Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374046 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ne yorum yapsam bu mu tartisma o mu tartisma ? Nedir arkadas tartisma dedigin senin? Benim yorumum boyle. Kimseye begendirmek zorunda degilim. Eski olarak yeni gelenleri alasagi etme girisimine anlam veremiyorum.

Birincisi yorum yapmıyorsun hakaret ediyorsun. Dün Zoric bugün Bojan.
İkincisi burada bu kadar adam yazıyor çiziyor, Bojanı Emiri Zorici beğenmeyen onlarca adam var ancak senin gibi hakaret eden yok.
Üçüncüsü de yeni gelmen sana hakaret hürriyeti vermiyor. Sen hakaret etmekte kendini ne denli hür hissediyorsan ben de senin gibi hakaret edenleri doğrudan eleştirmekte o kadar hür hissediyorum. On defa eleştir,on defasında da aynı cevabı yazarım.
Kimse Fenerbahçe sporcusunu yazarak da olsa küçük düşüremez. Ne sen, ne de başkası.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Senin hakaret anlayisini bilemiyorum ama bojanin barcanin kadrosunda is yapamayacaginin kendi acimdan ifade edis seklim bu. Sen hakaret diye anliyorsan umrumda degil birader.
ben senin biraderin değilim..

Öyle bir ifade şekli bu forumda yok.. Bu Bojan, İzzet, Zoric hepsi için geçerli..

Bana Bojan dan basketbol yeteneği açısından iyi 3 tane oyuncu sayar mısınız?

Bojan eksileri artıları tartışılır ancak bugün Avrupa'nın önemli yıldızlarından biri..

Kostas'ın NBA gitmesi durumunda Barcelona'nın yapacağı başka da şansı yok..

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bojanı ben istemiyorum bazen..Bazen de istiyorum kararsızım ama bir adama sen BARCA da çaycı olamazsın da denmez yahu..Helede o adam Çubuklu giyiyorsa.
HaBaBaM GüM GüM GüM

hakanyetenn

• Ziyaretçi
Bu sacma idealist yorumlarla hic bir yere gelemezsiniz. Insanlari kendinizden ve forumdan sogutmaktan baska hicbir seye yaramiyor dedikleriniz. Bu da son mesajimdir bu forumda.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Utkan, bir onceki yorumunda %100 hakli iken burada goreceli bir seyden bahsetmissin.  Hakan'in ifadesi ile ilgili sorun kucultucu olmasi.  Senin burada soyledigin sey ise Bojan'i elestirme hakki.  Sen ustu ortulu bicimde bunu inkar ediyorsun.  Bence bu esas konudan ayriliyor. 
Hayır abi.. Herkesin herkesi eleştirme hakkı var. Ancak adabıyla.. Gelsin desin Bojan şu yüzünden beğenmiyorum diye..

Yanlış görenlerde tartışsın. Adabı bir yana  ben yanlışta gördüm onu belirttim sonra..
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 00:22:54 Gönderen: Bojan B. »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Klasik maç sonu ortamı germe, baskı altına alma açıklamaları gelmiş gergin beyden. Utanmadan daha iyi takım olduğumuzu gösterdik diyor, fıkra gibi adam. 3.maç sakin kalmak lazım, kendi kendini imha eder zaten gs. Bu maç hücumda iyi başlayamadık, marko da ekstra sokunca işler bu hale geldi. Sadece saha içine konsantre olduğumuz takdirde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu sacma idealist yorumlarla hic bir yere gelemezsiniz. Insanlari kendinizden ve forumdan sogutmaktan baska hicbir seye yaramiyor dedikleriniz. Bu da son mesajimdir bu forumda.
forumdan soğumak isteyen soğusun yapacak birşey yok
herkese özel muameleye yapacak halimiz yok bu kadar derdimizin arasında herkesi tatmin edecek halimiz de yok .
yanlış anlaşılmasın bir tarafımız kalkmadı . buraya üye olan herkes bizim dostumuz kardeşimiz.
benimde bir sürü hatam oluyor mesela CAsak kardeşimi arada sırada üzüyorum sonra başılıyoruz sonra yine tartışıyoruz öyle geçip gidiyor. ama ne bileyim biraz dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ben şahsen. yoksa yanlış yer yanlış türkçe vs den dolayı 1 kişiye laf ettiğimizi söyleyemez hiçkimse arada elbetteki oluyordur tartışmalar ve bizlerinde hataları. öyle olunca uyarı geliyor bizde özür dilemesini biliyoruz
maç sırasında küfür eden bir sürü insan oldu kimsenin ruhu duymadan ben editledim. tek bir uyarı bile söylemeden.
ama forumların kuralı vardır onlara uymak zor olmasa gerek diye düşünüyorum
madem son mesaj bu zamana kadar ki güzel vakit sebebiyle teşekkür ediyoruz .
biz hakkımızı helal ettik sende et.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 00:31:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Bo-marko pozisyonu tam ortada..evsahibi kaparsa calinmaz..deplasman takimi çalarsa calinir gibi...tipik hakem yorumu...
Yani ipekcide gs o topu kapsa ne faulü derdi gergin...boşuna konuşup ortam germesinler..ama hep ayni hikaye..aliskanlik...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
3.maça hizli baslayip adamlari stres etmek lazim..gerisi kolay...ama bojan ve bjelica iyi oynamali..onlar oynayinca rahat kazaniyoruz..özellikle bjelica..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
  • Andrew Goudelock
Şunu açıkladıkları gün ben faulmuş değilmiş konuşurum

Joshua Ship salonun dışına çıkıp basketi atıyor

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
önümüzdeki 2 maç hakemler bizi mutlaka doğrayacak. buna hazırlıklı olalım.
Lig TV bu serinin 7 maça uzamasını istiyor, Murathanoğlu'nun sesinin titremesi de bunun aksi olması korkusu
3.maçı çalalım çekelim fişi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı mustafailker07

• Üye
  • Yer: KIRIKHAN - HATAY
Obradovic'e 4 sn. kala teknik faul çalınmamış.Onları anca böyle şerefsizlikle yenebilirmişiz.Ne içiyor bunlar maçtan sonra? 1 gün önceki maçta 20 farkla yenilen bizdik sanırım.

ebony

• Ziyaretçi
önümüzdeki 2 maç hakemler bizi mutlaka doğrayacak. buna hazırlıklı olalım.
Lig TV bu serinin 7 maça uzamasını istiyor, Murathanoğlu'nun sesinin titremesi de bunun aksi olması korkusu
3.maçı çalalım çekelim fişi

Fakat bu adamlar gelip abdi ipekçi de coşarak maç anlatırsa ligtv ye küfür ederim..bu kadar ruhsuz maç mı anlatılır..tamam yanlış anlaşılır diye düşünüyorlar da böle de maç anlatılmaz..bi de ismet badem geçen gelmiş EL maçı nasıl anlatılır tarzı bişey söledi..murat kosova-ismail şenol gibi adamlardan daha iyi maç anlatmak zor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
twittera yazdım şuraya da koyalım

'' hakem niye teknik çalacakmış ki yahu adamın hayatındaki en önemli an Obradoviç sarılmış bırak tekniği heyecandan bildiklerni unuttu herif''

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #1499 : 06 Haziran 2014, 00:46:42 »
Süpürge bekliyorum ben
Ver Lester'e, yaz deftere