyin alaşağısı bu?

Forumun en önemli kurallarından biri Fenerbahçe sporcusuna hakarete gelecek laflar etmiyoruz..

Onun dışında gelir açıklarsın neyi beğenmediğini katılan katılır katılmayan katılmaz..

Kimseyi burada yeni eski diye forsu yok..

Senin hakaret anlayisini bilemiyorum ama bojanin barcanin kadrosunda is yapamayacaginin kendi acimdan ifade edis seklim bu. Sen hakaret diye anliyorsan umrumda degil birader.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dokktoorrr diye bağırcaktım Hoca 2. molayı alınca..

Bojanı 3. maçta kullanmamız lazım..Böyle olmaz..Aroyyu tutacak diye Alper Yılmaz moduna soktuk iyice.
HaBaBaM GüM GüM GüM